20/06/14

Hyvää juhannusta!

8 51 P6118961.JPG

Meikäläinen vetäytyy tästä juhannuksen viettoon mökkeilyn ja juhannushäiden pariin, mutta sitä ennen halusin tulla huikkaamaan teille hyvät juhannukset. Missä merkeissä te muut vietätte juhannusta tänä vuonna? Pitäkää hauskaa, rentoutukaa ja muistakaa olla varovaisia veden äärellä! :)

HYVÄÄ JUHANNUSTA! 

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Elämä

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Lullah

  Hyvää juhannusta sinullekin! Itse vietän juhannukseni töissä pitkälti. Tänään ehtii kumminkin hieman hömpöttää kaverin kanssa tyttöjenjuttuja :)

 • Juhannushäät, miten ihanaa..! Itse vietän juhannusta kaverin landella, jonne on myös tulossa meidän kaksi virolaista ystävää. Kivaa päästä esittelemään heille lahden tämän puoleista juhannusta :)

 • Minä vain

  Ihanaa juhannusta! :)

  Itse vietän sen ihan vain poikaystävän kainalossa, mutta oikeastaan.. Mikäs sen parempaa? :)

 • pikku-inkeri

  Lähden juhannuksena isäni kanssa mökille. Yleensä olen viihtynyt juhannuksena isossa porukassa, mutta tällainen rauhallinen isän ja tyttären välinen laatuaika tuntuu kans mukavalta. Iskä on <3

 • Töiden merkeissä kuluu juhannus …

 • tyyris tyllerö

  Juhlapyhien, kuten juhannuksen hehkuttaminen kaikkialla on mielestäni törkeää. Yksinäiset ihmiset eivät varmaan vietä juhannusta ja se vaan lietsoo heidän yksinäisyyttään, kun olisi pakko ola hauskaa ja jotain sosiaalista tekemistä. Joo itse menen käymään maalla perheen kanssa, mutta en jää sinne asumaan. Saman voin tehdä milloin vaan juhlapyhistä riippumatta.

 • Jenniii

  Onpa kurjaa, jos koet noin. Omasta mielestäni en itse kyllä millään tavalla tässä ole hehkuttanut juhannusta? Olen aiemmin aika useinkin kertoillut blogissa siitä, kuinka en pidä juhlapyhistä ja kuinka ne usein herättävät minussa yksinäisyyden tunteita, joten nyt kyllä kohdistat minusta tuohtumuksesi vähän väärään suuntaan. Tänä vuonna juhannukselle sattui nyt mukavaa ohjelmaa, mutta aika usein olen juhannusta viettänyt ihan itsekseni tai vanhempien kanssa. Mukavaa viikonloppua joka tapauksessa sekä sinulle että kaikille muillekin!

 • Lullah

  Mielestäni on varsin ikävää kritisoida muiden pyhäsuunnitelmia ja niistä puhumista. Monille pyhät ovat niitä harvoja yksittäisiä viikonloppuja, jolloin ehtii perhettä tai sukulaisia näkemään tai ottamaan vähän irti arjesta, tavalla tai toisella. Joku lähtee festareille bilettämään kavereiden kanssa ja toinen hyödyntää pitkää viikonloppua lukemalla sen kirjan, jonka on meinannut lukea jo pitkään.

Related posts