3/08/14

Who’s That Girl

33 81 jenniR4-44.jpg

Julkaisin aiemmin tällä viikolla valokuvaaja Nadi Hammoudan minusta nappaamia otoksia, mutta kuvia räpsittiin parin viikon takaisessa kuvaussessiossa enemmänkin. Ensimmäinen osa kuvasarjasta oli tuollaisia yksinkertaisia potretteja suoran polkkatukan kera ja toiseen osaan Nadi halusi minulle kiharat hiukset. Tein työtä käskettyä ja kähersin tukkani kuvaustauolla kikkaralle – ja ilme muuttui tyystin. 

jenniR4-50.jpg

Olen liki kuukausi sitten tekemästäni kampaajakäynnistä lähtien tuumaillut, että tästä polkkatukasta tulee kiharrettuna mieleen jotenkin sellaisia 80-90-luku-vivahteita – enkä tarkoita sitä mitenkään huonona asiana, vaan oikeastaan tuo mielleyhtymä on viehättänyt minua kovasti. Enkä taida olla ainoa, jolle on syntynyt näitä parin vuosikymmenen takaisia viboja, sillä jotkut ovat sanoneet, että tämän hetken tukkani tuo nimenomaan kiharrettuna mieleen jotkut 80-90-luvun taitteen muotikuvat sekä 90-luvun alun Madonnan. Hauskaa sinänsä, että fanitin Madonnaa yli kaiken juuri niihin aikoihin – tuolloinkin polkkatukkaisena mutta yleensä tosin saparot päässäni. ;) 

jenniR4-52.jpg

Ilmeisesti näitä menneisyyden haamuja putkahteli myös Nadin päähän, kun hän näki hiukseni kiharrettuna, sillä kuvissa on selvästi sellaista 80-90-luvun taitteen fiilistä. On kyllä aina yhtä mahtavaa päästä kuvaushommiin Nadin kanssa, sillä tyypillä on niin huikea visio ja jotenkin ajatuksemme pelaavat usein hämmentävän hyvin yhteen siitä, mitä kuviin halutaan. Tällä kertaa siis tällaista. :) Mitäs sanotte? Tuleeko teillekin noita kasari-ysäri-mielleyhtymiä tästä tukasta ja näistä kuvista?

Ja suurkiitos taas Nadi, sait minut tuntemaan itseni filmitähdeksi! <3

Translation: I had a little photoshoot again with the awesome Nadi Hammouda. Thank you for making me feel like a movie star! <3

jenniR4-46.jpg jenniR4-73.jpg jenniR4-75.jpg

Photos: Nadi Hammouda / NadiPhotography

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

33 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vau, todella upeita ja kauniita kuvia!

 • mar

  Aivan mielettömän kauniita kuvia! Nää on niitä, mitä vanhana kiikkustuolissa katellaan ja näytetään ehkä mahdollisille lapsenlapsille miten kuuma mummi sillon nuorena oli! Upeita!

 • Vau, niin upeita kuvia! Varsinkin toi toisiksi alin hellehattu-kuva vangitsi katseen :)

 • J.P.

  Niiiiin upeita kuvia, ettei sanat riitä! ETENKIN nuo kaksi viimeistä kuvaa, joissa varjot leikkivät keskenään. Ra-kas-tan! Harvemmin näkee ammattimallien portfolioissakaan mitään näin ihanaa, kaunista ja tunnelmallista! :)

 • SaR

  Ihania kuvia!

  Minua kiinnostaa miten olet kihartanut tukan näihin kuviin? Minulla on suunnilleen saman mittaiset hiukset, mutta en saa niitä sitten millään kauniille kiharalle vaan tulos on aina jotain afron kaltaista :D

 • Sanph

  Vau! Mielettömän upeita kuvia.

 • Todella kauniita kuvia :D

 • Sinde

  Näissä on taas ihan eri tunnelma kuin edellisissä. Oot kyllä mieletön malli! Toi hattukuva, huh miten upee!

 • Nata - White Trash Disease

  Wowwowwowowwwwe!!!!!

 • Nekku

  Ihan käsittämättömän upeita! :)

 • heidi.

  Upeita kuvia! Näytät muuten aivan siltä kanadalaiselta näyttelijältä, Evelyne Brochulta, näissä kuvissa !

 • TeresaMaria

  Vau!! Niin superkauniita kuvia! (:

 • Nyt on blogisi pitkäaikaisena lukijana pakko läväyttää ensimmäinen kommentti kehiin, on nimittäin niin mielettömän kauniita kuvia! :) Tuo polkkatukka pukee sinua niin hyvin, ja itse tämän oman lisutukkani kanssa aion ehdottomasti ensi kerralla marssia kampaajalle sinun kuviesi kanssa ja vaatia samanlaista! Kiitos siis inspiraatiosta! :)

 • Ninziii

  Vautsi! Ottaispa joku mustakin yhtä hienoja kuvia :) Tiedätkö tekeekö ystäväsi kuvauskeikkoja (tai ihan studiokuvauksia) rahasta?

 • Pipa_

  Luen blogiasi säännöllisesti, mutta harvemmin kommentoin mitään. Nyt täytyy kommentoida kuvia, jotka ovat aivan älyttömän ihania! Mielettömät valot ja varjot! Sekä ihana, kihara polkkis. :)

 • myview

  Aivan ihanat hiukset, sopivat sinulle täydellisesti! Näytät oikealta supermallilta, ja niitähän oli tuolloin 80 ja 90-luvulla :)

 • Fiona Timantti

  Mykistävän upeita kuvia! Ja tuo uusi kampaus…Täydellinen!

 • Emppuli

  Aivan mielettömiä kuvia!! Näytät upealta!

 • Minä vain

  Voi että, olet kyllä yksi kauneimmista naisista, joita olen koskaan nähnyt! Ihania kuvia! <3

 • Aliiiiisa

  Nuo kaksi viimeistä kuvaa.. PERFECT.

 • Kuvaaja

  Ihania kuvia! Nadi on yksi suomalaisista suosikeistani.

  Yksi toive. Ei ole ehkä ihan kuvaavinta eikä fiksuinta puhua ”räpsimisestä” ja kuvien ”nappaamisesta”, vaikket tietty pahaa tarkoitakaan… Ammattikuvaaja ei räpsi, vaan on pitkän kokemuksen, työn ja koulutuksen lisäksi usein suunnittelut kuvausta, laittanut tarkkaan ja tietoisesti valot, valinnut obiskan, tekniikan ym. Kuvaussession jälkeen alkaa toinen työvaihe, kun kuvat valitaan ja editoidaan huolella.

  Eli parempi verbivalinta kunnioittaa kuvaajaa ja kertoo oikeammin, mitä prosessissa tapahtuu… Nadi nyt tuskin tuosta loukkaantuu, mutta silti itse valokuvaajana haluan, että lukija ymmärtää miten paljon osaamista ja työtä tämäntasoisessa kuvassa vaaditaan, eikä niitä vain ”napata” kun ”sillä on niin hyvä kamera”.

 • Nadi

  Kiitos kommentista ”Kuvaaja”. Ja en toki loukkaantunut, mutta hyvä kun nostit aiheen esille. Kaikkea hyvää.

 • Jenniii

  Kiitos kommentistasi ja kiinnostavasta huomiosta. Alleviivattakoon nyt heti alkuun, että sanavalinnoillani ei todellakaan ole ollut tarkoitus aliarvioida ammattikuvaajan työtä tai vihjata, että kuka tahansa pystyisi tällaisia kuvia ottamaan. Toivoakseni tällainen kuva ei teksteistäni ole syntynytkään. Nadin kuvaajantaitoja olen hehkuttanut useissa postauksissa vuolaasti eli toivottavasti arvostukseni häntä kohtaan valokuvaajana on välittynyt noista sanavalinnoista huolimatta.

  Itse olen tekstejä kirjoitellessani ajatellut asiaa puhtaasti kirjoittajan näkökulmasta ennemmin kuin valokuvaajan. Yleensä ajattelen tekstejä naputellessani ensisijaisesti sitä, miten tekstistä saisi monipuolisempaa, elävämpää, rikkaampaa ja hauskempaa. Minusta on mahtavaa, että suomi on niin rikas kieli, että samoja asioita voi ilmaista monella tavalla. ”Ottaa valokuvia” on useita kertoja samassa tekstissä niin tylsän kuuloinen ilmaisu, että mieluummin tutuille sanoille teksteissäni rennompia ja vivahteikkaampia vaihtoehtoja. Mutta jos ammattikuvaajat kokevat tällaiset verbit ammattitaitoaan loukkaaviksi, niin toki vältän sellaisia käyttämästä. Jos sen sijaan tulee mieleen sellaisia vaihtoehtoja, jotka itse koet kunnioittavammiksi, niin kuulisin niitä mielelläni ja rikastuttaisin sanavarastoani. :)

 • EmiliaMaria

  Jokaisella naisella ja miksei miehelläkin pitäisi olla tilaisuus päästä kuvauttamaan itsensä ”oman Nadinsa” kanssa joka osaisi ohjata kameran edessä, antaa vinkkejä ja jolla olisi selkeä visio.  Toki kaikki eivät ole yhtä kuvauksellisia kuin sinä, mutta kyllä ammattilainen YLEENSÄ saa kaivettua jokaisesta jonkun hyvän kuvakulman. 

  Itse arastelen kameran eteen menoa, en ole hirvittävän kuvauksellinen kasvoista ja muutenkin omituisen mallinen. Hääkuvaus oli karmeaa, kuvaajaa oli kyllä kehuttu monessa paikassa, mutta jotenkin emme löytäneet yhteistä säveltä ja arastelin hirveästi hänen töksäyttävää tyyliään ja pyllylleenhän se sitten meni koko homma, itku pääsi kun näki koevedokset. 

   

 • Jenniii

  Olen ehdottomasti samaa mieltä! Voi sitä tunnetta, kun näkee itsensä taitavan kuvaajan silmin ihan uudessa valossa. :) Mutta se on todettava, että niin valokuvausjutuissa kuin monissa muissakin, että joidenkin kanssa vai synkkaa paremmin kuin toisten. Olen itsekin huomannut, että joidenkin kuvaajien kanssa sellaista yhteistä säveltä ei vain tunnu löytyvän eivätkä visiot osu yksiin, kun toisten kanssa kaikki sujuu kuin tanssi.

  Tosi kurjaa kuulla, että tuollaisen tärkeän päivän kuvaukset ovat menneet mönkään väärän kuvaajan takia, mutta ehkä voitte vaikkapa viisivuotishääpäivälahjaksi otattaa jotkut uudet kauniit kuvat yhdessä sopivamman kuvaajan kanssa. Siihen sopivan kuvaajan metsästykseen minulla ei oikein ole antaa muita vinkkejä kuin, että kannattaa ensin katsoa työnäytteitä ja portfoliota etukäteen huolella, jotta näkee minkä tyyppisiä kuvia kyseisellä kuvaajalla on tapana ottaa eli miellyttääkö visuaalinen ilme tämän töissä noin yleisesti. Ja sitten vaikka tavata tyyppi ihan kasvotusten ja kuulostella, onko hänen seurassaan luonteva ja mukava olla. Kannattaa varmasti kertoa jo ennakkoon, että kuvaus ujostuttaa, jos olo on epämukava. Toivottavasti saat vielä itsestäsi upeita kuvia otatettua osaavalla kuvaajalla! :)

 • Vierailija

  Mä mietin jo silloin silloin kuin ekan kerran postasit tukkasi, että nuori Madonnahan se siellä.

  En sitten kehdannut kommentoida, kun ajattelin, että se ei kuulosta kovin imartelevalta. En kyllä tiedä miksi ei. Mutta kaunis tukka ja kaunis nuori Madonna :P

 • Tosi kaunista ja tyylikästä.

 • Aivan mielettömiä kuvia! Tule itsellekin sellainen fiilis, että vuosien takainen polkkatukkani saattaisi tehdä paluun. Aivan henkeasalpaavan kauniita kuvia, kuten mallikin. Tuuli – http://www.cloudcuckooland.fi

 • Annarita

  Käsittämättömän upeita kuvia. En kestä. Noista voisi tehdä vaikka taidenäyttelyn! Kiitos ihanasta blogista!

 • Pumpuli

  Tuo kuva aurinkohatun kanssa on kerrassaan UPEA :)

 • Jenniii

  Kiitos kaikille aivan mielettömän ihanista kommenteista. :) Ja Nadille vielä aivan upeista kuvista! <3

 • Michelle Williams in Herve Leger: To say the Herve Leger bandage dress
  is passé can be an understatement, but by some
  means this explicit one is so gripping (no pun meant).
  The olive hue, key-hole lower-out and long hemline take a refreshing strategy to an typically
  tried development. Bravo, Michelle.

Related posts