10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vierailija

  Olipas hyvä pointti siinä !! Tuli tämmöinen ajatelma vastaan netissä HUOMENNA ON LIIAN MYÖHÄISTÄ. EILINEN ON MENNYTTÄ. JUURI NYT ON OIKEA HETKI JOTEN ALOITA!

  https://www.facebook.com/ElaHyvinNauraUseinRakastaPaljon?ref=ts&fref=ts

  Hyvin sanottu meinaan siinäkin ja tuolla sivulla on paljon ajatuksia ja kuvia joista sinäkin pupuland voisit tykätä ja saada improsaatiota omalle sivulle myös! Hyvää kesää ja syksyäkin!

 • Paulal

  Tämä on kyllä erittäin hyvä ajatus. Nyt kun vielä muistaisi vähän useammin noudattaa tuota periaatetta, valitettavasti tätä temperamenttia on pirun vaikea hallita :/

 • Oranssinen

  joo.

  Ja tulenkatkuisenkiukkuisena ei pidä myöskään lähteä parkkipaikalla peruuttelemaan. Kiukku sumentaa taustapeilit.

  RÄISKIS-KRIIH-MÄISKIS-kolinkolinkolin….

 • Vierailija

  Joo varsinkin kun on niin kuumakin! Tässä kans osuva ”ajatelma” :) https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/p526x296/10458335_506385766172391_6570874921867684347_n.jpg

 • Tämä on totta, mutta loppujen lopuksi ollaan vain ihmisiä ja se kuuluu meidän luonteeseen jakaa olotilaamme. Parempi siis pitää huoli siitä, että meidän on hyvä olla. Että teemme työtä, josta pidämme. Että elämme elämää, johon voimme olla tyytyväisiä. Mikään olotila ei ole sen tarttuvampaa, kuin hyvä olotila! Itse pyrin ainakin levittämään hyvää energiaa ympärilleni, ja olen huomannut että se toimii todella hyvin ja voin sitä paitsi itsekin paremmin :)

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Jenniii

  Kiitos vinkistä! :)

 • Jenniii

  Vahvan temperamentin omaavana tiedän, miten vaikeaa on hillitä tällaista ärhäkkää temperamenttia, mutta olen huomannut, että kyllä sitä voi ja on hyväkin vähän kontrolloida omia reaktioitaan muiden seurassa. Välttyy monelta turhalta riidalta ja mielipahalta, kun miettii sanomisiaan ja äänensävyjään hitusen etukäteen. :) Aina tähän ei tietenkään pysty, mutta yrityskin on jo plussaa.

 • Jenniii

  Ou nou! :D Toivottavasti ei tullut pahaa jälkeä!

 • Jenniii

  HAHAHAHA! :D

 • Jenniii

  Se on totta, ihmisen on ilman muuta lupa olla inhimillinen tunteineen ja käytöksineen. Läheisissä suhteissa on tärkeääkin saada näyttää tunteitaan ja mielialojaan – myös niitä kielteisempiä. Tuo oli tosi hyvin sanottu, että tulisi huolehtia omasta hyvästä olostaan, jotta voi levittää hyvää oloa myös ympärilleen. Pyrin itse ilman muuta samaan. :) Kaikilla meillä on silti huonoja hetkiä ja huonoja päiviä. Useimmilla nämä hetket näkyvät varmaankin eniten kaikkein läheisimmissä suhteissa ja vieraampien kanssa osataan hillitä temperamenttia paremmin. Toisaalta on myös niitä, jotka antavat täyslaidallisen kenelle tahansa, joka osuu huonona hetkenä eteen (etenkin asiakaspalvelutyössä tämä tuli valitettavasti aikanaan tutuksi) ja varsinkin netissä omaa huonoa fiilistä puretaan usein muihin, koska sen voi tehdä kasvottomasti. Minusta tämä on ihan hyvä ja tarpeellinen muistutus jokaiselle (myös minulle itselleni), että niinä huonoinakin hetkinä olisi hyvä muistaa kohdella muita kauniisti. 

Related posts