30/07/14

Katumuotia San Franciscosta

6 42 sf-looks.png

On kivaa seurailla lahjakkaiden tuttujen tekemisiä ja nyt bongasin uuden projektin, joka saattaisi kiinnostaa teitäkin. Hel Looks -katumuotisivuston äiti Liisa Jokinen muutti San Franciscoon ja ähes 10 vuotta toiminnassa ollut Hel Looks jäänee muuton myötä tauolle, mutta eipä hätää, sillä Liisa on jo laittanut hihat heilumaan toisella puolen maapalloa. Hän on nimittäin omassa blogissaan jo julkaissut omassa blogissaan liudan San Franciscossa ikuistamiaan persoonallisia tyylejä ja lisää on kuulemma luvassa. Tekeillä on tällä hetkellä ihan virallinen SF Looks -sivusto, joten jos erikoisemmat tyylit ja persoonalliset katumuotikuvat kiinnostavat, niin stay tuned! Varsinaista sivustoa odotellessa, käykää kurkkaamassa San Franciscossa bongattuja tyylejä Liisan blogista. :)

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Jenniii

  Hauskaa, että huomioit tuon, koska itse asiassa mietin ihan samaa! :D Hel Looksin henki siis elää ja voi hyvin, mutta San Franciscosta käsin. Hassua, miten samantyylisiä tyyppejä tuolla toisella puolen maapalloakin viilettää!

 • Minä vain

  Hei, olitko tietoinen, että YLE näyttää uusintana Blogistanian? Sun vuoro on huomisessa jaksossa. ;) Ihan mahtista, koska en silloin pari vuotta sitten nähnyt jaksoasi! :)

 • Jenniii

  Enpäs tiennytkään! Kiitos vinkistä. :) Onkohan jakso katsottavissa jälleen Areenassa? Pitää tsekata ja vinkkailla muillekin.

 • Minä vain

  Juu, on se mielestäni katsottavissa myös Areenassa.

 • Jenniii

  Mainiota, kiitos! :)

 • Minä vain

  Katsoin jakson tänään, ja olihan se ihan sunnäköinen! Hurmaava, suloinen ja ihana! :D

Related posts