7/07/14

Viikon ajatus: virheistä

3 41 P7072463.JPG

Suurin virhe,

jonka voit tehdä,

on pelätä virheiden tekemistä niin,

ettet uskalla tehdä yhtäkään.

Muutaman viimeisen viikon ajatus -postauksen yhteydessä on kyselty, ovatko ajatukset itse keksimiäni. Selvyyden vuoksi kerrottakoon nyt vielä tässä, että ajatukset eivät ole omiani (kuten useimmat varmasti ovat ymmärtäneetkin), vaan ympäri nettiä bongattuja mietelauseta, sitaatteja, ajatuksia ja aforismeja. Merkitsen kuvaan aina alkuperäisen lausujan tai lähteen, jos sellainen on tiedossa, mutta suurin osa näistä inspiraatiolauseista kulkee maailmalla vailla tunnettua lähdettä, joten tällaisissa tapauksissa alkuperää on mahdotonta merkitä mukaan. Käännökset englannista suomeksi ovat omiani.

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vierailija

  Toi on jotenkin tosi lohduttava ajatus. Oon siis välttänyt ainakin yhden isoimman virheen, kun oon uskaltanut edes yrittää ja mokaillut välillä varmasti toistenkin puolesta. Nää sun jakamat mieteluseet osuu aina jotenkin tosi tarkasti johonkin omaan (kipu)pisteeseen, kiitos kun jaat :)

 • fia.j

  Mä painelin just yksi baarissa ilta puhumaan komealle miehelle, sanoin että miellytät silmää. Mies lähti pakoon. Tulos = ei vaivaa päätä että oliko se elämäni rakkaus vai ei :D

 • Tobu82

  Terveiset Pupulandiaan. Onko mudetikru tuttu? Siellä on joka päivä joku piristävä paulocoelhismi ja kuvan kanssa vielä: https://www.facebook.com/MudeTikrunTuumauksia?ref=ts&fref=ts

  Hyvää kesää,

  -Tobu

Related posts