23/07/14

Festarilippujen voittajat

47 meidanfestivaalit.jpg

Terkkuja mökkitunnelmista! Meidän Festivaali lähestyy ja Pupulandiassa suoritettu lippuarvonta on nyt saatu päätökseen. :) Oli mahtavaa huomata, että lukijoiden joukossa oli monta ennakkoluulotonta, jotka olivat innolla lähdössä kuulemaan itselleen entuudestaan tuntematonta kokoonpanoa, mutta yhtä kivaa oli havaita, että siellä ruutujen toisella puolen moni tunsi sekä festarit, Efterklangin että Tatun jo ennen tätä kisaa. Onnetar on nyt puhunut ja onnekkaat voittajat arvottu. Tällä kertaa upealle, ainutlaatuiselle keikalle pääsevät ystävänsä kanssa nauttimaan seuraavat kommentoijat:

Silpu:

Kävin Meidän festareilla ensi kerran viime kesänä ja tänä vuonna on päästävä uudelleen. Meidän metsän ainutkertainen ja taianomainen tunnelma vetää puoleensa magneetin lailla. Halkeaisin onnesta, jos voitto osuisi kohdalle!

Elinay:

Onnellisna, mut rahatonna asumma ensimmäistä kuukautta yhdessä ystävän kanssa. Jos voittaisin liput, veisin rakkaan kotitoverin Meidän festivaaliin, sillä pimeät kesäyöt, musiikki ja kreisi koritus olis mitä parhain tapa hemmotella häntä.

Käykäähän tsekkailemassa sähköpostinne, niin saadaan palkinnot toimitettua eteenpäin mahdollisimman pian! :) Ja jos ei tällä kertaa arvonnassa tärpännyt, niin monille Meidän Festivaalin huikeille keikoille on varmasti vielä lippuja myynnissä.

Kuva: COMPANY (Aamu Song & Johan Olin)

Tags: , , , ,

Categorised in: Kulttuuri, Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts