4/07/14

Kesähousut

7 68 P7029435.JPG

Kylläpä tänään nukutti makeasti berliiniläisessä hotellisängyssä, kun pimennysverhot eivät päästäneet yhtäkään valonsädettä läpi. Luotin siihen, että herään itsekseni, mutta kappas, niin vain nukkua posotin pitkälle aamuun. Kai se aikaisten aamujeni ja suht helppojen heräämisten salaisuus arjessani on juuri valo – en yleensä laita verhoja kiinni yöksi lainkaan, joten herään aamulla vähän itsestään auringon noustessa. Kätevää! Ei siis pimennysverhoja minulle tai nukun tuntikaupalla pidempään. :D 

P7029477.JPG

Reissukuulumisia on luvassa pian, mutta tähän väliin pääsee esittelyyn päivän asu toissaillalta. Ilta-auringossa ja tukan taivaisiin lennättäneessä tuulessa napattiin muutamat kuvat viime päivien lempparikesävaatteestani: hauskoista pallohousuista. Bongasin nuo veikeät pöksyt Marimekon alennusmyynnistä ja ostin kesähousuiksi. :) Vihreän DKNY:n silkkineuleen löysin joskus kaksi vuotta sitten New Yorkista outlet-myymälästä ja vaikka rakastan sen raikasta väriä, en jotenkin ole osannut käyttää sitä. Nyt tänä kesänä yhtenä päivänä sovitin sitä uudelleen ja ihmettelin vain, miksi en ole käyttänyt – sehän on ihana! Omasta vaatekaapista tehdyt löydöt ovat kyllä niitä kaikkein parhaita. Ja kaiken huipuksi tuo mahtava laukkulöytöni Lumin sample salesta sopii paidan kanssa kuin nenä päähän ja senkin tajusin vasta nyt.

P7029450.JPG

On muuten hauska huomata, miten eri tavoin valo heijastuu hiuksista, kun ne ovat kiharalla. Ilta-auringon valo lainehtivassa tukassa sai kutrit näyttämään paljon normaalia vaaleammilta. Ehkä se on tuo kiharan erilainen tekstuuri ja se, että valoa heijastavia ”kulmia” on kiharoissa suoraa hiusta enemmän. Joka tapauksessa hämmästyin, miten vaaleilta hiukset näissä kuvissa näyttävät. 

P7029466.JPG

Mutta nyt nautin siitä, että täällä Berliinissä on niin lämmin, ettei takkeja tai pitkiä lahkeita tarvita. :) Toivottavasti saan jossain välissä muutaman kesäisemmänkin asun ikuistettua matkan ajalta. Kivaa perjantaipäivää ja kuullaan taas pian!

Translation: Here are my new summer pants from Marimekko. Aren’t they great! :)

P7029440.JPG

Trenssi Et Cetera, vihreä silkkineule DKNY, pallohousut Marimekko, vihreä nahkalaukku Lumi Accessories, kengät & Other Stories, aurinkolasit Weekday, rannekello Marc by Mard Jacobs (saatu blogin kautta)pinkki huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

P7029503.JPGP7029511.JPGP7029482.JPGP7029505.JPG
P7029497.JPGP7029459.JPG
P7029483.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts