5/08/14

Pöllö töllössä

1 55 Blogistania_pressikuva02_ylelogo_72dpi.jpg

Luvassa pari YLE Areena -vinkkiä kiinnostuneille! :) Ensinnäkin lukija valisti minua, että parin vuoden takainen Blogistania-dokumenttisarja blogeista pyörii uusintakierroksella telkkarissa, jos joku on sattunut ensimmäisellä kerralla missaamaan. Pupulandiasta tehty jakso näytettiin jo viime viikolla, mutta se on katsottavissa netitse myös Areenassa eikä katseluaikaa ole rajattu mihinkään tiettyyn päivään. Kiva huomata, että jakso on nyt nähtävissä myös ulkomailla. Jos ette ole nähneet, niin puolen tunnin ohjelman pääsee tsekkaamaan TÄÄLTÄ

Vilahdin myös muutaman kommentin verran A-studion eilisessä lähetyksessä, jossa käsiteltiin todella kiinnostavaa aihetta. Teemana oli nimittäin tekstiilijäte ja miten sitä voisi vähentää. Omasta haastatteluosuudestani päätyi noin 10 minuutin mittaiseen juttuun vain pari lyhyttä kommenttia, mutta hyvä niin – saivatpahan viisaammatkin suunvuoron. ;) Aihe itsessään on todella mielenkiintoinen ja ajankohtainen, joten suosittelen kurkkaamaan pätkän Areenasta. Tämä pätkä on katsottavissa vielä 29 päivää ja samaten sen voi katsoa myös ulkomailta. 

Linssilude kuittaa!

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Tiks

    Tervetulleita vinkkejä ulkomailla oleilevalle sairaslomalaiselle, kiitti! :)

Related posts