8/07/14

Hopeanhohtoisissa helmoissa

35 56 P7072511.JPG

Kävelin muutama viikko sitten kaupungilla ja näin tuntemattoman tytön yllä maailman mielettömimmän hameen. Hopeanhohtoinen mutta hologrammin lailla sateenkaaren väreissä kimalteleva pliseerattu kangas sai katseeni nauliutumaan tyttöön niin, että pääni kääntyi perässä, kun hän kipitti ohitseni. Olin vähällä huutaa tytön perään ja kysyä, mistä hän oli taianomaisen hameensa löytänyt, mutta sisu meni kaulaan. Sinne meni se uskomaton kimallushame… (Joo, harakka täällä taas moi!) Kunnes seuraavalla viikolla jotenkin vähän hetken mielijohteesta astuin sisään Monkin liikkeeseen kaupungilla pyöriessäni. Olin loikata innostuksesta kattoon, kun havaitsin eräässä rekissä tutun näköistä kimmellystä. Siellä se minua odotti, se kreisi hame.

P7072535.JPG

Viime viikolla nappasin hameen matkaan, kun suuntasin kohti Berliiniä. Sen parempaa paikkaa näiden hologrammihelmojen debyyttiesiintymiselle ei olekaan kuin Berliini! Olimme kyllä revetä epäuskoiseen nauruumme, kun saavuin lentokentälle hopeanhohtoisena ja bloggaajakamuni Peeta huudahti, että hänellä on tismalleen sama hame matkalaukussaan. Reissun aikana huomasimme muutamia muitakin yhteneväisyyksiä tyyliasioissa, joten ei varmaan auta kuin todeta, että neitosella on harvinaisen hyvä maku. ;)

P7072507.JPG

Oli muuten hauskaa huomata, että kimaltava hame keräsi katseita Berliinissäkin, jossa kuvittelisin näkevän aika paljon kummempiakin juttuja. Useammassa vaateliikkeessä myyjät tulivat uteliaina kyselemään, mistä olin hienon hologrammihameeni löytänyt, mutta kyllä muutama huivipäinen maahanmuuttajamummelikin tiiraili sitä sen näköisenä, että haluaisi itselleen samanlaisen. :D Tuntuu, että nyt parina päivänä Helsingissä kimallushameen kanssa heiluessani olen saanut paljon vähemmän katseita osakseni kuin tuolla maailmalla. Yllättävää!

P7072523.JPG

Tässä näette nyt sitten asukuvissa nämä uudet hiuksenikin. Miten voikaan ihminen olla onnellinen pienistä asioista kuten uudesta kampauksesta! Tuntuu, että leijailen pari senttiä maanpinnan yläpuolella koko ajan. Helle, aurinko, maailman mielettömin hame, kesä ja ranskalaisen boheemin ja naisellisen fiiliksen aikaansaava pörrötukka. <3 Veikkaanpa, että nämä hiukset tulevat hiukan vaikuttamaan tyyliinikin - jotenkin tässä polkassa on ihan eri tavalla särmää kuin niissä turvallisen pitkissä hiuksissa. On mahtavan inspiroitunut olo, kun mietin jo, millaisia juttuja voisin tämän uuden kampauksen ja fiiliksen ympärille keksiä.

Mutta mitäs tuumitte villistä hameestani? Too much vai juuri sopivan kreisi? :) Entä miltä näyttää uusi tukka kokonaisukuvassa?

Translation: I simply adore this crazy skirt. I saw it on some girl on the street and couldn’t get it off of my head. And just by accident, I bumped into it the following week in a Monki store. Ever since I’ve been wearing it almost every day – and getting long stares. :D

P7072508.JPG

Kimaltava hame Monki, musta toppi Only (saatu blogin kautta), kengät & Other Stories, aurinkolasit Urban Outfitters, rannekoru & Other Stories, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

P7072536.JPG P7072541.JPG P7072543.JPGP7072538.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

35 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Immoska

  Täydellinen tukka, täydellinen hame! Täytyypä käydä Monkissa kurkkaamassa ;)

 • Heinä

  Päheä hame ja niin kaunis tukka! Itsekin pätkäisin pitkän tukkani polkaksi viikko sitten. Nyt on juhlat tulossa viikonloppuna, ja juhlakampaus on hakusessa. Sinulla on näissä kuvissa hiukset todella kauniisti. Olisikohan mahdollista saada erillinen postaus, miten teet lyhyisiin hiuksiin tuollaisen rennon kiharan? Siis tutoriaali tällaisille hiusamatööreille…

 • Emmi L.

  Toi on niin sun näköinen hame! Aivan ihana asu jonka tietenkin kruunaa noi uudet ihanat hiukset :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • liisssa

  Hiukset on valtavan kauniit. <3 Hame tuo mieleeni jotain ysärin ja 2000-luvun alun tienoilta. Toisin sanoen mun uskaltamattomuuteni estää vielä vetämästä päälle jotain tuollaista, mutta toisen päällä se näyttää erikoisen hyvältä ja kutkuttaa jotain hämärää vuosituhannen vaihteen aikaista vaistoa…

 • saaruliiiini

  Nyt on tukassa särmää!! Tykkään!! Ei enää pitkiä hiuksia :D!!

 • Elli M.

  Ihan tulee hameesta ala-asteen diskot mieleen, mainio vaate :D

  http://vaatevaras.blogspot.fi/

 • Vierailija

  tuli vähän marilyn monroe mieleen :o :)

 • Tosi kauniit uudet hiukset! Sopii sulle tosi hyvin. :)

 • tiippa

  Hiukset ja hame molemmat aivan ihania! Polkkapituus kyllä pukee todella hyvin :) naisellinen on kyllä kuvaava sana.

 • -T-

  Todella hyvä kampaus ja veikeä hame!

 • tiiavain

  Mietin tuota hametta joitain viikkoja siten Monkissa, mutta ajattelin sen olevan vähän liikaa, vaikka hyvältä päällä näyttikin… Pitäisköhän käydä kuitenkin uudestaan kattomassa :D

 • Vivi

  Äh, tää on just sellanen vaatekappale, jonka bongaa blogista ja haluaisi ihan välttämättä myös itselle, mutta sitten ajattelee, että ei, tää on nyt Jennin juttu enkä mee sörkkimään toisen superihanaa löytöä :) Hiukset ja hame näyttävät loistavilta! Tuijottelen aina pikkuisen kateellisena niitä, joiden tukka taipuu moneen eri pituuteen :)

 • Minä vain

  Hei Jenni, voisitko auttaa? Olen menossa ensi kuussa häihin, ja mulla on pienoinen kenkäongelma. Aion laittaa aprikoosinvärisen mekon, jossa on hopeinen vyö. Laitan myös hopeisen laukun ja hopeiset korut. Ellen löydä hopeisia kenkiä, mikä muu väri voisi olla hyvä? Puuteri / beige? Uskallanko laittaa valkoiset kengät; sehän on morsiamen väri..

  Kiitos avustasi!

 • Tutustuin kerran yhteen vanhempaan ihmiseen, joka teki minuun vaikutuksen kertomalla, että hän vaihtaa hiustyyliä aina kun hänellä on iso elämänmuutos käsillä. Siitä lähtien olen seurannut hänen esimerkkiä ja tehnyt radikaaleja muutoksia kun siihen on ollut tarvetta. Isoin muutos oli kyllä muuttua mustahiuksisesta vaaleanhiuksiseen – se kesti n. kaksi vuotta. Isot muutokset vaativat aikaa ja sinnikkyyttä! Näytät upealta uuden tukan kanssa, mikä sai sinut tekemään tämän muutoksen ulkonäköösi? Kaipasitko vain vaihtelua vai?

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • paju

  Jenni sun tukka on täydellinen! Mä oon pitkään miettinyt (myös siskon pienestä painostuksesta) mitä ihmettä tekisin omalle reuhkalleni. Olin ennen erittäin kokeilunhaluinen hiustyylien suhteen, mutta viime vuosina oon jäänyt varmalle ja melko tylsälle linjalle. Se johtuu siitä ettei mulla nuoruudessa (tai lapsuudessa ja teininä) ollut koskaan pitkiä hiuksia, vaan aina lyhyt polkka. Nyt kun oon vihdoin saanut kasvatettua hiuksia niin en oo uskaltanut tehdä näille mitään :-D Jo ihan hiuslaadun vuoksi pitäisi napsaista kymmenen senttiä pois, mutta saa nähdä uskallanko… Otsatukkaakin mietin, mutta iiiiiik miten jännittää hahah!

 • spring_95

  Uusi tukka on mahtava! Skarppi, mutta söpö. Varsinkin niissä kuvissa, missä pääsi vertaamaan pitkää ja polkkaa, minusta polkka erottui ehdottomasti edukseen :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Joo, siitä ei ole kuin pari viikkoa, kun ostin hameen, joten hyvinkin voisi vielä löytyä!

 • Jenniii

  Kiitos kovasti! :) Nyt en ehdi tähän hätään enää kattavampaa tutorialia varmaan tehdä ennen noita juhliasi, mutta loppujen lopuksi idea on hyvin samanlainen lyhyemmän kiharakampauksen tekemisessä kuin pidemmänkin. Voit siis kurkata tästä postauksesta vinkkejä. Kiharrus onnistunee helpoimmin kiharruspuikolla tai tuolla Curl Secretillä. :)

  Laita kosteisiin hiuksiin ensin muotovaahtoa ja/tai muotoilusuihketta ja föönaa hiukset kuiviksi. Sen jälkeen kiharra ne kiharruspuikolla tai Curl Secretillä (tarkempia vinkkejä voi kurkata tuosta aiemmasta postauksesta). Anna kiharoiden ensin jäähtyä ja suihki sitten niihin suolasprayta. Haro kiharoita sormin auki ja voit myös suihkuttaa kerroksiin kuivashampoota volyymia tuomaan. Lopuksi viimeistele hiuslakalla. Toivottavasti tästä oli edes jotain apua ja ihania juhlia! :)

 • Jenniii

  Kiitos Emmi! No siltä minustakin tuntui, että just meikäläisen näköinen vaate. Hauskaa, että muutkin tuumivat samoin. :)

 • Jenniii

  Hahaha, en ihmettele noita ysäriviboja. ;) Ja kiitos!

 • Jenniii

  No olen tällä hetkellä tismalleen samaa mieltä! :) Varmaan sitä joskus vielä kaipaa vaihtelua ja tulee kokeiltua pitkiäkin hiuksia, mutta uskon, että tulen nyt hyvän tovin viihtymään lyhyemmässä mallissa.

 • Jenniii

  Hahaa, eikun Haddawayn What is love soimaan! :D

 • Jenniii

  Oooh, tätä ei voi ottaa kuin suuuuuurena kohteliaisuutena. Kiitos!<3

 • Jenniii

  Kiitos! On kyllä niin kotoisa olo tässä uudessa tukassa, että ihana kuulla sen välittyvän muillekin. :)

 • Jenniii

  Kiitos! Hassua, miten lyhyemmät hiukset voivat tuntua vielä paljon pitkiä naisellisemmilta. Ehkä näiden lyhyempien hiusten kanssa tulee pukeuduttuakin vähän naisellisemmin. Minulla ei ole tällä viikolla ollut kertaakaan housuja jalassa, vaan joka päivä olen pukeutunut hameeseen!

 • Jenniii

  Kiitos, tosi kiva kuulla! :)

 • Jenniii

  Nyt ehdottomasti sinne Monkiin sovittelemaan – tämähän on loistava! :D

 • Jenniii

  Voi Vivi, ei sitä nyt noin pidä ajatella! :D Nyt sovittelemaa rohkeasti vain ja heitän läpyt, jos törmätään kaupungilla matchaavissa helmoissa. ;)

 • Jenniii

  Sanoisin, että voit aivan huoletta laittaa valkoiset kengät – itse asiassa kuulostaa siltä, että ne sopisivat kokonaisuuteen kauniisti. :) Valkoinen on perinteisesti morsiamen väri, mutta vain itse vaatteessa eli kengistä ei tarvitse huolehtia. Ja valkoistakin näkee nykyään häissä myös vieraiden yllä, mutta itse kunnioitan sen verran perinteitä, etten laittaisi häihin valkoista, ellen tietäisi morsiamen olevan varmuudella pukeutumassa johonkin muuhun väriin. 

  Mitä noihin kenkiin vielä tulee, niin asukokonaisuuteen voisivat tosiaan sopia hopeisten tai valkoisten kenkien lisäksi ihan reippaasti jotkut täysin eri väriset kengät. Aprikoosin sävyyn voisivat sopia esimerkiksi pinkit tai mintun väriset kengät tai sitten juuri tuollaiset nude-sävyiset. Tummia sävyjä en lähtisi noin herkkään kokonaisuuteen yhdistämään. Itse asiassa pinkki voisi toimia hauskasti, jos matchaisit vaikka huulipunan tai kynsilakan kenkiin. :) Mutta tässä on nyt monia hyviä vaihtoehtoja, joten eiköhän niistä sopivat kengät löydy. Ihania hääjuhlia! 

 • Jenniii

  Olen kuullut muualtakin, että etenkin naisilla on kuulemma elämänmuutosten kynnyksellä tai jälkeen tapana vaihtaa hiustyyliä. Minulla ei nyt juuri tällä hetkellä ole ollut suuria elämänmuutoksia takana ihan lähimenneisyydessä tai tiedossa lähiaikoina tulevaisuudessakaan. Nyt kuitenkin kun mainitsit tuosta, niin ryhdyin miettimään, että kaipa tämä uudistumisen tarve kumpusi jollain tavalla myös siitä, että halusin siirtyä menneistä eteenpäin ja aloittaa uuden vaiheen elämässäni jotenkin tosi konkreettisesti myös itseni kanssa.

  Suurin syy muutokseen taisi silti olla vain vaihtelun kaipuu ja halu haastaa itseäni rohkeisiin valintoihin. Olen vähän aina ollut sellainen, etten halua jämähtää mukavuusalueelleni, vaan tavoittelen mielelläni uusia kiinnostavia juttuja, vaikka se vaatisikin vähän rohkeutta. Jos en olisi uskaltanut, niin enpä olisi sitäkään tiennyt, että tämä uusi tukka voisi olla ehkä vielä entistäkin parempi. :) 

 • Jenniii

  Voi kiitos suloinen Paju! :) Olen muuten ihan varma, että sinullekin sopisi polkkamitta. Minun historiani hiusten suhteen on tismalleen samanlainen kuin sinun eli koko lapsuuteni ja nuoruuteni tukka oli polkkamittainen eikä minulla ole koskaan ennen aikuisikää ollut pitkiä hiuksia. Ja samaten koin myös, että kun viimein sain ne kasvatettua pitkiksi, en olisi millään malttanut luopua pitkistä kutreistani. Jostain syystä polkkapituus silti kaiveli vuosien pitkätukkakauden jälkeen mielen perukoilla. Ehdin vatvoa polkkatukka-ajatusten kanssa varmaan useamman vuoden, ennen kuin viimein nyt uskalsin. Jokin vain päässä klikkasi, että nyt on se oikea hetki. Ja selvästikin oli! :)

  Hiusten pätkäiseminen lyhyemmiksi tuntui antavan tukalle tuplaten paksuutta ja ohuiksi kuivuneet, takkuuntuvat latvat ovat nyt historiaa. Positiivista lyhyemmässä hiusmallissa on ehdottomasti myös sen ilmavuus – hiuksiin saa volyymia todella paljon helpommin pöyhimällä ja muotoilutuotteilla. Jos yhtään lohduttaa, niin polkka on nyt minullakin AIVAN eri näköinen kuin silloin nuorena. Malli on ihan erilainen ja oma tyylikin on tässä vuosien varrella muuttunut niin valtavasti, että ei pelkoa siitä, että näyttäisin samalta kuin pikkutyttönä. Rohkeutta muutokseen, mitä ikinä päätätkin tehdä! Ja sinä nyt olet niin tolkuttoman kaunis tyttö, että uskon minkä tahansa hiustyylin näyttävän sinulla hyvältä. :)

 • Jenniii

  Kiitos! Tosi kiva kuulla ja saada näin myönteistä palautetta uudesta tukasta. Tykkäsin itse tosi paljon myös pitkistä hiuksista, mutta kyllä vaihtelu vain virkistää!

 • Vivi

  No jospa sitten ihan vähän menen hipelöimään… ;)

 • Vierailija

  Ihanat kengät :)

 • Εxcellent blog right here! Additionally ʏour web site loadѕ up fast!
  What host are you the usе of? Can I get yߋuг associate hyperlink for your host?
  I want my web sіte loaded up as fast as yours
  lol

Related posts