26/06/14

Kurkistus Trendin syksyn kuvauksiin

5 59 insta40.png

Huh, pitkä päivä takana! Tämänpäiväisen radiohiljaisuuden syy on ollut se, että kuvasimme studiolla koko päivän syksyn palstoja Trendiin. Bloggaajien stailauspalstalla nähdään ensi syksynä vaikka mitä ihanaa, vaikka itse sanonkin. Toimitus oli jälleen keksinyt pääni menoksi melkoisia tyylihaasteita, joiden pohjalta pääsin sitten loihtimaan asukokonaisuuksia parhaan kykyni mukaan.

insta38.png

Tuntuu aika hurjalta, että kuvasimme tosiaan tänään jopa vasta puolen vuoden päästä ilmestyviin numeroihin tulevia kuvia, mutta näin sitä vain eletään tulevaisuudessa tuolla printtilehtien maailmassa. Ensimmäisiä uusia stailauksiani pääsette kuitenkin kurkistelemaan Trendistä jo elokuussa, jolloin ilmestyy syksyn ensimmäinen numero. Odotan itse innolla, että pääsen näkemään sekä valmiit kuvat että stailaukset lehden sivuilla. Ikuistin muutamia räpsyjä päivän varrelta Instagramin puolelle, mutta päätin jakaa ne nyt täällä blogissakin. :) Eli tässä vähän esimakua siitä, mitä ihanuuksia syksyllä on luvassa!

insta37.png insta39.pnginsta36.png

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia / @jennipupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts