25/06/14

Vipinää töppösiin

2 36 daniel-merriweather-change.jpg

Tiedättekö, kun joskus tuntee tarvitsevansa vähän buustia päästäkseen liikkeelle? Olen aina ollut vähän sellainen hidas lähtijä varsinkin aamuisin. Herääminen ei yleensä tuota ongelmaa, mutta se, että saisin vaatteet päälle, aamiaisen syötyä ja itseni lähtökuntoon, onkin sitten jotenkin loputtoman hidasta ja vaikeaa. Pahoittelut kaikille, jotka ovat vuosien varrella minua joutuneet odottelemaan! :D En muuten ole liikkeissäni mitenkään kovin hidas, mutta etenkin aamuisin nimenomaan se lähteminen on työlästä – siksipä kotoa käsin työskentely sopiikin minulle mahtavasti.

Minulle on viime aikoina muodostunut sellainen lähtöbiisi, jota usein kuuntelen, jos tuntuu, että pitäisi päästä vauhtiin vähän räväkämmin. Jotenkin tästä kappaleesta tulee vain heti sellainen oikeanlainen positiivinen vire päälle ja vipinää töppösiin. Myönnän töppösten vipattaneen jokusen kerran niinkin paljon, että olen joutunut ottamaan muutaman tanssiaskeleenkin ympäri kämppääni (mikä tietysti saattaa hidastaa lähtöä myös, haha). Kipalehan on jo vuosia vanha, mutta itse en ole tähän toistaiseksi kyllästynyt. Ja Daniel Merriweatherin ääni. <3

Ja jos muilla on myös lähtöbiisejä, niin laittakaa jakoon siltä varalta, että kaipaan joskus vaihtelua vauhdittamiseen!

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts