6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tämä on niin totta! Varsinkin nykyisin, kun ihmisten onnistumiset ja ilot ovat niin näkyvästi esillä sosiaalisessa mediassa. Ja muutenkin pitäisi yrittää muistaa, ettei se oma elämä toista kadehtimalla parane.

 • Ei voi muuta kuin yhtyä edelliseen kommenttiin. Toisen ilot kun eivät ole itseltä pois.
  Näitä mietelauseita on muuten mukava lukea, kiitti Jenni <3

 • Tiituliitu

  Hei! Ovatko ajatukset omiasi vai sitaatteja? Mukavaa kesää!

 • Jenniii

  Tästä juuri viime viikon ajatuksen yhteydessä keskusteltiin. :) Ajatukset eivät ole omiani, vaan sieltä täältä bongattuna aforismeja, sitaatteja ja mietteitä. Merkitsen lähteen tai lausujan mukaan kuvaan aina, jos se on tiedossa, mutta esimerkiksi tämän (kuten harmillisen monen muunkin) mietteen alkuperä on tuntematon. Suurin osa näistä aforismeista on vailla tunnettua alkuperää, jolloin lähdettä ei oikein pysty mukaan merkitsemään.

 • Lilanna

  Ehkä sun pitää laittaa sanoittajaksi (trad.). :D

 • Jenniii

  Haha! No ehkä pitäisi. :D

Related posts