24/06/14

Kolonaki – kukkamekkoja Espanjasta

5 46 kolonaki-ss14-7.jpg

Onpa aina yhtä mahtavaa löytää uusia kiinnostavia merkkejä ja tällä kertaa bongasin mielenkiintoisen uuden tuttavuuden Madridista. Kolonaki-nimisen espanjalaismerkin vaatteissa on jotakin hurmaavalla tavalla entisajoista henkivää fiilistä ja tuopa vaatteiden muotokieli minulle hitusen verran mieleen myös kotoisan Samujimme. Ehdin surffailla nettisivuilla hyvän tovin pikku-kielikylvyn merkeissä yliopiston espanjankurssien oppeja kertaillen, kunnes huomasin, että kielen saa vaihdettua myös englanniksi. :D Eli ei hätää, vaikka espanjantaidot olisivatkin ruosteessa! 

kolonaki-ss14-6.jpg

Kolonakin nettisivuilta löytyy myös merkin oma verkkokauppa ja tsekkasinpa vielä senkin, että tuotteita saa tilattua myös Suomeen, mutta kannattanee tehdä kaverin kanssa vaikka kimppatilaus tai ostaa useampi vaate kerrallaan, niin postikulut eivät tunnu ihan niin kovilta. Laatuun panostavan merkin vaatteissa hintataso tuntuu muuten varsin kohtuulliselta ja pääosin hintahaarukka pyörii 100-200 euron välimaastossa. Kurkatkaa koko SS14-mallisto Kolonakin omasta verkkokaupasta ja kertokaa, ihastuitteko yhtä kovin kuin minä! :) Huolisin vaatekaappiini välittömästi näiden lookbook-kuvien aarteista kaikki!

Translation: I bumped into a really cute Spanish label called Kolonaki. Dresses with vintage vibes, lovely prints, not to mention that HAT! I think I might be in love. ;) Check out the whole SS14 collection on their website and webstore.

kolonaki-ss14-1.jpg kolonaki-ss14-2.jpg kolonaki-ss14-3.jpg kolonaki-ss14-4.jpg kolonaki-ss14-5.jpg kolonaki-ss14-8.jpg

Kolonaki Spring-Summer 2014 Collection

Photography: Nerea Moreno

Photography Assistant: Edu Perez

Make up and Styling: Stefan Vassilev

Model: Laura Erausquin

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Liinani

  Todella suloisia ja raikkaita printtejä:)

 • Tiinanen

  Siis aivan upeita! Kaksi hametta jäi vakavaan harkintaan. Olin ajatellut suunnata lomarahojen kanssa alennusmyynteihin, mutta nyt tuntuu että näistä maksaisin mielelläni täydenkin hinnan.

 • Anne.K

  Ompa kyllä ihania! Ollappa tuollanen pitkä ja solakka nii en mittää muuta päälle laittaskaa

 • Minä vain

  Kukkamekoista en niin piittaa, mutta voisin ottaa nuo korallit ja vaaleansiniset housut sekä niiden yläosat! <3

 • ah, mitä ihania mekkoja! x

Related posts