2/07/14

I read his lips and I see glory

4 42 wye-oak_shriek_cover.jpg

Yksi viime vuoden puhki kulutetuimpia biisejä meikäläisen virtuaalisella levylautasella oli Wye Oakin riipivän ihana Civilian, jota olisin voinut kuunnella varmaan vuoden joka ikisenä päivänä kyllästymättä. Enkä ole kyllästynyt sen melankolisena rullaavaan melodiaan vieläkään – tuo biisi pääsee kyllä kepeästi jollekin elämäni top-listalle.

Heräsin tässä joitakin viikkoja sitten vähän jälkijunassa siihen, että Wye Oakilta on ilmestynyt pari kuukautta sitten uusi albumi. Kuuntelin Shriek-levyn kerran läpi, tykkäsin ja unohdin sen jälkeen koko jutun. Nyt tänään sitten yhtäkkiä muistin sen uudelleen ja laitoin soimaan. Tämä taitaa olla yksi niistä levyistä, jotka vaativat vähän kuunteluita, ennen kuin aukeavat kaikessa hienoudessaan, mutta yksi kappale säväytti kyllä täysillä jo heti ensikuulemalta. Glory – kerrassaan mahtava kipale, jota veikkaan veivaavani Spotifyssa repeatilla vielä aika monta kertaa lähitulevaisuudessa. Eli kuunnelkaa ja ihastukaa tekin! :)

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tämä uusi tuttavuus itselleni, kiitos vinkistä! Miten löydät uusia biisejä?

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • lapa111

  Wye Oak on niin hyvä! Harmittaa ikuisesti kun olin vuoden vaihdossa Wienissä ja kaksi viikkoa sen jälkeen kun lähdin Wye Oak soitti sikäläisessä lempibaarissani.

 • Jenniii

  Osaan uusista biiseistä törmään ihan sattumalta milloin missäkin – höristelen usein korviani vähän kaikkialla: vaatekaupoissa, kahviloissa, jne. Ja käyn monesti kyselemässä biiseistä tai käytän Shazamia biisin tietojen kalasteluun. Sen lisäksi surffailen ympäri Spotifyta erilaisten suositusten ja ”related artists” -merkintöjen perässä. Mutta ehkä tärkein uuden musiikin lähde ovat kaverit, joilla sattuu olemaan hyvin samankaltainen maku. Minulla on lähipiirissä muutama sellainen kaveri, joilla on samanlainen maku ja jotka suhtautuvat musiikkiin yhtä suurella intohimolla, joten vinkkailemme sitten toisillemme aina uudista löydöistä. :)

 • Jenniii

  Voi ei! Minäkin odottelen sitä tilaisuutta, että josko Wye Oak joku kerta osuisi esiintymään jonnekin sopivan lähelle. :)

Related posts