25/07/14

Lomafiiliksissä

6 49 P7243114.JPG

Minulla ei tänä kesänä ole varsinaista kesälomaa lainkaan, mutta olen tällä viikolla ollut vähän lomatunnelmissa ja ottanut bloggailunkin suhteen iisimmin. Poikaystävä jäi kesälomalle, joten olen halunnut nautiskella vapaapäivistä yhdessä. Eli tämän ja ensi viikon ajan luvassa on hiukan rennompaa postaustahtia – ja kukapa sitä jaksaisikaan noin upealla säällä kököttää sisällä tietokonetta tuijottaen. Alkuviikko kului mökillä bikineissä ja ilman meikkiä, mutta nyt olen taas palannut sivistyksen pariin. Asut tosin tässä helteessä ovat pääasiassa sitä bikinilinjaa myös. :) Sattui kyllä mahtavasti, että näitä rennompia päiviä saadaan viettää tällaisissa säissä.

P7243097.JPG

Viime päiviä olen siis viettänyt auringosta nauttien, yatzya pelaillen ja kirjaa lukien sekä tietysti tuoreita marjoja napostellen. Eilen suuntasimme merenrantaan kallioille nauttimaan kauniista säästä ja tänään olisi tarkoitus ottaa nokka kohti Suomenlinnaa. Eilen hipsuttelin ilta-auringossa näissä kamppeissa, joissa on sopivasti lomafiilistä: farkkushortsit, valkoinen toppi, varvassandaalit ja aurinkolasit. Vaatteiden alta pilkottivat bikinit ja kainalossa keikkui rantakassi, johon mahtuu näppärästi rantapyyhkeen lisäksi vähän kaikkea mahdollista: pelikortit, yatzy-nopat, kirja, aurinkovoidetta, vesipullo sekä muuta tuikitarpeellista.

P7243116.JPG

Sample-shortsit sain jo viime syksynä Cubukselta, mutta säitä niiden käyttämiseen ei kyllä ennen heinäkuuta ole juuri ollut. Olen vähän arkaillut kesäshortsien lyhyttä mittaa, mutta eilen paahtavassa helteessä totesin, että nyt jos koskaan on oikea hetki niille. Meikkiä en ole jaksanut koko viikolla laittaa lainkaan, koska hiki veisi sen kuitenkin mennessään. Eilen sipaisin ennen kuvien ottamista poskille ja huulille huiskauksen punaa, mutta siinäpä se. :)

Millaisiin vetimiin tykkäätte itse tällaisella superhelteellä pukeutua mieluiten, jos uikkaria ja bikinejä ei lasketa? 

Translation: It’s been amazingly warm in Helsinki for the past week and I must admit the comfort is my priority at the moment when it comes to style. Yesterday I was heading to the beach in this comfy and easygoing look.

P7243104.JPG

Toppi H&M, farkkushortsit Cubus (sample / saatu blogin kautta), bikinit Victoria’s Secret, rantakassi Stadium (saatu blogin kautta), varvassandaalit Ipanema (saatu blogin kautta), aurinkolasit Urban Outfitters, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 55)

P7243115.JPG P7243123.JPGP7243119.JPGP7243110.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Marika_

  Jonkinlainen ilmava mekko, sandaalit, aurinkolasit ja huivi/hattu -variaatio on ollut meikäläisellä nyt joka päivä päällä. Itse en kestä yhtään helteitä, joten minä kyllä olen joutunut pakenemaan aika paljonkin sisätilaan paahtavaa aurinkoa päiväsaikaan pakoon etten vallan käristy ja pökräile pitkin poikin kyliä. Koira on ollut samaa mieltä ja meidän liikkuminen onkin keskittynyt yhä enemmän aamuvarhaiseen tai iltamyöhäiseen. Kuumuudesta päiväsaikaan ”nautitaan” vain nopeina pyrähdyksinä ja varjopaikkoja epätoivoisena metsästäen. Harmi, mutta minkäs teet. Jotkut vaan ei ole luotuja 30 asteen kesäfiilistelyyn…

  Kerros miten ihmeessä te jotkut omituiset kummajaisihmiset pystytte tällaisessa kuumuudessakin näyttämään freesiltä ja raikkaalta? Onko teillä joku salainen kannettava miracle suihku/viilennys/tuulenvirekoppi siellä kassissa mukana vai miten moinen onnistuu?

 • Jenniii

  Ilmavat mekot ovat kyllä todella kova sana tällä hetkellä! Oma lempparihuitulani oli juuri pesussa eilen (koska siellä mökillä en muuta käyttänytkään), joten tällä kertaa ylle valikoituivat shortsit ja toppi. Vaaleiden sävyjen eduksi laskettakoon se, että ne oikeasti tuntuvat yllä vähän vilpoisammilta auringossa. Itse nautin kyllä helteestä ja auringosta, mutta myönnän viihtyneeni hyvin myös varjossa minäkin tässä viime päivinä. Parasta on, jos onnistuu löytämään aurinkoisen mutta tuulisen paikan, niin ei käy olo liian tukalaksi. Elättelen toivoa, että Suokissa puhaltaa reippaasti merituuli. :D

  Ja ystäväiseni, voin luvata sinulle, etten todellakaan näytä tässä kuumuudessa freesiltä ja raikkaalta. Hikikarpalot koristavat otsaa nonstop ainakin päiväsaikaan ja olo on kuin pienellä vaaleanpunaisella possulla. :D Nämä kuvat napattiin vasta joskus yhdeksän jälkeen illalla, kun kaikkein kuumin helle oli hiukan hellittänyt eli se selittää tilapäistä illuusiota hehkeydestä, haha.

 • Minä vain

  Mulla kuuluu hellesään pukeutumistyyliin juuri toppi ja farkkushortsit tai sitten mekko, jota en siis todellakaan normaalisti käytä! :D

 • Blue Peony

  Mekkotyttö on mekkotyttö helteelläkin!

 • Suvi55

  Mekko on helteiden ykkösvalinta, eikä päälläni ole oikeastaan muuta viime viikkoina nähtykään.

 • Jennalla

  Oletpa vaan niin sievä!

  Minullakaan ei yrittäjänä ole varsinaista kesälomaa, mutta olen pitänyt nyt pienimuotoista lomaa / kevennettyä työviikkoa samalla, kun avomieheni jäi kesälomalle. Piristää muuten kummasti suhdetta, jos seurustelukumppaniaan ehtii nähdä muutenkin, kuin teemalla läpystä vaihto. :)

  Olen vältellyt pitämästä lyhyitä kesäshortseja julkisesti, mutta lopulta tullut siihen tulokseen, että jos vanhemmat mieshenkilöt saavat shokeerata naisia pömpöttävillä roikkovatsoillaan, sukka-sandaali -yhdistelmillään ja muilla erikoisilla tyyliratkaisuillaan, on minullakin, ikään kuin vastaiskuna, oikeus esitellä kalpeita, ehkä hiukan liian paksuja reisiäni. Ja onhan meillä jokaisella oikeus olla juuri sitä, mitä itse on.

  Kesäshortsit näyttävät sinun päälläsi muuten todella hyvältä – ja noita jalkoja kyllä kehtaakin esitellä! 

  Oikein ihania kesävapaapäiviä!

Related posts