9/07/14

Seerumia nassuun!

59 P7019301.JPG

Kääk, hoksasin juuri, etten ole näissä viikonlopun reissutohinoissa ja uusien hiusten lumoissa ollenkaan muistanut vielä arpoa viimeviikkoisen seerumikisan voittajia! Eli nyt rumpujen pärinää ja fanfaareja kehiin, sillä on aika julkistaa Avainapteekkien kanssa toteutetun kisan onnekkaat voittajat. Neljä onnellista saa siis omakseen mieleisensä seerumin ja pääsee hemmottelemaan kesäihoa tehohoidolla. Tällä kertaa onni potkaisi arvonnassa seuraavia:

pim!:

Ostin tänä keväänä ekan seerumini, juurikin tuon Avenen, kun sarja oli mulle entuudestaan tuttu ja tuotteet hyviksi todettuja. Sattuipa seerumi olemaan myös kanta-asiakastarjouksena vähän halvemmalla. Seerumia käytin keväällä kylmemmällä vähän enemmän, yleensä kasvojen kuivimpiin kohtiin kosteusvoiteen alla tai sitten illalla ihan sellaisenaankin. Nyt lähinnä joskus iltaisin/tarpeen mukaan fiilispohjalta. En osaa sanoa, onko ihossa suuria muutoksia tapahtunut, mutta ainakin iho on nyt voinut hyvin. Avenea on vielä vajaa puolipurkkia kaapissa, aijon kyllä ostaa uuden, ellei sitten tässä onni potkaise :)

Sra:

Kiitos valaisevasta postauksesta! Tämä tuli tarpeeseen. Mulla on suht. vaikeasti atooppinen iho mutta en ole raaskinut sijoittaa rahaani mihinkään seerumeihin. Nyt on ainakin helpompi aloittaa tuollaisten testailu. :) Jos sattuisin tässä voittamaan, toivoisin saavani Favoran seerumin, koska tehokosteutusta tää iho tarvitsee…. :D

Lisbe:

Tähän asti olen mennyt aika pitkälti kosteusvoiteiden avulla, mutta ihoni on etenkin kasvoista hyvin kuiva, joten seerumin testaus voisi olla paikallaan. Yleensä kesäisin tilanne helpottuu paljon, mutta tänä kesänä aurinko ei ole vielä hoitanut osuuttaan. Vaihtoehdoista valitsisin Vichyn seerumin.

liinuski:

Avènen soothing hydrating serumia kiinnostaisi kovasti kokeilla:) Kärsin ajottaisesta pod-ihottumasta, joten tuo vaikuttaisi ainakin speksien perusteella olevan mahdollisesti hyvä apu tuohon taisteluun. Vichyn Idealia life serumia putkilollisen talvella käytin, sinänsä ihan hyvää seerumia mutta käytön lopettamisen kyllä huomasi aika pian..

Onnea voittajille! Käykäähän kurkkimassa sähköpostejanne, siellä odottaa teille viestiä. :) 

P7019298.JPG

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts