29/07/14

Polkkatukka ja potrettikuvia

33 53 jenniR4-5.jpg

Valokuvaaja Nadi Hammouda on räpsinyt minusta kuvia muutaman kerran aiemminkin ja tuntuu, että siitä on muodostunut jo jonkinlainen tapa, että kokeilemme yhdessä kaikenlaisia uusia juttuja. Kun olin blogissa julistanut leikkauttavani hiukseni lyhyemmiksi, Nadi huikkasi minulle välittömästi, että haluaa sitten kuvata uuden ilmeeni, kun tukka on leikattu. Lupasin, että näin tapahtuu ja nyt sitten pari viikkoa sitten kipitin Nadin studiolle uusissa kutreissani kuulemaan, mitä kuvaaja olisi tällä kertaa pääni menoksi keksinyt. Aiemmilla kerroilla olemme kuvanneet pääasiassa kotonani, mutta nyt päätettiin ottaa kuvat studiossa – kauniin kesäpäivän luonnonvaloa tosin hyödyntäen.

jenniR4-34.jpg

Raahasin mukanani studiolle Ikea-kassillisen vaatteita, hattuja ja kaikkea mahdollista, mitä voisimme kuvia ottaessa hyödyntää. Kuten usein, kävi loppujen lopuksi niin, että kuvia tuli otettua lähinnä siinä yksinkertaisessa trikoomekossa, jossa paikalle saavuin. Nadilla on yleensä aina jo valmiina jokin visio, mitä lähdetään hakemaan, kun alamme kuvata, mutta usein ideat tarkentuvat tai muuttuvat sitten fiiliksen ja tilanteen mukaan kuvaussession aikana. Tällä kertaa oli ajatuksena ottaa yksinkertaisia mustavalkoisia potrettikuvia hiukset suorina ja sitten tehdä ehkä vielä jotain muuta kiharretun tukan kanssa. Kiharakuvia laitan jakoon vähän myöhemmin, mutta tässä ovat nämä suoran tukan kera napatut otokset.

jenniR4-9.jpg

Meillä on Nadin kanssa hauska suhde – kahden vahvan persoonan kuvaushetket ovat usein vähän sellaista lempeää ja leikkimielistä väittelyä täynnä. Kuluneen vuoden aikana välillemme on kuitenkin syntynyt ystävyys ja luottamus. Olemme löytäneet mielestäni aika hyvän balanssin: minä uskallan vähän heittäytyä normaalia itseäni vapautuneemmin erilaisiin Nadin visioihin mukaan ja hän taas kunnioittaa minun näkemyksiäni kuvaustilanteessa. Varmaan koskaan ei ole kuvaushetki sujunut niin smoothisti kuin tällä kertaa. Kaipa alamme tuntea toisemme jo aika hyvin. :)

Translation: Black and white portraits of me by photographer Nadi Hammouda

jenniR4-4.jpg jenniR4-13.jpg jenniR4-41.jpg

Photos: Nadi Hammouda / Nadi Photography

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

33 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Meeeri

  Aivan tajuttoman hienoja kuvia, varsinkin tuo viimeinen!

 • Olet äärettömän kaunis ja Nadi on todella lahjakas valokuvaaja!

 • Uskomattoman kauniita kuvia! Omaksi lempparikseni nousi tuo järjestyksessään toinen kuva : ).

 • Jasilyn

  Upeita kuvia, toiseksi vika on oma lempparini!  Nadi on hyvin lahjakas kuvaaja, olenkin aikasemmin seurannut hänen tuotoksiaan ja on aina toinen toistaan upeampia!

   

   

 • Voi Nadi on kyllä mieletön kuvaaja! En tiedä toista, joka osaisi samalla tavalla saada yksinkertaisiin kuviin niin paljon tunnelmaa.

 • tiippa

  Upeita kuvia! Asukuvissa olet usein todella tyttömäisen kaunis, mutta Nadin kuvissa kuuma nainen :D

 • Mariposini

  Olet hurjan kaunis! Kuvat ovat kauniita myös!

 • paju

  Huikean kauniita ja tyylikkäitä kuvia!

 • Kerrassaan upeita kuvia! Hauskasti tuo musta mekko sulautuu mustaan taustaan :)

 • Milka Rantamo

  Gorgeous!

 • Immu

  Voi Jenni, oletpa jotenkin harvinaislaatuisen upea näissä kuvissa. Kaunis olet toki aina, mutta jotenkin näihin kuviin on osattu vangita se sellainen tyyni, elegantti, itsevarma, sensuelli aikuinen (mutta ei vanha!) nainen.

 • Ei hitto Jenni, oot UPEA! <3

 • Mahtavia kuvaaja sekä malli. Upeita kuvia!

 • Tuo profiilikuva sinusta on selkeetä taulu- tai julisteainesta, oikea taidekuva <3 Todella kauniita kuvia! Tyttö, sinä olet tähti!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • enkeksinimimerkkiä

  Hyvä luoja sää oot kuuma! Aivan upeita kuvia.

 • Nuppunen

  Upeita kuvia! Kiinnostuin myös mekosta, mistä se on?

 • pellellaan

  Erittäin Pupulandia-tyylinen kuavasarja: Jenni eest, Jenni takkaa, Jenni istuu, Jenni makkaa.
  :D

 • Jenniii

  Ja sekös tuntuu joitakuita ottavan nuppiin! Enpä ole yhdessäkään toisessa muoti- ja lifestyle-blogissa nähnyt yhtä paljon ärtymystä ja napinaa siitä, että bloggaaja julkaisee kuvia itsestään. :D Mutta jos meikäläisen naamataulu ei miellytä, niin säästäkää toki itseänne ja surffatkaa auvoisemmille maille jonnekin muualle. Rauhaa ja rakkautta!

 • Jenniii

  Kiitos kaunis! :) Mekko löytyi vuonna 2010 Israelista. Se on paikallisen hieman American Apparelia muistuttavan S-wearin tuotantoa. http://www.s-wear.com/English/

 • possu

  Naamatulu ja asut + kokonaisuus miellyttää, mutta ehkä joskus joku toisenlainen poseeraus?

 • possu

  Anteeksi: siis naamataulu.

 • Jenniii

  Eikös tässä nyt ollut jo aika monenlaista poseerausta? :)

 • Vierailija

  Hui, kun olet LAIHA! :O Näkyy selästä ja käsistä. Syötkö tarpeeksi?

  Tyvikohotus olisi tehnyt terää tuolle polkkatukalle, nyt se näyttää kuin roikkuisi rasvaisena.
  Muuten hauskoja kuvia.

 • Vierailija

  Niin, nainenhan ei saa olla vanha (tai missään tapauksessa ainakaan NÄYTTÄÄ vanhalta). Niimpä niin..

  Vaikka totuus on, että naiset vanhenevat siinä missä miehetkin, yleensä rumemmin vieläpä.

 • Jenniii

  Naisen ikä ja vanhuus ovat kyllä jossain määrin tabuja, siinä olet oikeassa. Sitä en tosin allekirjoita, että naiset vanhenisivat jotenkin rumemmin kuin miehet. Jos haluat puolustaa naisten oikeutta näyttää ikäisiltään, asiaa ei minusta oikein aja se, että seuraavassa lauseessa haukut heidän vanhenevan rumasti. 

  Kolmekymppinen tosin ei kyllä ole vielä vanha, eikä yleensä näytäkään siltä. :)

 • Jenniii

  Olen kyllä täysin normaalipainoinen ja syömisen kanssa ei koskaa ole ollut ongelmia – kiitos vain huolenpidostasi. :) Näissä kuvissa varmasti asennot korostavat selkää tietyllä tavalla. Hoikka olen ollut vartaloltani koko ikäni. 

  Tukka on minusta oikein kiva tällaisenaan luonnollisesti laskeutuvana, mutta makuja varmasti on monia ja eriävät mielipiteet sallittakoon.

 • liljaana

  Hui, kun olet HUONOTAPAINEN! :O Näkyy huolehtimiseksi naamioidusta tölvimisviestistä. Hymyiletkö tarpeeksi?

  Tyvikohotus olisi tehnyt terää tuolle asenteelle, nyt se kuulostaa vanhalta naukuvalta saranalta.
  Muuten -sanan jälkeisestä osasta viestiä olen samaa mieltä kanssasi!

 • Vierailija

  ^No voivoi, joskus kritiikkiä, joskus ihailevaa kommenttia. Nyt oli kritiikin vuoro minulta. Eriävät mielipiteet sallittakoon..

  Miksi joitakuita ihmisiä haittaa kovasti se, että kaikki eivät tykkää samoista asioista, ja palvo niitä joukolla :)

 • Jenniii

  Minusta toisen ihmisen painon kommentointi ei koskaan ole asiallista. Jos vaikka olisitkin aidosti huolissasi, tuo ei ole se tapa, jolla lähestyä ketään aiheen tiimoilta. Kampausta saa ilman muuta kommentoida ja kritisoidakin, mutta toisen hoikkuuden tekopyhä kauhistelu ei ole sellainen mielipide, mitä tarvitsisi lausua ääneen tai kirjoittaa julki. Käytöstapoja, kiitos. :)

 • Aomame

  Olet Jenni ihan älyttömän kaunis! Mielettömiä kuvia, ihailin näitä useita minuutteja. Jaaa niin hyvä tukka, kasvosi pääsee upeasti esille tuossa mitassa.

 • possu

  Tässä kyllä, mutta yleensä kuvasi ovat lähes aina samanlaisia. Voi olla, että kuvaajan ammattitaito vaikuttaa asiaan.

 • Jenniii

  Ilman muuta ammattikuvaaja osaa ohjeistaa ja saada irti kuvattavastaan aivan eri tavalla – siitähän ammattitaidossa osin onkin kyse. Valitettavasti minulla ei ole mahdollisuutta otattaa asukuvia ammattikuvaajalla, joskin olen todella kiitollinen ystävilleni ja bloggaajakollegoille, jotka asiassa auttelevat.

  Kuten olen todennut monet kerrat aiemminkin, en ole ammattimalli ja asukuvissa poseeraan kuten vajavaisilla taidoillani parhaiten osaan. En todellakaan onnistu kuvissa aina, joten tulee usein turvauduttua sellaisiin asentoihin, joiden tietää toimivan ja joissa vaatteet pääsevät hyvin esille. Vaatteethan niissä asujutuissa ovat pääroolissa. :) Kiitos kuitenkin asiallisesta ja rakentavasta palautteesta!

 • Sinde

  Vau, miten upeita kuvia! Malli näyttää kauniilta ulkoisesti ja mitä olen blogista saanut lukea, vaikuttaa hän kauniilta myös sisäisesti. Viimeinen kuva on mielestäni aivan maaginen. Kiitos ihanasta blogistasi!

Related posts