19/06/14

Sanna Naapuri Resort 2015

3 51 sanna-naapuri-resort2015-8.jpg

Seuraan suurella mielenkiinnolla Suomesta ponnistavia nuoria vaatesuunnittelijoita ja yksi heistä on ollut lupaava suomalaissuunittelija Sanna Naapuri, jonka paria ensimmäistä mallistoa olen esitellyt täällä bloginkin puolella. Erityisesti printtidesignien suunnittelussa lahjakas London College of Fashionin kasvatti on ollut töissä muun muassa Peter Pilotton suunnittelutiimissä sekä päässyt tekemään töitä myös Alexander McQueenille, Matthew Williamsonille sekä Victoria Beckhamille. 

sanna-naapuri-resort2015-1.jpg

Sain tällä viikolla viestiä Sannalta, että häneltä on ilmestymässä ensi vuoden puolella uusi Resort 2015 -paitamallisto. Kurkkasin kauniiden printtipaitojen lookbook-kuvat ja tykästyin siinä määrin, että halusin esitellä ne teillekin. Suunnitelija myös vihjaisi, että on nyt ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen palannut Suomeen keskittyäkseen ja panostaakseen kunnolla omaan brändiinsä. Ainakin minä jään suurella mielenkiinnolla odottamaan tulevaa! :)

sanna-naapuri-resort2015-2.jpg sanna-naapuri-resort2015-3.jpg sanna-naapuri-resort2015-4.jpg sanna-naapuri-resort2015-5.jpg sanna-naapuri-resort2015-6.jpg sanna-naapuri-resort2015-7.jpg

Sanna Naapuri Resort 2015

Photography: Karoliina Bärlund

Hair & Makeup: Aga Dobosz

Model: Monique Geraghty 

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • HAMI

    ihania! pukisin mielelläni päälleni viimeisen kuvan paidan.

  • Lonevity

    Aika upeita kuvioita, just sellaisia joista tykkään. Erityisesti noista ei niin säännöllisistä ja hieman kaaottisemmista kuvioista kaikki olivat sellaisia, jotka miellyttivät silmää. Enkä tarkoita nyt viehätyksen näkökulmastavaan ihan tuosta kuviosta itsestään.

  • Vau mitä kuvia! Piti heti käydä tykkäämässä Facebookissa, että pysyy kärryillä.

Related posts