5/07/14

Vinkki luonnonkosmetiikan ystäville: Mádaran ystävämyynti

1 45 madara-deco-girl-pdf.jpg

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Mádara

Hohoi kaikki luonnonkosmetiikan ystävät! :) Mádaralta pyydettiin vinkkaamaan, että ensi maanantain ja tiistain välisenä yönä starttaa klo 00 verkkokaupassa ystävämyynti, jonka aikana KAIKISTA tuotteista saa -40% alennuksen. Yöllä alkava ystismyynti kestää 24 tunnin ajan, joten kannattaa olla vikkelä, mikäli alennukset kiinnostavat. Lisäksi yli 60 euron tilauksiin saa ilmaisen toimituksen sekä vielä kaupan päälle lahjaksi SOS Moisture Creamin (arvo 32,-). Ystävämyynti starttaa siis Mádaran verkkokaupassa heti kellon viisarin värähdettyä tiistain 8.7. puolelle yöllä ja jatkuu klo 24 asti. Lisätietoa ystävämyynnistä löydätte täältä.

Suosin itse yleensä ihonhoidossa apteekkikosmetiikkaa sekä herkän ihon luonnonkosmetiikkaa. Mádaran tuotteista on herkkäihoisena sanottava sen verran, että itselleni on muutama tuote aiheuttanut pientä ihoärsytystä (joskaan eivät siis kaikki), joten suosittelen kovin herkkäihoisia tai allergisia testailemaan näitä varoen. Veikkaan, että olen mahdollisesti allerginen jollekin kasville, jota osassa tuotteita käytetään. Ylipäänsä kannattaa muistaa, että vaikka nimenomaan kaikenlaisista kemiallisista ainesosista ja niiden mahdollisesti allergisoivista vaikutuksista ollaan usein ihonhoidossa huolissaan, periaatteessa lähes mille tahansa kosmetiikassa käytetylle ainesosalle voi olla allerginen. Luonnonkosmetiikan tai apteekkikosmetiikan status ei ole tae mistään. Kannattaa siis aina testailla itselle uusia tuotteita varoen alkuun, etenekin jos iho on herkkä reagoimaan. :) Tämä siis vain vinkiksi omien kokemusteni pohjalta!

Photo: Mádara Cosmetics

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • ainaa

    Hei! Minkälaisia apteekkisarjoja käytät? Olen itsekin herkkäihoinen ja atooppinen, ja vain tietyt sarjat käyvät. Hyvin monista luonnonkosmetiikoista tulee pieniä ihoärsytyksiä. Tällä hetkellä käytössä itselläni Avene. Kiitos, jos joskus postaat tästä?

Related posts