30/06/14

Pikku-peikko Petrinin kukkulalla

6 63 P6289121.JPG

Terkkuja Prahasta! Pian loikkaan lentokoneeseen ja suuntaan kohti kotia, mutta ehdin vielä tässä miniloman viimeisillä metreillä lähettää nämä pikaiset terveiset hotellin aulasta ennen lentokentälle hurauttamista. Kiitos kaikille teille ihanille mainioista matkavinkeistä, joista oli kovasti iloa reissullamme! Varsinaisia Praha-juttuja on vielä lähipäivinä luvassa, kunhan saan käytyä läpi täällä nappailemani valokuvat, mutta lähdetään liikkeelle helpoimmasta päästä eli siitä ainoasta asusta, joka tällä reissulla tuli ikuistettua kuviin. Mitään järin ihmeellistä tässä tyylissä ei ole, mutta onpa kiva päästä vaihteeksi näyttämään vähän kesäisempiä tunnelmia tyylin suhteen.

P6289154.JPG

Sää on ollut reissullamme melkoisen vaihteleva ja vettä on ripotellut pitkin matkaa, mutta lauantaina oli ihanan lämmin ja aurinkoinen sää, joten suuntasimme tuolloin kävelyretkelle Petrinin kukkulalle, jolta on upea näköala kaupungin yli. Kapuaminen kukkulan rinnettä ylös hellesäässä oli yllättävän kova urakka ja näitä kuvia ottaessa olikin melkoinen hiki päällä. Olo oli kuin röllipeikolla, mutta väliäkös tuolla – lomalla kun ollaan. :D Kiipeäminen kukkulan päälle ja laskeutuminen jyrkkää rinnettä alas sekä tietysti kymmenet Prahan kaduilla tallustetut kilometrit tuntuvat kyllä pohkeissa näin kolmen päivän jälkeen.

P6289115.JPG

Soijaa pukkaa! :D

Onneksi varasin sateesta varoittelevista säätiedotteista huolimatta mukaan myös hellevaatetta, sillä olisin kyllä läkähtynyt kuumuuteen Petrinin kukkulalla yhtään lämpimämmässä varustuksessa. Tällä kertaa ylle valikoituivat Weekdaylta saadut kukkashortsit, jotka näyttävät kyllä itse asiassa enemmän hameelta. Avoselkäisen topin olen puolestaan saanut ruotsalaiselta Twist & Tangolta. Jalassa olivat lempparitossut ja olalla kirpparilta vuosia sitten löytynyt pikkulaukku. Ja hiuksissa lainehtivat vielä parin päivän takaisten kiharoiden jäänteet. Olisipa tukka aina tuon näköinen ihan luonnostaan. :)

Varsinaisia Praha-kuvia ja -juttuja luvassa siis, kunhan pääsen kotiin ja nopeamman netin äärelle!

P6289131.JPG

Kukkashortsit Weekday (sample / saatu blogin kautta), toppi Twist & Tango (sample / saatu blogin kautta), nahkalaukku second hand, kengät Vagabond, aurinkolasit Weekday, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

P6289171.JPG P6289173.JPGP6289158.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Monsu

  Kaunis kesäasu! :) Onko sulla muuten liivejä tuon topin alla, vai millaisen ratkaisun olet kehittänyt? (Avonaisselkäiset topit kun on kivoja, mutta koko pointti menee siinä, jos ja kun alle pitää kuitenkin laittaa jotain, ettei suurin osa ihmisistä häiriinny…)

 • Jannnnna

  Jennii, missä se polkkatukka viipyy? :)

 • Jenniii

  Valitettavasti meikäläisen luottokampaajalle ei saa aikoja ihan näin nopeasti ja päätös polkan leikkauttamisesta syntyi tosiaan vasta samana päivänä, kun tein aiheesta postauksen. Ja nyt olen ollut perjantaista lähtien reissussa. Vielä en ole siis kampaajan tuoliin päässyt, mutta viikon päästä tapahtuu. :)

 • Hei Jenni! Ihan mielettömän kivat aurinkolasit sulla tässä postauksessa. Muutenkin ihanan tyttömäinen asu, näitä lisää! Kiitos kivasta blogista.

  Olen nuori lääkäri, ja kirjoittelen myös muotiblogia.

  Nyt uusi, Etelä-Ranskassa kuvattu asupostaus blogissani!

  http://www.arcticvanilla.com/

 • Jenniii

  Kiitos! :) No tällaiset topit ovat kieltämättä aina vähän pulmallisia. Pieni rintavarustus mahdollistaa sen, että ihan pakko alle ei ole pukea mitään, mutta tietysti se ei ihan joka tilanteeseen sovi. Tällä kertaa päätin helteisenä päivänä ja lomatunnelmissa jättää rintsikat kokonaan pois. Mitään vedenpitävää patenttiratkaisua en ole kyllä pulmaan vielä itsekään keksinyt!

 • Jenniii

  Kiitos! :) 

Related posts