23/06/14

Juhannusneito häähumussa

37 61 P6218971.JPG

Nyt on juhannus takanapäin ja vaikka vietinkin suurimman osan juhannuspyhistä ylisuureen toppatakkiin pynttäytyneenä, ehdin silti hetken verran heilua viikonlopusta kesämekossakin. Meillä oli nimittäin lauantaina tiedossa juhannushäät. :) Olisin mieluusti kyllä sään puolesta verhoutunut siihen jättiläistoppatakkiin tuolloinkin, mutta ihan vain kunnioituksesta hääparia kohtaan jätin sen sinne mökille. Jos joku kuitenkin haluaa ihastella juhannuseleganssiani se jättitakki ylläni, niin kuvamateriaalia löytyy sekä Pupulandian Instagramista että Facebookista.

P6219051.JPG

Lauantaina pääsimme siis nauttimaan tunnelmallisesta häähumusta perinteisten juhannushäiden merkeissä ja kylläpä tuotti päänvaivaa miettiä, mitä sinne laittaisi ylleen, kun sää vaikutti todella arvaamattomalta. Vihkitilaisuus järjestettiin saaressa Helsingin edustalla ja itse vihkiminen ulkona, joten tuumasin, että on parasta pukea lämmintä ylle. Ei ihan helppo yhtälö, kun kyseessä on juhlallinen kesätilaisuus. Tosin, olisin varmaan voinut napata matkaan sen jättitoppiksenkin ihan huoletta, sillä sulhasen äiti oli viisaana naisena pukenut juhlavaatteiden päälle nilkkamittaisen toppatakin. :D

P6218973.JPG

Vatvoin mekkovalintaani viime metreille asti ja lopulta hääpäivän aamuna päädyin tuohon joitakin vuosia sitten alennusmyynneistä löytämääni Tara Jarmonin ruudulliseen mekkoon, joka onkin yksi lemppareistani. Olin ikionnellinen, kun muistin yhtäkkiä erään kauan sitten kirpputorilta pelastamani aarteen, jota ei ole tullut käytettyä juuri ollenkaan. Marjaisan punainen vintage-jakku nimittäin sopi fiftari-henkiseen mekkoon kuin nenä päähän – ja mikä parasta, se on 100% villaa eli toisin sanoen lämmin! Yksi nappi on kadonnut vuosien saatossa, mutta eipä se onneksi menoa haitannut. Pitää vain nyt muistaa seuraavaa käyttökertaa varten piipahtaa nappikaupassa ostamassa takkiin jotkut kauniit uudet napit. Ja mahtuupa tuon jakun alle vielä villatakkikin, joten puin vielä matkalle väliin Samujin näppärän lyhyen villatakin eikä kyllä tullut kylmä!

P6219002.JPG

Asustepuolella mentiin kimaltelevalla linjalla, kun mukana olivat vakkarijuhla-asusteet. ;) Luottokorkkarit ja luottolaukku upgreidaavat sopivasti vähän asua kuin asua fiinimmäksi kimalluksellaan. Ostin aikanaan tuon säihkyvän pikkulaukun vähän paniikkiostoksena ennen jotakin gaalaa, kun tajusin, ettei minulla ole mitään salonkikelpoista hienompaa laukkua. Sittemmin laukkukaunokainen on palvellut minua kymmenissä juhlissa, koska se tuntuu sopivan asuun kuin asuun.

P6219037.JPG

Pääsinpä nyt viikonloppuna vihdoin ja viimein testaamaan sitä Babylissin Curl Secret -kiharavempaintakin ensimmäistä kertaa itse. Muistatteko ne mielettömät Carrie Bradshaw -kikkarat, jotka kampaaja loihti minulle aiemmin keväällä tuon Babylissin laitteen kera? No nyt testasin vehjettä itse ja on kyllä todettava, että kiharoiden teko ei KOSKAAN ole ollut helpompaa. Pitänee vielä tehdä tuosta juttu ihan erikseen, mutta aivan loistolaite ja tulen takuuvarmasti käyttämään toistekin. Ei vaaraa näppien käräyttämisestä, uskomattoman kauniit ja tasaiset kiharat ja tekeminenkin on nopeaa ja tajuttoman helppoa. Tuolla laitteella ei vain voi epäonnistua. Eli suosittelen!

P6219027.JPG

Selvisin siis juhlista paleltumatta… kotimatkaan asti. Olimme nimittäin joskus kolmen aikaan yöllä nousemassa veneeseen, jonka oli määrä kuljettaa meidät takaisin maihin, kun alkoi sellainen maailmanlopun raekuuro! Jäätäviä rakeita tuli taivaalta sellaisella voimalla, että siinä ei paljon sateenvarjosta ollut apua. Kenkäni olivat täynnä niitä jäisiä palleroita ja kun sade piiskasi vaakatasossa, niin maihin päästessämme olin kuin jäävedessä uitettu koira. Pirun kylmähän siinä tuli, mutta eikun taksilla kotiin, kuumaan suihkuun ja lämpimän peiton alle. Hengissä selvittiin ja nyt jo melkein naurattaa. ;)

P6218990.JPG

Ruutumekko Tara Jarmon, villajakku second hand / vintage, hopeiset korkokengät Marni at H&M (saatu blogin kautta), kimaltava pikkulaukku Accessorize, aurinkolasit Glitter (saatu blogin kautta), huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

P6219057p.jpgP6219060.JPGP6219004.JPGP6218997p.jpg P6219049.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

37 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Oi mikä ihana juhannusneito! Just täydellinen mekko. Itsekin kaipailisin kovasti mekkokelejä, mikäs kesä se tämä tämmöinen muka on? :D

  <3 Hannele
  http://rakkaudellahannele.blogspot.fi

 • Vierailija

  Koska sinun häät ovat?

 • Minä vain

  Ihana mekko! Mulla on muuten samankaltainen pikkulaukku. ;)

 • Jenniii

  No jopas on taas kysymys! Enpä ole ennustajaeukko, joten en tiedä. :D En ole kihloissakaan, joten tuskinpa ihan lähiaikoina, jos nyt sitten edes menen naimisiin. Entäs omasi?

 • Jenniii

  Kiitos Hannele! :) No sanos muuta – ei tuolla kyllä oikein mekossa tällä hetkellä tarkene. Toivotaan, että Prahassa on tulevana viikonloppuna lämpöisempi sää!

 • Jenniii

  Kiitos! Tuo laukku on kyllä ollut niin monen juhlatyylin pelastaja, että on maksanut itsensä jo moninkertaisesti takaisin. :)

 • Lullah

  Ai että tuo mekko on ihana! Tuo rusetti takana kruunaa kaiken. Ehdin laukun nähtyäni jo innostua, että onko kaverina pupukorkkarit, mutta pienen muistinvirkistyksen avulla totesin niiden olevan väärän väriset. Muistelun niiden olevan laukun kanssa samaa hopeaglitteriä.

 • Oi miten kaunis Jenni!!! On muuten kauneimmat asukuvat jotka olen nähnyt piiitkiin aikoihin!

 • Ihana mekko :D

 • Vierailija

  Onko sulla sukkikset jalassa? Kaipaisin tuollaisia luonnollisen näköisiä sukkisia.

 • Jenniii

  Kiitos! :) Mekko on kyllä yksi ylivoimaisista lemppareista. Ja joo, pupukorkkareitakin soviteltiin, mutta tähän asuun ne eivät kyllä sopineet. Ehkä ensi kerralla! ;)

 • Jenniii

  Voi kiitos Nina! :) Poikakaverista on alkanut kehkeytyä aikamoinen kuvaaja. <3

 • Jenniii

  Kiitos! Vaatekaapin suosikkeja tuo kyseinen mekko. :)

 • Jenniii

  Wolfordin sukkikset. :) Kalliit ovat mutta sen kyllä sitten huomaakin tunnussa ja näössä. Todella luonnollisen näköiset ja tuntuiset sekä pysyvät paikoillaan todella hyvin. Suosittelen!

 • tiippa

  Aivan ihana mekko! :D Mulla on juuri samanmallinen mekko (pl rusetti) Little Mistress -merkiltä ja se on kyllä aivan ihana! Ja sekin pääsi viikkoa aiemmin kaverin häihin :D

 • Tuo mekko on kyllä todella kivan mallinen! :) Voi kun pääsisi itsekin taas pian häihin. Rakasta häitä ja olen se, joka aivan varmasti alkaa hiukan niiskuttaa siinä vaiheessa, kun valoja vaihdetaan. :)

  Luin toisesta kommentista, että olet nyt loppuviikosta lähdössä Prahaan. Oikein hyvää matkaa, toivottavasti säät suosivat! Me lähdemme torstaina Budapestiin. :)

 • sisa

  Ihana hääasu! Jakku on todellinen piristäjä ja aurinkolasit vielä piste i:n päälle.

 • Blue_Sky

  Aivan ihana asu ja kauniina olet ollut :) Hurja matka teillä ollut kyllä kotiin :D rakeita korkkareissa kesäkuussa, haha! :) 

 • Katih

  Mahtavat aurinkolasit!

 • Kaunis asukokonaisuus! Ja tee ihmeessä postaus kiharoiden tekemisestä, hakusessa nimittäin on jokin helppokäyttöinen kiharrinvempele : ).

 • Sara06

  TJ:n mekko on kyllä aivan ihana. Samaa mallia taisi olla viime vuonnakin myynnissä. Nyt harmittaa, etten käsittänyt sitä ostaa. :-)

 • Iki-ihana pussukka <3 Ja nuo lasit! Itselle ehdottomasti tämän kesän suosikkilasit :)

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Eveliiiina

  Näytät todella kauniilta!:)

 • Jenniii

  Aijaa, hauska yhteensattuma! :) Tämän mekon malli on kyllä tosi kaunis ja imartelee vartaloa!

 • Jenniii

  No arvaapa vain, olenko minä myös häissä itkijä? ;) Oh yes! Nytkin piti vihkihetkellä kaivella nenäliinoja heti kuin näin kyyneleitä muiden silmäkulmissa – liikutus tarttuu!

  Ja kiitos reissutoivotuksista! :) Olemme tosiaan loppuviikosta suuntaamassa Prahaan ensimmäistä kerta. Pitää toivoa, että on kaunis sää, sillä toistaiseksi säätiedotukset ovat vaikuttaneet vähän epävakailta. Ihanaa reissua myös Budapestiin – se on aivan upea kaupunki!

 • Jenniii

  Kiitos! :) Nyt kun muistin tämän jakun, niin ihan varmasti tulen käyttämään sitä paljon useammin!

 • Jenniii

  Voi kiitos. :) Kotimatka oli kieltämättä aika vauhdikas ja kauhistuttavakin, mutta onneksi siitä selvittiin isommitta kommelluksitta. ;)

 • Jenniii

  Kiitos! Näin juuri viikko-pari sitten, että näitä myydään Glitter-liikkeissä yhä eli kannattaa käydä kurkkimassa, jos oikein ihastuit. :)

 • Jenniii

  Pitääkin tehdä postaus nyt sitten pian ennen kuin hiukset lyhenevät. ;)

 • Jenniii

  Oijoi, pitääkin nyt sitten katsella jatkossa sillä silmällä Tara Jarmonin mallistoja, josko tätä tulisi vielä uudelleen vaikka eri kuosissa myyntiin. :)

 • Jenniii

  Kiitos! Tämä laukku on kyllä pelastanut niin monta juhla-asua, että en tiedä, miten enää tulisin toimeen ilman. ;) Ja lasit, ne ovat kyllä aika huikeat!

 • Jenniii

  Kiitos kovasti! <3

 • Vierailija

  Noi kengät on kauheat! Tuollaiset pohjat pitäisi kieltää, tuollaiset korot pitäisi kieltää ja tuollainen lesti pitäisi kieltää. Anteeksi tämä vihapuhe mutta KÄÄK että ovatkin rumat. Toivottavasti parin vuoden päästä toteat saman (mun mielestä kitten heelit oli joskus hienot, mutta nyt… voi ssssaata*a – never in a million years!).

 • Emppu-täti

  Kiva asu ja kivasti kerrottu juhannusjuttu :)
  Mutta noita kuvia olisi voinut olla puolet vähemmän. Huomasitko, että suurin osa olivat ihan samoista näkökulmista, lähes identtisinä, ainoa ero ehkä jalat ristissä, pää vähän eri lailla kallellaan tms. Tietysti kiva, että kuvia on eri näkökulmista, niin se pitää ollakin, mutta ei mielellään täysin samoja kuvia montaa kertaa.

 • Mielipiteensä kullakin, mutta minun mielestäni nuo kengät ovat ihan hiukean hienot! :D Tuo metallin ja puun ehdistelmä toimii hienosti, enkä nää korossa, pohjassa tai lestissä mitään kamalaa.

 • Lilanna

  Onpa makuja monia! :) Minä tykkään postauksista, joissa on paljon kuvia, vaikka sisältö ei juuri vaihtelisikaan. Ne välittävät fiilistä jotenkin niin mahtavasti.

  Tajusin muuten juuri, että varmaan ekaa kertaa ikinä minun alkoi jonkun blogipostauksen katsottuani kovasti tehdä mieli hankkia jokin kuvissa esiintynyt asuste. Nuo aurinkolasit! <3 Aivan mahtavat.

 • kata_eric

  Repesin tälle :D

Related posts