11/07/14

Iltapäivätripillä

2 48 throwing-snow-the-tempest.jpg

Siitä on jo aikaa, kun blogin lukija vinkkasi minulle kiinnostavasta biisistä. Tykästyin Throwing Snown ja Adda Kalehin outoon kappaleeseen sekä psykedeeliseen musiikkivideoon heti, mutta jostain syystä linkki jäi roikkumaan selaimeni välilehtiin ja painui unohduksiin – kunnes pomppasi tänään silmille sieltä uudelleen. Erikoinen kappale videoineen voi monen makuun olla vähän liikaa, mutta minusta tässä on hurmaavan jännittävä äänimaailma, tarttuva biitti, juuri sopivan mystinen tunnelma ja videokin on hypnoottisessa trippailumeiningissään varsin vangitseva. Mitäs tuumitte muut? Meneekö yli hilseen vai löytyykö muitakin tästä innostuvia?

PS. Olenpa muuten unohtanut kertoa, että jäädyin aivan täysin viikko sitten Berliinissä, kun iltapäivän vilinässä musiikillinen idolini Apparat käveli Rosenthaler Platzilla liikennevaloissa vastaan. Tilanne oli ohi niin nopeasti, etten tajunnut edes suutani aukaista. Muuten olisin varmaan kiljaissut perään, että ”I love your music!” tai jotain muuta yhtä latteaa. :D

Translation: What a weird trippy video and a strangely beautiful song, but I love the psychedelic feeling of them both. Check this out!

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Alaska

    :D Tiedätkö sä mitä trippi ja trippailu tarkoittaa? Mahtavaa jos olit <3 iltapäivällä <3

  • Jenniii

    Jep, ja siihenhän tässä juuri viitataan, koska biisi itsessään on niin trippaileva. Eli ihan vain biisin tunnelmien kautta trippailen, en oikeasti sentään. :D

Related posts