31/07/14

Mandariinikynnet

4 38 P7313194.JPG

Glitterharakka on viimein ainakin hetkellisesti päässyt irti kimalluksen kaipuustaan, sillä tykästyin niin kovasti räväkän pinkkeihin neonkynsiin. Kun eilen astelin taas kynsistudion ovesta sisään, eivät kimaltavat ja metallinhohtoiset geelit yllättäen olleetkaan ensimmäisenä houkuttelemassa. Sen sijaan kaipasin pinkkien kesäkynsien jälkeen lisää väriloistoa. 

Muistan muutaman vuoden takaa, kun sudin kulahtaneilta jo näyttäneiden geelikynsien päälle raikkaan oranssia kynsilakkaa. Olen siitä lähtien aina säännöllisin väliajoin muistellut, että kylläpä muuten näytti kivalta se oranssi väri päivettynyttä ihoa vasten – joskaan päivetyksestä ei kyllä näissä kuvissa näy ripaustakaan. :D Niinpä päätin tällä kertaa laittaa neonpinkin jälkimainingeissa neonoranssia. Vähän villimmät mandariinikynnet tällä kertaa. :) Seuraavalla kerralla ehkä kokovalkoista! Myös ehdotuksia ensi kerran kynsiä varten saa ilman muuta laittaa. :)

Kynnet sponsoroi Bio Sculpture.

P7313202.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • UnnaNanna

    Hyvä tilaisuus kiittää ideoista joita olen aiemmista kynsipostauksistasi saanut!! Laitan kahden viikon välein uudet kestolakat, joten vuoden aikana ehtii kokeilla vaikka mitä :) ja noi on kyllä makeen väriset…

  • eviela

    Niin kauniit kynnet <3 Itelle olisi tulossa ainaan hedelmäteemalla kynnet, kaverilta (joka siis tehnyt näitä jo pidempään ja hyvää jälkeä tulee) puuttuu vielä vain pistetyökalu niin joutuu odotteleen. Tietty kikkailuilla selviis ilmankin, mutta sovittiin odottavamme sitä kun hankinta listalla kuintekin on :)

  • Aivan ihana väri :D

Related posts