8/07/14

Neonpinkit näpit

4 45

Hmm, koko aamu on vierähtänyt teknisten ongelmien kanssa painiskellessa, mutta toivottavasti ne on nyt selätetty tältä päivää! Eilen oli taas aika istahtaa Mariannen tuoliin kynsihuoltoon. En tiedä, mikä minua oikein vaivaa, mutta olen viime aikoina tuntenut aivan järjetöntä vetoa kaikenlaista kimallusta ja glitteriä kohtaan. Eilenkin sain oikein taistella pitääkseni itseni kimalluksesta kaukana, kun veri veti jälleen glittereiden pariin. Harakka mikä harakka! Tuumasin kuitenkin, että kävisi tylsäksi, jos joka kuukausi on samanhenkiset kynnet, joten psyykkasin itseni valitsemaan tällä kertaa jotain muuta.

Glitterien parista suuntasin sitten tällä kertaa neonvärien suuntaan. Räväkkä neonpinkki tuntui hyvältä väriltä helteisenä kesäpäivänä, joten nyt sitten on tällaiset aika sähäkän väriset kynnet. :) Okei, myönnetään, että suunnittelin aluksi näihinkin jotain glitteriä vähän mausteeksi, mutta tulin järkiini, kun näin, miten hyvältä kynnet näyttivät ihan tällaisenaan. Nyt pitäisi keksiä vain jostain jotkut UV-valobileet, jotta pääsisi leikkimään pimeässä hohkaavilla kynsilläni. :D

Geelikynnet sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: My new summer nails are neon pink. Now I only want to find some party with a UV light so that they could shine in the dark! :D My gel nails are sponsored by Bio Sculpture.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Minä vain

  Ihanat!

  Oletko muuten kuullut jo, että Lumi on laajentunut tuoksutuotteisiin ? :)

 • Emmi L.

  Nää on aivan supertäydelliset ja kauniit :) Taidankin hipsutella omien kynsilakkojen luo!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Jenniii

  Joo! Aiheesta tuli jotain tiedotetta keväällä. Pääsin nuuhkimaankin muutamaa tuoksua joskus reilu kuukausi sitten piipahtaessani showroomilla. Ihania suomalaisesta luonnosta muistuttavia tuoksuja!

 • Jenniii

  Kiitos! Joskus tällainen yksinkertaisuus toimii parhaiten, kun väri on kohdallaan. :)

Related posts