15/07/14

Kesähousut, vol 2.

17 57 P7142927.JPG

Monena kesänä olen kiertänyt alennusmyynnit kaukaa, mutta nyt tänä vuonna on tullut piipahdettua muutamassa kaupassa – lähinnä vain toteamassa, ettei alevalikoima tunnu tällä kertaa olevan kovin kiinnostava. Kesälomalle juuri jäänyt kaverini sai kuitenkin houkuteltua minut eilen mukaansa kauppakeskuskierrokselle Itikseen ja Jumboon, kun sääennuste oli luvannut sateista keliä. Sadetta ei lopulta näkynyt eikä alekierrokseltakaan juuri mitään löytynyt, mutta sainpahan viettää hauskan päivän rakkaan ystävän kanssa. :)

P7142959.JPG

Vaikka alesaalis jäi laihaksi (ja itse asiassa ihan hyvä niin!), löysin silti muutaman super-edullisen ja tosi kivan jutun. Bongasin nimittäin alerekeistä tällaiset veikeät täpläpöksyt, joista minulle tulee mieleen Sonia Rykiel tai Moschino. Muhkealla lisäalennusprosentilla varustetut hauskat housut kustansivat kokonaiset 5 euroa. Olkoon tässä siis kesähousut, vol. 2. ;)

P7142931.JPG

Puin heti illalla uudet housut jalkaani ja yhdistin niihin viime kesän alennusmyynneistä Berliinistä ostetun Sandron topin, joka on kyllä sellainen ihan kaiken kanssa yhteensopiva lempparilöytö. Hillityn tyylikäs toppi sopii mahtavasti niin arkeen kuin juhlaankin ja käy monenlaisten alaosien kanssa. Monet arastelevat mustan ja tummansinisen yhdistämistä, mutta minusta tuo väriyhdistelmä voi olla todella kauniskin. Tässä tapauksessa kokonaisuutta vielä piristävät nuo tummansinisten housujen pinkit täplät, jotka muuten matchaavat täydellisesti tämän hetken kynsiini. Jalkaan vetäisin rennot loaferit, jotka ovat olleet ehdottomasti yhdet kevään ja kesän suosikkikengistäni.

P7142936.JPG

Näissä kuvissa näette muuten nyt hiukseni ensi kertaa ihan suorina, niin että olen pesun jälkeen vain laittanut hiukan muotoilutuotteita ja föönannut hiukset kuiviksi. Eli tältä tukka näyttää ns. käsittelemättömänä ja ilman kiharoita. Omasta mielestäni hiusten malli toimii todella hyvin sekä kiharalla että suorana. Muutenkin tukka on ilahduttavan helppo ja nopea muotoilla monella eri tavalla – varmaankin laitan lähipäivinä joitakin ohjeita lyhyempien hiusten laittamiseen, koska niitä on kovasti kyselty.

P7142941.JPG

Vähän jännitti etukäteen, että miten hiukset asettuisivat, kun ryhdyn niitä itse laittamaan, ja miltä ne näyttäisivät suorina, mutta olen kyllä todella tyytyväinen lopputulokseen. Muutenkin olen ihastellut hiusten viimeisen päälle mietittyä leikkausta, johon on ovelasti hiukan piilotettu kerrostusta niin, että tukkaan saa helposti volyymia, mutta päällepäin se ei näytä kerrostetulta. Mitäs tykkäätte muut hiuksista tällä tavoin suorina?

P7142960.JPG

PS. Hauskaa muuten huomata valokuvista, että ilmassa leijaili jotain pieniä hötyjä (ehkä jotain kasvien siemeniä?), jotka ilta-aurinkoa vasten näkyvät joissakin kuvissa tuollaisia pieninä valopilkkuina. Jos siis ihmettelitte, mitä nuo ovat, niin todennäköisesti niitä kukkien höttösiä. :D

PPS. Haluan myös lähettää vielä oikein julkiset kiitokset maailman kärsivällisimmälle ja huipuimmalle mutta nimettömänä pysyttelevälle asukuvaajalle. Olet paras! <3

Translation: I spent the day hanging out with a friend of mine and doing some sale shopping yesterday. One of the best finds were these funny pants that cost only 5 e. The print and design somehow remind me of Sonia Rykiel and Moschino. I had to put on my new lovely pants immediately so here are some photos from last night. In the pics you can also see my hair totally straight for the first time after the haircut. I was a little nervous how it would turn out when I had to do it myself but I think it’s quite alright, if not great. :) And it looks nice both ways: curly and straight!

P7142909.JPG

Toppi Sandro, housut H&M, kengät & Other Stories, laukku second hand, aurinkolasit Urban Outfitters, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

P7142950.JPGP7142934.JPG P7142965.JPGP7142954.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • JEPSUKKA

  Ihanan rento ja tyylikäs look! Like!!

 • IHANAT nuo hiukset, sopivat sinulle niin hyvin!

 • Emilia_

  Vautsi miten raikas asu -ja aivan mahtavat pöksyt hei :-D Tosi hyvännäköinen kokonaisuus. Ja tuo tukka on edelleen pop, näyttää tosi hyvältä noin suoranakin ja pukee sua erittäin hyvin.

 • Minä vain

  Vitsit, miten söpöt pöksyt! <3 Ja tuo tukka on niin ihana..

 • Jenniii

  Voi kiitos, hurmaava Jepsukka! :)

 • Jenniii

  Kiitos! On kyllä niin kotoisa olo tässä tukassa. :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Tämä on kyllä ehkä maailman helpoin tukka!

 • Jenniii

  Kiitos! :) Pöksyt olivat kyllä mahtilöytö. En vieläkään voi uskoa, että ne maksoivat vain 5 euroa! :D

 • These pants are such a gem! Great find and they look fabulous on you too :)

  http://lartoffashion.blogspot.com

 • paju

  Siis toi tukka!! Ei pysty tykkää liikaa, ihana!

 • Jenniii

  Thanks Natali! :) I still can’t believe they only cost 5 e!

 • Jenniii

  Hahaha, ihana Paju! Vaikutat olevan tästä lähes yhtä innoissasi kuin minä itse! :D

 • Iida

  Noi aurinkolasit ja lyhyt tukka on mahtava yhdistelmä ja sopii sulle kyllä tosi hyvin! Vaatepostaukset on kyllä mun lemppareita, ja sun asuista on ihana inspiroitua niin instagramin kuin bloginkin puolella :)

 • Jenniii

  Tosi kiva kuulla, kiitos! :) Uusi tukka inspiroi hurjasti myös pukeutumisen suhteen, joten asujuttuja on varmasti nyt tässä kesällä luvassa vielä paljon. 

 • Malin

  Hei!
  Minkähän kokoiset nämä hauskat housut ovat? Nettikirpparilla olisi myynnissä samaiset housut, mietin vain olisivatko sopivat. Ollaan aikalailla samaa kokoa, luulisin. :)

 • Jenniii

  Minulla housut ovat kokoa 34, mikä yleensä on kokoni H&M:n alaosissa. :)

 • Malin

  Hei, kiitos! Sitten uskallan ostaa samikset. :)

Related posts