27/06/14

Samuji Men SS15

14 81 samuji-men-ss15-10.png

On pakko sanoa, että olen aivan innoissani Samujin loikasta miestenmuodin puolelle. Ensimmäinen miesten mallisto ilmestyi tänä keväänä ja myytiin lähes heti loppuun. Ensimmäinen erä tosin taisi olla hiukan kokeiluluontoinen tökkäisy kepillä jäähän, että olisiko tällaiselle kysyntää. Mitä olen tuntemieni kaksilahkeisten kommentteja kuullut ja Samujin vikkelään hupenevia rekkejä seurannut, niin kyllä olisi. Ja siksi onkin mahtavaa, että miesten malliston parissa jatketaan! Lisää on luvassa jo syksyllä, mutta eilen tupsahti sähköpostiini jo ensi kevään lookbook sekä fiiliskuvat ja hyvältä näyttää. 

samuji-men-ss15-2.png

Olen monesti harmitellut miesten puolesta, että Suomessa miestenvaatteiden tarjonta on aika heikko. Vaikka verkkokauppojen kautta koko maailma on avoinna, tiedän kokemuksesta, että moni vaate tai asuste on hankalaa ostaa sovittamatta. Shoppailen joskus verkkokaupoissakin, mutta itse ostan vaatteeni yhä edelleen mieluiten konkreettisesta putiikista, jossa pääsen ensin hypistelemään, sitten sovittamaan ja vasta sitten tekemään ostopäätökseni. On siis erityisn mukavaa huomata, että Suomessa myös miestenmuodin puolelta ponkaisee uusia kiinnostavia tulokkaita, joiden joukossa Samuji ei onneksi ole ainokainen. Mutta tässä siis jo esimakua ensi kevään tuulista Samujin miesten puolella – me likey! Ja persoonallisesta mallivalinnasta tykkään myös. :)

samuji-men-ss15-1.png samuji-men-ss15-4.pngsamuji-men-ss15-5.pngsamuji-men-ss15-7.pngsamuji-men-ss15-3.png samuji-men-ss15-8.pngsamuji-men-ss15-6.png samuji-men-ss15-11.pngsamuji-men-ss15-9.png

Samuji Men SS15

Photography: Niko Mitrunen

Styling: Minttu Vesala

Make-up: Emma Jokelainen

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Maiamari

  Huhhuh, vaikea keskittyä vaatteisiin, koska kaiken huomion varastaa toi miesmalli..kertakaikkisen jumalainen
  ilmestys!! :D :D

 • Jenniii

  No tuota… Myönnettäköön, että saatoin itsekin käyttää muutaman tovin ihan vain tuon mallin pällistelyyn noiden vaatteiden ohella. :D

 • heartbeat

  Sama homma…vähän aikaa meni ennenkuin sai silmät irti tosta mallista ja pääsi keskittymään vaatteisiin;) Wau sekä mallille että vaatteille!

 • Kaisa Johanna

  Ohh.. Toi samuraimies on törkeen ihana. Unohdin kattoo niitä vaatteita.

 • LOL

  Siiiis ihana malli. Miksei sen nimeä lue tossa alhaalla? Olin hyvää mainosta hällekkin + akat sais googlata sopivaa taustakuvaa itselleen suuremmasta valikoimasta

 • Ellikkä

  Mulla unohtu melkein kattoa noita vaatteita…

 • KikkaJ

  Samanlaisia Samuji tekee naisillekin. Miehekkyys uupuu mielestäni. En näe kovin raamikasta ja sporttista kaveria noissa.

 • kata_eric

  SIIIIIS. Mullakin oli vähän vaikeuksia nähdä noi vaatteet, mutta kun oikein keskityin niin onhan nekin ihan älyttömän upeita!

  Toi raitapaitakuva!!! En tiedä miten päin olisin… :D

   

 • koozah

  Wow, tykkään näistä enemmän kuin Samujin naistenvaatteista konsanaan! Näihin haluaisin pukeutua jos olisin mies :)

 • Vierailija

  Kivoja vaatteita, vaikka kuitenkin suht tavallisia (perusklassisia). Siinä olet kuitenkin oikeassa, ettei tällaisia siltikään Suomesta tunnu löytyvän. Siksi itsekin joudun käyttämään nettikauppoja ja virheostoksia tulee aina välillä tehtyä.

 • Jenniii

  Haha! Harmillisesti Samujin kuvatiedoissa ei tämän komistuksen nimeä kerrottu. Saattaisin googlailla muuten itsekin…. :D

 • Vierailija

  Tuo mies saa mut kehräämään… purrpur!

 • Sanetra stewart

  What is the models name?

 • Jenniii

  Too bad they didn’t tell! :(

Related posts