20/07/14

Häähommia

38 99 P7192994.JPG

Tälle kesälle ovat osuneet paritkin häät ja yhdet rakkauden juhlat osuivat eiliselle. Sää oli kuin morsian ja juhlapaikka ihana ravintola meren rannalla Helsingin edustalla, joten mikäs siinä oli kaunista kesäiltaa vietellessä ja upeista juhlista nauttiessa. :) Nappasimme ennen juhlapaikalle lähtöä vielä nopeat kuvat tämän kertaisesta kesäisestä juhlatyylistäni, joten luvassa jälleen päivän asu!

P7193023.JPG

Minulla oli tällä kertaa monta vaihtoehtoa hääjuhlien asuksi ja vatvoin valintani kanssa vielä noin tunti ennen lähtöä. Lopulta päädyin kuitenkin joskus keväällä Lindexiltä saamaani värikkääseen raitamekkoon. Holly & Whyte -malliston oranssin ja pinkin sävyissä hehkuva mekko tuo Lindexin sijaan enemmän mieleen Marimekon tai Vuokon – ja juhlapaikalla moni kyselikin, onko mekkoni jomman kumman kotimaisen merkin tuotantoa. Joskus sitä pääsee yllättämään. :)

P7193047.JPG

Kynnet matchasivat raitamekkoon sopivasti valmiiksi ja huulet maalasin tietysti suosikkivärilläni pinkillä, mutta asusteet tuottivat hiukan päänvaivaa. Halusin helteisenä kesäpäivänä ehdottomasti laittaa jalkaan jotkin mukavat ja hengittävät kengät, sillä hääjuhlien kesto vihkimisestä bileiden päättymiseen asti oli 12 tuntia. Ei siis toivoakaan, että olisin jaksanut kitkutella korkeissa koroissa koko tuon ajan. Muutenkin tähän räväkän väriseen vaatteeseen tuntui olevan vaikea löytää sopivaa kenkäparia vaatekaapistani, vaikka kenkäkokoelmani onkin suhteellisen kunnioitettava. Nude-väriset korot olisivat olleet nappivalinta, mutta en olisi todellakaan jaksanut seistä niissä koko iltaa.

P7193001.JPG

Epäröin vähän mustien asusteiden yhdistämistä tällaisen kesäisen raikkaaseen tyyliin, mutta lopulta päädyin silti turvalliseen mustaan. ATP Atelierin sandaaleissa nimittäin on ihan kaiki kohdallaan: korko on matala ja kengät niin mukavat, että niissä jaksaa seistä vaikka vuorokauden ympäri, malli on sopivan siro myös juhlatyyliin ja mikä parasta, sandaaleissa varpaat saavat kuumana kesäpäivänä hengittää. Niinpä puin jalkaan nuo uudet korkosandaalini ja matchasin sitten muut asusteet niihin. Illan päätteeksi totesin kenkävalintani osuneen täydellisesti nappiin: jalat eivät kipeytyneet tai väsyneet missään vaiheessa ja varpaat saivat heilua vapaina. Ei tekisi ehkä mieli laittaa ikinä mihinkään kesäjuhliin mitään muita kenkiä. :D

P7193014.JPG

Koska en jotenkin osannut yhdistellä tähän lookiin ollenkaan koruja, eikä se niitä minusta kyllä kaivannutkaan, nappasin kainaloon Piecesin kimaltavan clutchin, joka sai sitten toimittaa korunkin virkaa. Kun nostin nenälle vielä mustasankaiset aurinkolasit, tuumin, että mustista asusteistakin tuli jollain tapaa yhtenäinen kokonaisuus, vaikka alkuun sitä mustaa väriä vähän vierastinkin.

P7193028.JPG

Tämä oli muuten ensimmäinen kerta, kun piti stailata tämä polkkamittainen tukka juhlakuntoon. Varmaan se olisi näyttänyt kivalta ihan suoranakin, mutta luotin tälläkin kertaa kiharoiden voimaan. Olen aiemmin jotenkin murehtinut, että polkkamittaisia hiuksia olisi jotenkin vaikeampi laittaa juhliin, mutta ainakin tällaisiin rentoihin kesäkekkereihin sopii minusta mainiosti huoleton kiharapehkokin. :) Iltapukujuhlat saattaisivat tuottaa enemmän päänvaivaa (hohhoo), mutta onneksi sellaisia ei meikäläisellä juuri ole ohjelmassa!

Itse hääjuhlat olivat mielettömän ihanat, sää upea, tunnelma katossa ja ihmiset kauniita. Yksi kesän kivoimmista illoista. Suurkiitos ja sylillinen onnea vielä illan kauneimmalle parille, Kenille ja Ninalle! <3

Translation: My wedding look from last night. Such a lovely evening, beautiful people and a great weather. :) 

P7192998.JPG

Raitamekko Lindex (sample / saatu blogin kautta), pikkulaukku Pieces, sandaalit <em>ATP Atelier (saatu blogin kautta), aurinkolasit Urban Outfitters, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

P7193029.JPG P7193016.JPG P7193035.JPGP7193040.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

38 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Maarit

  Kaunis mekko ja värit sopivat sinulle loistavasti! Leikkautin hiukseni perjantaina. ne olivat tasapitkät ja nyt kerrostetut ja aikas lailla lyhyemmät – ei ihan polkka,mutta huomaan,jotta enempi ”hommia” jo näidenkin laitossa kuin tasapitkien pitkien :)

 • Mekko on kyllä upea, noi värit yhdesä on rakkautta!

 • Minä vain

  Ihana mekko – vaikka onkin Lindexiltä. ;):D

 • Hertta

  Tuo mekko on ihana! Ja eipä teikää yllätä ehkä, että olin jo ostamassa sitä (olisi toiminut ihanasti masun kanssakin leikkauksensa vuoksi) mutta en ennättänyt ja koot ehti loppua :) Ja muutenkin olet tietty nättinä, as usual!

 • koshka

  Aivan täydellisen kaunista! Mekko, raidat, sandaalit, hiukset, kaikki:))

 • Vierailija

  Tukka on Madonna! Raikas kokonaisuus, tykkään.

 • Heippa Jenni! Raitamekko näyttää ihanan freesiltä, ja mekon värit ovat ihan superherkulliset. Tykkään tosi paljon myös sun tukan väristä. Wau mikä ilmestys!

  Olen muoti- ja lifestyleblogia kirjoitteleva lääkäri.

  Nyt uusi postaus Niazzasta blogissani!

  http://www.arcticvanilla.com/

 • Ihana mekko! Itse olen löytänyt paljon hienoja arkivaatteita Lindexiltä. Valitettavan harvoin mekkoja, mutta mahtavaa huomata että heiltä löytyy sellaisiakin! Ehkä lisäävät niitä tuleviin mallistoihin? Olen myös menossa häihin elokuussa, ja ajattelin suosia pinkkiä väriä – se on vain niin raikas!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • lepsutin

  Kerrassaan hurmaava kokonaisuus ja mekko -arkiasuksi, vaikka viikonloppukävelylle! Voisin hieman hämmentyä, jos omiin häihin saapuisi vieraita tavallisessa kangasmekossa. Asusten ja kengät olisivat voineet upgreidata asun häihin sopivammaksi.

 • hupu

  No heh, en ole kyllä koskaan ollut häissä, jossa tuo – kääk – kangasmekko olisi ”aiheuttanut hämmennystä”, ja mä oon kiertänyt monia karkeloita. Mut ehkä ne on olleet erityisen rahvaanomaisia häitä sitten, en tiedä. :)

  Kommentaattorin mielenterveyden takia toivon ettei hän koskaan törmää esimerkiksi minuun arkiasussani tai viikonloppukävelyllä. :D

 • Jesta että näytät hyvältä. Jotenkin niin raikkaalta ja, tiedätkö, ranskalaiselta! :D

 • Emmi Nuorgam

  Mitäh? :D

 • Emmi L.

  Toi mekko on täydellinen! Rakastan oranssin ja pinkin yhdistelmää :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Jenniii

  Olen ilmeisesti elämäni aikana osallistunut sitten vain melko rahvaanomaisiin hääjuhliin minäkin, kun ei koskaan ole tullut edes mieleen, ettei kaunis ja siisti kesämekko olisi sinne sovelias asu. Näissä kyseisissä häissä en kyllä saanut osakseni minkäänlaisia hämmentyneitä tai paheksuvia katseita – päinvastoin, useampikin juhlavieras antoi positiivista palautetta asuvalinnastani. Sama mekko sopisi toki arkisempaankin tilanteeseen, mutta harvemmin itse käyn kävelyillä tällaisissa asuissa.

  Kannattaa ehkä muistaa, että ihmisiä, tyylejä ja hääjuhlia on monenlaisia. Tuntematta hääparia, heidän toiveitaan, ystäviään tai tyyliään on ulkopuolisen minusta aika turhaa ryhtyä spekuloimaan sillä, oliko asuni riittävän hieno tähän tilaisuuteen. Kuten sanottua, en ollut mielestäni mitenkään sen arkisemmin pukeutunut tilaisuuteen kuin kukaan muukaan ja toivoakseni hääparilla oli päivänään ihan muita asioita mielessään kuin minun mekkoni materiaali.

  Jos itse toivot omilta häävierailtasi tietynlaista pukukoodia ja asia on sinulle tärkeä, niin se kannattanee kertoa jo kutsussa, ettei sitten tarvitse juhlapäivänä harmitella ja hämmentyä läheisten asuvalinnoista. :) Itse ajattelen, että minulle tämän tyyppisessä juhlassa tärkeintä olisi, että läheiseni olisivat saapuneet jakamaan tärkeän päivän kanssani ja että heillä olisi hauskaa sekä mukava olla – ei todellakaan se, onko jonkun kesämekko puuvillaa vai satiinia. Omasta mielestäni on mukavaa, että ihmisten oma persoonallinen tyyli saa näkyä myös tällaisissa iloisissa kesän juhlissa. Mutta mielipiteensä ja tapansa toki kullakin. :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Joo, uusi tukka vaatii aina vähän totuttelua ja harjoittelua etenkin juhlatilanteiden osalta. Onneksi tämä oma hiustyylini on aika helppo, eikä sitä tarvitse arjessa juurikaan laittaa. :)

 • Jenniii

  Kiitos! Minäkin olen aina tykännyt pinkin ja oranssin yhdistelmästä, joten tässä mekossa menvät kyllä värit nappiin. :)

 • Jenniii

  Haha, kiitos! :D Lindexissä ei siis todellakaan ole mitään vikaa, päinvastoin! Olen löytänyt Lindexiltä paljon tosi kivoja vaatteita, etenkin erinomaisia farkkuja, mutta olen aina mieltänyt sen enemmän sellaiseksi arkivaatteiden ostopaikaksi. Tämän mekon tyyli ja värimaailma eivät vain olisi herättäneet assosiaatioita Lindexin suuntaan, vaan enemmänkin juuri noiden tunnettujen kotimaisten. :)

 • Jenniii

  Hahhaa! No kuinkas sattuikaan! :D Tosin, kuten totesit, eipä tämä enää niin kovin yllätä. Jos joskus tarvitset kolttua lainaan, niin täältä irtoaa. :) <3

 • Jenniii

  Voi kiitos, ihana kuulla! :)

 • Jenniii

  Ooh, olen otettu tästä vertauksesta. :D Mutta itse asiassa myönnän, että joissakin tilanteissa itsellekin ovat tukasta tulleet mieleen Madonnan nuoruusvuosien tyyli sekä muut 80-90-luvun lyhyehköllä kiharapilvellä varustetut tyypit

 • Jenniii

  Kiitos Anna! Viihdyn sekä mekossa että tukassa erinomaisesti. ;)

 • Jenniii

  Kiitos! Minäkään en ole Lindexiltä juuri mekkoja löytänyt, ja siksipä tämä pääsikin yllättämään. :) Toivotaan, että näin kivoja kolttuja tulee Lindexille myös jatkossa!

 • Jenniii

  Ranskalaisuus on aina tyyliasioissa hyvä, joten kiitän. :) Jotenkin itselläkin on ollut tukan leikkauttamisen jälkeen sellainen ranskalaisfiilis, joten hauskaa, että se välittyy muillekin. :D

 • Jenniii

  Kiitos ja minä myös! Olen aiemmin yhdistellyt pinkkiä ja oranssia lähinnä paidoissa ja huulipunissa, mutta olipa hauskaa löytää myös tällainen värikäs mekko. :)

 • Haiha

  Tuohon materiaalivalintakommenttiin lisään itse sen verran, että tuollainen ”etikettisääntö” tai ajattelutapa on tosiaan ollut olemassa: esimerkiksi puuvillainen mekko olisi liian arkinen häihin, joissa sen sijaan käytetään hienompia materiaaleja. En sitten tiedä, kuinka moni sääntöä nykyään tuntee tai noudattaa, varmaan riippuu hieman taustasta ja perheen historiasta. Itse olen joskus hämmästellyt, kun häissä on oltu vain kesähameella ja trikootopilla, mutta minä kyllä hyväksyn puuvillaisen mekon. Trikoo tosiaan on mielestäni sen sijaan jo hieman outo valinta hääasuun.

 • Jenniii

  Tämä on kyllä ihan mielenkiintoinen keskustelunaihe. Ymmärtäisin kritiikin, jos olisin oikeasti pukeutunut todella arkiseen vaatteeseen, mutta omasta mielestäni tämä mekko ei ole mikään arkinen perusmekko. Veikkaan myös, että esimerkiksi Marimekon tai Vuokon siistimmät puuvillamekot ovat varsin yleisiä näkyjä kesähäissä. Oma äitini astui aikanaan itse vihille Vuokon puuvillaisessa mekossa ja samoin on tehnyt kaksi ystäväänikin eli hääjuhlia on niin moneen lähtöön. :)

  Varmasti näistä vaateasioista on olemassa etikettisääntöjä ja jotkut haluavat noudattaa ja kunnioittaa perinteitä tiukastikin. Toisaalta uskon, että tämä nykyisenlainen pukeutumisetikettikin on varmasti Suomessa melko uusi ilmiö, jos mietitään historiaa taaksepäin. Ja näkisin, että nämä perinteiset kaavat ovat monelta osin myös rentoutumassa vähitellen. Jokainen varmasti tietää ystäväpiiristään hyvin monenlaisia pareja – siinä missä jotkut haluavat mahdollisimman ylevää krumeluuria, toiset haluavat vain järjestää hauskat bileet ystävilleen. Ja minusta on kivaa, että nykyään on ihan ok järjestää itsensä näköiset juhlat tai olla vaikka tyystin järjestämättä, kuten aika moni nykyään tekeekin.

  Harvoin olen itse ollut häissä, joissa kaikki olisivat pukeutuneet tiukasti perinteisen etiketin mukaan tai joissa hääpari olisi sellaista edes toivonut. Ne häät, joissa minä olen viime vuosina käynyt, ovat ylipäänsä olleet aika rentoja tilaisuuksia, vaikka juhlan tunnelma on toki ollut kaunis ja juhlallinen. Ehkäpä omat ystäväni ovat hieman rennompaa porukkaa noin keskimäärin. :) Jos hääparille perinteikäs pukukoodi on tärkeä, minusta se kannattaa merkitä kutsuun. 

  Yleisesti ottaen pukeutuminen on häiden kaltaisissakin tilaisuuksissa usein aika kirjavaa – arkisimmat tyylit ovat silminnähden liian arkisia (puhutaan nyt siis aivan huomattavan paljon arkisemmista kuin oma mekkoni, kuten juuri trikoomekoista tai varsin arkisista hame-toppi-yhdistelmistä) ja hienoimmat aivan liian hienoja (esim. kesäiseen päiväjuhlaan tullaan näyttävässä iltapuvussa). Näissäkin häissä näin selvästi omaani arkisempia asukokonaisuuksia eikä kukaan tuntunut edes niistä sen kummemmin pahastuvan. Eiköhän hääpari tunne ystävänsä sen verran hyvin, että tietää melko hyvin heidän pukeutumistyylinsäkin – ainakin näin pienehkössä ja intiimissä hääjuhlassa kuin tämä viikonloppuinen.

  Vierastan itse ajatusta, että puuvilla olisi automaattisesti jotenkin ”huonompi” materiaali. Puuvillassakin on eroja – onko kangas ohutta vai paksua ja miten se on viimeistelty. Oma mekkoni on jämäkkää, paksua kangasta, eikä siinä mielessä edes mikään perinteinen kesämekko. Minusta materiaalia olennaisempaa tällaisen juhlatilaisuuden asussa on, että hengeltään sopiva tilaisuuten luonteeseen. Moni ei nykyään esimerkiksi osaa arvioida, millainen helmanpituus on hääjuhlaan sopiva tai miten paljastava vaate voi olla. Satiinimekkokin voi olla paljon sopimattomampi tilaisuuteen kuin astetta rennompi kesämekko, jos helma jää huomattavasti polven yläpuolelle tai kaula-aukko on todella antava. Loppujen lopuksihan kyse on kokonaisuudesta. Arkisempaakin mekkoa voi upgreidata asusteilla sekä kauniilla kampauksella ja meikillä kuin hienostakin mekosta huolimatta kokonaisuus voi jäädä huolimattoman näköiseksi, jos meikkiin ja hiuksiin ei ole panostettu lainkaan.

  Joka tapauksessa, hääjuhla oli kaunis tilaisuus enkä kyllä usko, että minun mekkovalintani kenenkään tunnelmaa siellä lässäytti. :)

 • Jenniii

  Lisäyksenä vielä tuohon edelliseen kommenttiini, että alkuperäinen kommentoija on ilman muuta oikeassa siinä, että toisenlaisilla asustevalinnoilla kokonaisuudesta olisi voinut saada vielä juhlavamman. Näissä asioissa on varmasti eri ihmisillä erilaisia tapoja ja toiveita – ja joillekin perinteikkään etiketin noudattaminen viimeisen päälle on tosi tärkeää. Koin kuitenkin itse omalla asullani aidosti kunnioittavani tilaisuuden luonnetta. Kenkien osalta myönnän ajatelleeni myös omaa mukavuuttani (kuten tekstissä kirjoitinkin), sillä päivä oli helteinen ja todella pitkä sekä juhlapaikka oli kävelymaastoltaan haasteellinen – moni juhlavieras kirosikin korkkareitaan illan aikana rantakallioilla koikkelehtiessaan.

 • Jessii

  Hei, osaatko sanoa mitä etiketti sanoo aurinkolaseista häissä? Saako käyttää? Olisiko hyvä jos ainakin vihkimisen ajan otetaan pois, siis jos pari vihitään ulkona? Eikä tietysti sisällä käytetä. Vai onko mitään sääntöä.
  Raitamekko on hyvä valinta kesähäihin.

 • ElinaPK

  Viime kesänä naimisiin menneenä minua hämmentää enemmän ajatus siitä, että yksikään morsian edes ehtisi omissa häissään miettiä millaisessa mekossa vieraat saapuvat hääjuhlaan! :D Kyllä sinä päivänä ajatukset olivat todella paljon isommissa asioissa!

 • Jenniii

  Tuskin aurinkolaseista on mitään erityistä mainintaa, mutta tietenkään sisätiloissa ei aurinkolaseja käytetä. Tällaisissa jutuissa luottaisin maalaisjärkeen. En ehkä pitäisi aurinkolaseja ulkona järjestettävässä vihkitilaisuudessa, mutta toisaalta jos aurinko paistaa aivan suoraan silmiin, miksipä ei? Juhlien vapaamuotoisemmissa osuuksissa on minusta ulkona ihan ok käyttää aurinkolaseja. Ainakin itselläni on auringolle todella herkät silmät, joten kirkkaalla säällä on käytännössä pakko käyttää laseja.

 • Oranssinen

  Myös minä vierastan ajatusta ”kangasmekon” tai puuvillan ”huonommuudesta”.
  Kommentoit äitisi menneen vihille Vuokon puvussa ja siitä tuli mieleeni ystäväni, joka aikoinaan lainasi äitini vanhaa Vuokon (UPEAA) puuvillaista pitkää mekkoa linnanjuhliin. Ja sai puvusta muuten todella paljon positiivista palautetta.
  Mutta niinhän se on kuten täälläkin monasti mainittu: häitä ja juhlia on moneenlähtöön ja samoin niitä mielipiteitä soveliaista asuista.

 • Pepa

  Noi lasit sopii sulle kun nenä päähän :O ja upee MARIMEKON mekko. en usko sinua ;)

 • Haiha

  Ajattelin vielä tarkentaa, että itse olen tosiaan sitä mieltä, että asussasi ei ollut mitään vikaa. Ehkä tämän ymmärsitkin ja vastasit vain yleisesti. Olen itsekin ollut puuvillaisessa mekossa häissä (hui, kauheaa!). Halusin vain tuoda esille, että tietyissä piireissä tuo mainitsemani sääntö on ollut ihan normaalia vielä jokin aika sitten, ehkä viime aikoina koodit ovat tässäkin asiassa muuttuneet.

  En tiedä, olenko saanut kotoa liikaa vaikutteita siitä, miten juhlaan pitää pukeutua vai olenko muuten vain vanhanaikainen, mutta olen kyllä välillä katsellut lievällä kauhulla joidenkin häävieraiden asuja. Kankaalla on tosiaankin väliä: jokin halpa ja huonosti ommeltu satiinimekko, monesti vielä hieman liian paljastavakin, voi olla jopa sopimattoman näköinen (siis minuun silmääni), kun taas puuvillamekko on sopinut mitä mainioimmin tilanteeseen niin kankaan, tyylin kuin asustuksenkin kannalta, myös siis silloin kun olen itse pukeutunut johonkin ”paremman” materiaalin mekkoon. Olen kuitenkin siinä mielessä tosiaankin vanhanaikainen, että minusta monet ikäiseni nuoret voisivat olla pienen pukeutumisopastuksen tarpeessa: en ole uskonnollinen, mutta minusta on jotenkin pöhköä tulla esimerkiksi kirkkoon minimittaisessa ja antavassa asussa. Itse edustan ehkä sitä näkökantaa, että juhlavuus ei todellakaan ole synonyymi vaatteiden vähäisyydelle, vaikka toisin voisikin nykyaikana luulla.

  Pukeutumiskysymykset ovat kyllä kiinnostavia! Kuinka paljon pitää noudattaa ns. etikettiä ja kuinka paljon voi ottaa vapauksia? Kenellä on oikeus määritellä, mitä etiketti on ja miten se muuttuu? Onko tämänhetkinen pukeutumisetiketti sitä, miten ihmisten näkee pukeutuvan, vaikkapa häihin, eli siis melko vapaamuotoista (ainoa hyvin tunnettu sääntö on kai valkoisen välttäminen) vai jotakin oppaissa lukevaa?

 • tata

  Oletpa ollut kauniina ystäväsi häissä :) Ja hih, minulla ei tullut mieleenkään, että olisit ollut jotenkin epäsopivassa asussa, mielestäni kokonaisuus on juhlava ja vallan passeli kesähäihin :)

 • HeliJ

  Pidin kesäloman aikana blogien lukutaukoa ja nyt siis vasta huomasin, että olet leikauttanut hiuksesi. Todella hienot!! Sopii sinulle täydellisesti!! Mukavaa kesän jatkoa ja aurinkoisia päiviä :)

 • Tosi kiva tuo uusi kampau! Tässä se tulee tosiaan hyvin esille.

 • Roosaaa

  Jenni olet ihan MIELETTÖMÄN kaunis. :) Siis mun mielestä olisit kaunis ihan minkälaisilla hiuksilla tahansa, mutta pakko yhtyä monien kommentteihin, että vitsit toi tukka näyttää hyvältä sulla, ihan törkeen hyvin sopii sun kasvonpiirteille. :)

  Sitten myös taas jälleen kerran on pakko kehua sun tyyliä. Mekon malli ja etenkin värit sopii ihanasti sulle, käytä enemmänkin oranssia tai pinkkiä. Tykkään muutenkin sun tyylistä hyvin paljon, se on todella sinun näköinen ja musta uskallat ihanasti pukeutua juuri sillä tavalla, mikä sinusta tuntuu hyvältä ja et ikinä mene pieleen asuvalinnoissa, kaikki asukuvat mitä täällä näkyy sopii sulle niin hyvin ja kuvaa sun luonnetta jollain tavalla. :) Olet todella inspiroiva tyyppi kaikenkaikkiaan. :)

  Sitten vielä pakko huikata pari biisiä.
  Oletko kuullut tälläisestä kuin Jamie T? Etenkin Kings & Queens albumi on mielettömän hyvä ja kannattaa kuunnella kappaleet The mans machine ja Emilys Heart. Tykkäisitköhän?

  Ja sitten on vielä yksi biisi, Peter Bjorn and John – Young Folks. Hauska kappale. :)

  Ihanaa kesänjatkoa sulle.

 • Kesäheinä

  Olen pitänyt pitkän taukon kaikista sosiaalisen median kanavista ja tänään ajattelin pitkästä aikaa käydä kurkkimassa mitä täällä Pupulandiassa tapahtuu ja OIH, ihana uusi hiustyyli sinulla!! Kuvissa ainakin tunnut olevan vilpittömän itsevarma, että oli hyvä veto. Hiuksesi näyttävät paljon paksummalle kuin aiemmin ja kasvot kehystävät nyt erilailla. Hyvä Jenni! :)

Related posts