1/08/14

Tällaisena kesäyönä

5 44 P7233064.jpg

Tällaisena kesäyönä en halunnut mennä nukkumaan

Pakotin sut lähtemään, vaikka tiesin sua ei odota mikään

Nyt on jo pimeää, huomenna vaihtuu elokuuksi

Pimeässä katsoin selkää, joka pyysi huuda perään

P7303187.jpg

Olen varmaankin joka vuosi blogini ensihetkistä lähtien ajatellut julkaista heinäkuun viimeisenä päivänä Scandinavian Music Groupin kappaleen sanat tai videon – ja uskomatonta kyllä, olen joka ikinen vuosi unohtanut tehdä sen. Tällä kertaa olin jopa kirjoittanut asian muistilapulle, mutta kun ilta koitti, olin jo unohtanut koko asian täysin. Kappaleen haikeat tunnelmat vievät minut 2000-luvun alkuun, jolloin SMG:n Onnelliset kohtaa -levy oli lempialbumini, jonka osasin etuperin ja takaperin. :) Joka vuosi heinä-elokuun vaihteessa tulee tarve ja kaipuu kuunnella tuo otsikon kappale.

P7303188.JPG

Näissä kuvissa näkyy kesäyön tunnelmia tältä kesältä. On terapeuttista vaellella myöhään illalla hiljaisia katuja, katsella tyyntä ulappaa ja vetää keuhkoihin viilennyttä ilmaa. Yhtenä iltana en saanut unta, joten puin vaatteet uudelleen päälle, nappasin kirjan kainaloon ja livahdin ovesta ulos. Kuljeskelin itsekseni hämärtyvässä illassa kohti merenrantaa ja istahdin lopulta mattolaiturille lukemaan kirjaani auringonlaskun kajastuksessa. Annoin ajatusteni tyyntyä yhdessä rauhakseen liplattavien aaltojen tahtiin ja nautin ikiomasta hetkestäni. Tällaisena kesäyönä.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Musiikki

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Minä vain

  Ihania kuvia!

 • Laura T.

  Meillä on sama ongelma.

  Tajusin tänään aamulla sen. Unohdin taas.

  Yritän aina muistaa kuunnella biisin heinäkuun viimeisenä yönä. Viime vuonna tajusin homman kellon lyödessä 23.56, nousin sängystä, laitoin biisin soimaan ja tanssin puolialasti asunnossani poikaystävän katsellessa kysyvästi. Lopulta tanssimme yhdessä hiljaa.

  Ensi vuonna muistan.

 • hanne_tasteofhoney

  SMG <3 voisin varmaan siteerata joka toista Kokkosen sanoitusta, niistä löytyy aina jotain uutta eri elämäntilanteissa. Omassa blogissa näitä kulloinkin kolahtaneita sanoituksia on varmaan tullut jaeltua aika tiuhaan :)

 • Hannako

  Liityn samaan joukkoon,ette ole yksin. Muistan kappaleen kaksi päivää ennen ja kaksi jälkeen sen hetken, kun huomenna vaihtuu elokuuksi.

 • määäää

  Huikeita kuvia..kertakaikkiaan ,,näkee,et sulla ja kuvaajalla synkkaa..onneks olkoon

Related posts