16/06/14

Pistetään polkaksi

36 74 sss150.jpg

Minulla oli aina lapsena ja teinivuosina polkkamittainen tukka. Haaveilin koko lapsuuteni pitkistä hiuksista, mutta äidin mielestä lyhyempi tukka oli näppärä ja helppohoitoinen. Kasvoin niin kiinni tuohon tukkatyyliin, että jatkoin koko asiaa kyseenalaistamatta samalla polkkalinjalla lukioon asti. Yliopistoaikoina kokeilin ties millaista hiustyyliä ja käväisin hetkellisesti jälleen polkkamitassakin, mutta kun lopulta kasvatin hiukset pitkiksi joskus vuonna 2008, en ole sen jälkeen malttanut pätkiä niitä lyhyemmiksi. Nyt olen kuitenkin jo parin vuoden ajan huomannut miettiväni vähän väliä, pitäisikö kokeilla pitkästä aikaa polkkatukkaa. Kokosin Stockholm Street Stylen sivuilta tähän postaukseen mahtavia polkkatukkainspiksiä, mutta tsekatkaa ilman muuta myös ihanat tyylit. :)

sss138.jpg

Moni tuttu on viime aikoina napsaissut hiukset lyhyempään mittaan ja etenkin nyt kesällä tuollainen selkeä polkkapituus miellyttää kovasti silmää. Olen viimein alkanu tuntea, että nyt alkaisin oikeasti olla valmis lyhyempään hiustyyliin. Pitkässä tukassa on toki etunsa: sen saa kätevästi kiinni esimerkiksi urheillessa, sen muunneltavuus on aivan eri luokkaa kuin polkan ja juhlakampaukset luonnistuvat yleensä pitkiin kutreihin helpommin. Pidän pitkistä hiuksista kovasti, mutta jotenkin tuntuu, että nyt on aika muutokselle. 

sss146.jpg

Moni siellä lukijoidenkin joukossa on ehtinyt ehdottaa minulle polkkamittaista tukkaa ja olen päättänyt, että tänä kesänä se tapahtuu! Eli seuraavalla kampaajavisiitillä lyhenevät hiukset polkkapituisiksi. Tuumailin, että minulle sopivin mitta olisi varmaan tuollainen melkolailla olkapituinen malli. Onko siellä joku muu, joka harkitsee polkkamittaa? Entä joku, joka on ehtinyt leikkauttaa sellaisen jo? Ja ennen kaikkea, kaikki rohkaisevat kommentit päätökselleni ovat tervetulleita, koska myönnän, että kuuden pitkätukkavuoden jälkeen muutos vähän jännittää, vaikka se onkin vain tukkaa ja kasvaa takaisin. :)

sss70.jpg sss148.jpgsss86.jpg sss132.jpgsss143.jpg sss133.jpg sss142.jpg

Photos: Stockholm Street Style (published with permission)

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

36 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vierailija

  Parin tunnin päästä menossa kampaamoon leikkaamaan noin olkapäille ulottuvaa polkkaa! Pitkät hiukset mulla on ollut jo kymmenen vuotta (huh) mutta nyt lähtee :)

 • Piikuli

  Mie leikkasin!! Kaduttaa, ku en leikannu jo viime vuonna… :D Takaa lyhyempi, niska näkyi ja edestä hieman pidempi ja sivuotsit! Ei yllä vielä edes olkapäille pisimmät hiukset, mutta kyllä tähänki saa vaikka millaisia kampauksia! Perus kiharat, suorana tää on graafisen näyttävä ja erilaisilla kukkapannoilla saa kääräistyä latvat pannan alle (semmoinen kampaus, mitä sieki käytät). Legolas tyyli on vakkari töissä,missä pitää hiukset olla kiinni, eli päällimmäiset hiukset kiinni nutturalle takaraivolle ja muut hiukset auki :D Ranskalaiset letinki saan tehtyä :) Pinnejä tosin menee enemmän ku laki sallii, mutta ei se haittaa ku tää hiustyyli on niin minun näkönen (ja varmasti monen muunkin!) :)

  Terkkuja Napapiiriltä :)

 • Hannako

  Oi mullapa on jo valmiiksi ;)

  Pitkät hiukset olisivat i h a n a t mutta, omani pysyvät hyvinä vain lyhyemmässä  mitassa. :)

 • Lullah

  Kannatan jotain ensimmäisen kuvan kaltaista polkkaa! Silleen, että se on oikeasti polkka, eli ei lepää hartioilla, mutta latvat vähän kurottelevat sinne. Leikkauksen ei kannata ehkä olla ihan luotisuora, vaan hieman pehmeää ja rikottua. Mutta ah vaaleat polkat ovat ihania. Pidän kuitenkin itse tiukasti kiinni pituuksistani. 

 • Tiinakaisa

  Täällä myös yksi polkkaa harkitseva! Mutta toisaalta taas tämä pitkä tukka ja nutturan helppous houkuttaa ainakin näin kesällä. Polkka taas olisi reipas ja voisin kuvitella pitäväni hiuksia myös auki (jota en nyt tee). Vaikea päätös ;)

 • Hulmuhelmahumanisti

  Itse pätkäisin muutama kuukausi takaperin älyttömän pitkän reuhkan olkamittaan, enkä ole katunut. Hiukset ovat nykyään todella hyväkuntoiset ja runsaan näköiset, ja ah tätä helppohoitoisuutta!

  Suunnittelen ehkä vähän lyhyempää polkkaa seuraavalle kampaajakäynnille…

  Ennen-jälkeen -kuva: http://www.lily.fi/blogit/mekotusta/aikuistukka

 • Emilia_

  Itselläni tukkatyyli vaihdellut pitkän ja lyhyen polkan välillä niin kauan kun muistan ja sopii mielestäni omaan tyyliin parhaiten. Mutta, minulla on muutama pitkähiuksinen kaveri jotka ovat pätkäisseet polkaksi viime aikoina ja jumankekka kun ilme piristyy entisestään ja on näyttänyt jotenkin vaan freesimmältä. Eli tuen päätöstäsi 100 %; hienoa kun uskallat kokeilla.

  Ja hei, tuolla mielettömän hyvällä, iloisella asenteella ja hymy huulilla et joka tapauksessa voi ”epäonnistua”, oli hiukset minkä pituiset tahansa :-)

 • MarianneM

  Mun makuun olkapäille ulottuvia hiuksia ei voi enää sanoa polkaksi, vaikkakin siitä käytetään nimitystä long bob ;D Nehän saa hei ponnarillekin!

  Joka tapauksessa, suosittelisin ensin tuota olkapää-mittaa, jos kovin tuskastuttaa lyhyeksi leikkauttaminen. Niistä on helpompi lähteä kasvattaa taas pituuttakin. Tai seuraavall kerralla voi sitten pätkästä ihan sinne korva-/leukarajaan asti!

  Toisaalta olen itse pariin otteeseen leikannut pitkistä hiuksista lyheksi polkaksi ja se vapauden, itsevarmuuden ja naisellisuuden tunne on jotain aivan erityistä ;) Eli siitä vain!

 • HannaLe

  Minulla on vähän samanmoinen kokemus; äiti pakotti lapsena pitämään hiukset aika lyhyinä. Sitten kun sain itse päättää asiasta, kasvatin ne pitkiksi. Sitten kuitenkin joskus tossa viitisen vuotta sitten leikkasin solisluille yltävän polkan enkä ole ollenkaan katunut. Mulla on ehdottomasti naisellisin ja viehättävin olo sen mittaisessa tukassa. Se paljastaa kauniisti hartiat ja kaulaa. Ja tosiaan hyvin saa vielä ponnarille urheilua ja muuta silmällä pitäen. Mä olen ihan varma, että sulle sopii polkka mainiosti :)

  Ihanaa Juhannusta sinulle ja kiitos kivasta blogista!

 • ReettaM

  Minunkaan mielestäni selvästi olkapäille ulottuvat hiukset eivät ole enää polkkatukka, vaan ihan vaan keskipitkät hiukset ;) Mutta ehkä turha nyt ruveta hiuksia halkomaan heh_heh

  Leikkasin itse muistaakseni joskus loppuvuodesta selvästi lyhyemmän polkkatukan kasvatettuani vuosikausia pitkiä hiuksia, ja jumankekka sentään, en ole varmaan ikinä saanut hiuksistani niin paljon kehuja kuin silloin! Olin ihan ihmeissäni. Olen ollut vain ja ainoastaan tyytyväinen, hiukset näyttävät paksummilta ja tällainen luonnonkihara tukka on lyhyempänä varmaan vähiten hoitoa kaipaava hiusmalli, minkä tiedän. Pelkkä kuivaus ja hiukkanen muotoilutuotetta riittää.

 • Charlottaa

  Leikkasin puolisen vuotta sitten polkkatukan, sellaisen lähes hartioita hipovan. Lähinnä siksi, että olen palaamassa mustasta tukasta omaan lähes blondiin väriin, ja moneen kertaan värjätyt latvat oli hyvä napsasta pois. En tavallaan kaipaa pitkää tukkaa ollenkaan, pidän hiuksia usein sotkunutturalla ja sen tekeminen on mielestäni helpompaa, kun hiuksia ei ole mieletöntä määrää. :)

 • Sisi-

  Sinulle sopisi ihan varmasti polkkatukka, ja nimenomaan sellainen vähän korvien alle ulottuva kaunis, kevyt polkka!

  Tämä seuraava varoitus koskee vain minunlaisiani tukkalaiskureita (ja ylipäätään kaltaisiani laittautumisen suhteen äärettömän mukavuudenhaluisia), joille lisäksi on siunaantunut ohut, liukas ja kuitenkin samalla omituisesti paikoittain kihartuva ja pörröttyvä hiuslaatu: vaikka polkkatukka on ihana ja lyhyemmät hiukset tuntuvat oikeasti raikkailta ja keveiltä, totesin itse polkkamitalla ehkä vuoden-puolitoista mentyäni, että mieluummin käytän aamulla aikani muuhun (=nukkumiseen) kuin pesuun, fööniin, suoristusrautaan, kuivashampooseen ja lakkaan. Minun polkkatukkani ei koskaan näyttänyt hyvältä laittamattomana, vaan ilman suoristusrautaa latvat sojottivat minne sattuu ja ohimon pyörteisiin hukkui viimeinenkin aavistus jostain mallista hiuksissa. Tämä nykyinen (ja polkkaa edeltänyt) pitkä tukkani näyttää ihan hyvältä myös silloin kun on käynyt keskellä kesäpäivää Stadikalla ja jatkaa matkaa hiukset märkinä tai kun pitääkin nopeasti lähteä liikkeelle vaikka oli jo treenien jälkeen käynyt suihkussa ja aikonut maata lauantai-illan sohvalla sipsiä syöden. :) Ja kun tämän tukan laittaa kiinni, se myös pysyy poissa tieltä toisin kuin polkka, josta aina ilmestyi jokin karkulaissuortuva kutittamaan nenää juuri urheilusuorituksen kriittisessä vaiheessa.

  Mutta ihan varmasti suotuisampi hiuslaatu ja kiinnostus panostaa aamulla edes kymmenen minuuttia hiustenlaittoon poistavat enimmät nämäistäkin ongelmista!

 • sss

  Kannatan vähän lyhyempää polkkaa ellet halua joka kuussa käydä sitä lyhennyttämässä. Tuossa olkapäämitassa hiukset kasvaa ihan silmänräpäyksessä yli siitä polkkamitasta. Jee, pitäisiköhän minunkin…

 • Niinis

  Itse leikkasin polkan muutama päivä sitten ja oon kyllä tosi tyytyväinen! Mulla on ohut, liukas ja kiiltävä tukka niin sitä on vaikea laittaa ja vähänkin pitempänä tukka menee ihan päätä myöten ja aika äkkiä latvatkin alkaa hapsottaa. Tää on tosi kiva kesätukka, tuntuu kevyeltä, hyväkuntoselta ja paksulta ja näyttää tosi paljon ryhdikkäämmältä. Ja mun mielestä tähän on just helppo tehdä kampauksia ja kihartaa:) Ja kun laittaa vähän kuivashampoota niin heti on tosi tuuhean näköinen. Ja ehkä paras tunne on kun ekaa kertaa leikkauksen jälkeen pesee hiukset kun tuntuu että hiukset loppuu kesken :D E h do t t o m a s t i kannattaa leikata polkka!

 • Mikko Antero

  Erittäin hyvä päätös Jenni, rohkeasti vain sinne kampaajan tuoliin! Taisit aiemmin keväällä postata kuvia, joissa tukkasi oli kiinni luoden illuusion polkasta, ja se näytti upealta :) eräs ystävä leikkasi about samanmittaisen tukkansa kuin sinulla on, polkaksi aiemmin keväällä, ja enpä ole valituksia kuullut. On kuulemma mukavempi hoitaa, kokee sen näyttävän paljon terveemmältä, sekä on kesän helteillä helpompi.

  Siispä rohkeasti vaan, tukka on onneksi kasvava luonnonvara jos ei sitten miellytäkään.

  :)

 • SMM

  Ihanaa, Jenni! Olen tosi monessa kuvassa katsonut, kun hiuksesi ovat olleet esim. paidan alla, että kylläpä se vaan ihan eri tavalla korostais ja kehystäis sun upeita kasvoja :-) Joten tää on todella hyvä uutinen ;-)

  Itse pidin liki 18 vuotta pitkiä hiuksia, joten hirvitti leikata polkka mutta jollain tapaa se oli huojentavaakin tajuta että hiuksiahan ne vaan on ja niitä tosiaan VOI muutella mielen mukaan :)

  Can’t wait to see your new look!

 • am_

  Onkos tää polkka nyt jonkinlainen laajempi ilmiö, nimittäin itselläkin ajatus polkasta muhinut päässä jonkin aikaa ja yhdessä yössä tuli sellainen ”NYT on se aika” -fiilis. Kampaaja-aika varattuna ensi viikolla :) Katsotaan, millaiseen mittaan tarkalleen päädyn. Itse mietin sellaista aivan tasamittaiseksi leikattua. Taitava kampaaja osaa varmasti ehdottaa millainen polkka sopii omiin kasvonpiirteisiin.

 • Minä vain

  Mullakin on ollut polkkis lapsuudessani. Nykyään mulla on lyhyt tukka; mulla on luonnonkiharat ja jos kasvatan tukkaa enemmän, se näyttää ihan leijonanharjalta! :D

  Sulle tosin varmasti polkkis sopii hyvinkin, en malta odottaa, että pääsen näkemään uuden tyylisi! :)

 • Ilana

  Go for it! Tukkaahan se vaan on. Mulla oli vielä pari vuotta sitten puoleen selkään asti tukkaa, jonka leikkasin ensin pitkäksi polkaksi ja sitten melkein heti ihan lyhyeksi (pixie cut). En ole ikinä saanut yhtä pajon kehuja tukastani kuin tästä lyhyestä. Ja vitsit miten nopeaa ja helppoa tämä on pestä ja laittaa! Moni arkailee kamalasti pitkän tukan leikkaamista ja yleensä ihan turhaan. Minusta kasvot tulevat usein kauniimmin esiin vähän lyhyemmällä mallilla. Mutta tärkeintä tietysti on, että omassa kuontalossaan viihtyy.

 • Tuyaa

  Kannattaa kokeilla, uskon että polkkamitta sopii sinulle todella hyvin! Itse kasvatin opiskelun jälkeen työelämään siirryttyäni vuosien polkan (ja välillä lyhyemmänkin) jälkeen taas pitkät hiukset ja olin vuosia pitkähiuksinen, kunnes pari vuotta sitten päätin kokeilla taas polkkaa ja sillä tiellä olen edelleen ja sille jään. Hiukseni ovat aina olleet ohuet, mutta vaikuttavat lyhyempinä paljon paksummilta kuin pitkinä. Tai ainakin ne on lyhyempinä paljon helpompaa saada näyttämään paksummilta. :) Minulle ja hiuksilleni sopii parhaiten malli, joka on takaa lyhyempi ja jossa on edessä pituutta noin leukaan saakka, niillä hiuksilla saa jo kampaustakin muunneltua ihan kivasti. Toki tällaiset hiukset, joita ei saa vain sitaistua ponnarille vaativat hieman enemmän töitä kuin vain sen ponnarille sitaisun, mutta itselleni ainakin tuo pieni ”pakko” panostaa tekee vain hyvää, muuten laittaisin vain aina sen ponnarin. Ja ainakin itselläni lyhyemmät hiukset kyllä selvästi piristävät ilmettä! Ei sillä että sinä kaipaisit ilmeen piristystä, näytät kuvissasi aina ihanan hehkeältä. :)

 • heheb

  Kannattaa kokeilla, tukalla kuuluu vähän leikkiä. Se on uusiutuva luonnonvara. Ihan kaikenlaisia hiuksia kokeilleena varoitan kuitenkin (olettaisin että turhaan, sinullahan polkka on jo ollut) että polkkatukka on ylivoimaisesti työläin tukanpituus. Se on ihana ja sopisi sinulle taatusti loistavasti, mutta siinä myös yhdistyy sekä lyhyiden että pitkien hiusten huonot puolet; lyhyiden hiusten tapaan huonoja hiuspäiviä ei pääse pakoon millään, vaan se kuontalo täytyy jaksaa laittaa joka aamu. Paniikkiponnarit kun eivät onnistu. Pitkien hiusten lailla se on kuitenkin työläämpi pestä ja muotoilla kuin ihan lyhyt poikatukka, eikä polkkaa oikein voi pitää muilla kuin yhdellä tapaa. Tosin kaavailemasi pidempi polkkamitta antaa jo vähän liikkumavaraa, siihen saa jo vähän otsalle sivulettiä ja ehkäpä se paniikkiponnarikin onnistuisi. Jos kuitenkin olet valmis tähän vaivannäköön, on polkka kyllä myös sen arvoinen. Itse olen laiska ja viihdyn nykyään pitkien hiusten kanssa, jotka sallivat kaikenlaisen fuskauksen.

 • Menniläinen

  ”Pitkässä tukassa on toki etunsa: sen saa kätevästi kiinni esimerkiksi urheillessa, sen muunneltavuus on aivan eri luokkaa kuin polkan ja juhlakampaukset luonnistuvat yleensä pitkiin kutreihin helpommin.”

  …näin mäkin ajattelin, mutta kun alat miettiä että kuinka usein sitä tuleekaan pituutta hyödynnettyä? Mä olen kyllä hiusten suhteen niin laiska/amatööri, että arjessa ne on luonnontilassaan auki/ponkkarilla. Ja juhlakampauksista: Jos mä juhlin sen kerran puolessa vuodessa ja silloinkaan tule värkättyä mitään sen ihmeempään päähän; kiharat enintään, niin eikö se oo kivempi kulkea kivassa rennon ilmavassa polkassa 364 päivää vuodesta ja keksiä joku vaihtoehtokampaus juhliin sen pari kertaa vuodessa (mutta miksei kiharat toimisi polkassakin), kuin kulkea ne 364 päivää roikkuvassa päätä myöten liimautuneessa pitkässä hiirenhännässä, joissa on niissä yksissä ristiäisissä ksässä kivat juhlakiharat?

 • Mervvvi

  Omistin monta vuotta puoleen selkään ulottuvan tukkapehkon kunnes tänä keväänä uskalsin vihdoin ja viimein pätkäistä sen polkkamalliin. Ensishokki oli aika kova, mutta nyt en ihan heti kyllä halua kasvattaa vanhaa reuhkaa takaisin. Olo tuntuu raikkaalta! Ja voi vitsi kun polkkamittaan kähertää puikolla kiharat niin en muista milloin viimeksi olisin tuntenut yhtä naiselliseksi..ja jotenkin vapaammaksi. Hassua että hiukset voivat tehdä niinkin suuren muutoksen olotilaan :)

 • Myyy

  Itse pätkäisin hiukset lyhyeksi polkaksi parisen vuotta sitten enkä ole kyllä hetkeäkään katunut. Lyhyt malli sopii itselleni huomattavasti paremmin kuin pitkä, ja on tällaisella pörröpäällä helpompi laittaakin. Suosittelen kokeilemaan!

 • naranja

  Olen haaveillut jo usean kuukauden ajan polkkatukasta tai long bob -mallista. Viime kampaajakäynnillä keväällä en vielä raaskinut leikata, mutta ensi viikolla kampaajalla aion. Pitää vaan päättää sitä ennen minkä pituiseksi haluan hiukset. Leikkasin hiukset pitkäksi polkaksi vuoden 2011 alussa tai edellisen lopulla. Hiukset olivat vaihtelevasti pitkä polkka (tai vähän ylikasvanut) varmaan 1,5 vuoden ajan, kunnes aloin kasvattaa pidemmäksi. Nyt taas pitkät hiukset ovat alkaneet kyllästyttää. Viime aikoina ei ole juuri tehnyt mieli pitää hiuksia auki, joten on koko ajan ponnari tai perusnuttura. Odotan polkkatukan olevan rento ja ihanan vapauttava kampaus. :)

 • PaulaL

  Kannatan lyhyempää polkkaa, ei mitään tylsää ja turvallista välimuotoa :-). Ensin tuntuu varmasti oudolta, mutta totut nopeasti ja nopeasti ne myös halutessasi kasvaa. Itse olen useamman kerran kasvattanut poikatukasta polkan tai lähes olkapäille ulottuvan ja sitten taas leikkauttanut ihan lyhyeksi. Näin pitkät kuin nyt minulla oli viimeksi ala-asteikäisenä.

 • Miirunen

  Oi tämä pohdinta tuli kuin tilauksesta, samaa olen täällä mietiskellyt tovin jos toisenkin! Lukioiässä ja vähän vanhempanakin mulla oli tapana aina syksyisin leikata polkka, se kuvasti uuden alkua ja noh, kyllä ne hiukset aina takaisin kasvoivat. Nyt vähän varttuneempana olen halunnut ihanan pitkät hiukset, mikä onkin osoittaunut hieman hankalaksi: hiukseni ovat kiharat, joten vaikka ne suihkun jäljiltä ylettäisivätkin kuinka pitkälle tahansa, kasaan mennessään ne ovat aina melkein tietyn mittaiset :D Mietin myös, että ilme freesaantuisi ja tosiaan kaksihaaraiset saisivat kyytiä ja polkka olisi se uuden alku jälleen kerran:) Seuraavalla kampaajakäynnillä sitten edessä mullakin polkkamitta!

 • LK

  Superjee! Uskon, että olkapäitä hipova ns. long bob -malli on oikein oivallinen valinta. Tuntuu selkeästi lyhyemmältä, kun on tottunut pitkään tukkaan, mutta täyttää hyvin vielä kiinni, ainakin parilla pinnillä avustettuna. Kihartamalla siitä saa väliaikaisesti lyhyemmän. Ja jos tykkää mallista, niin sitähän voi leikkauttaa lisää heti halutessaan.

 • Takkku

  Anna mennä vain ! Se on mukavaa välillä olla skarppi – ja kyllä siitä polkastakin saa vaikka mitä kampauksia ! ;) itse repäisin marielan hair bible kirjassa, kokemuksena se oli ainakin jotain ihan mahtavaa ^^

 • Tua

  Kannattaa ehdottomasti pistää polkaksi! Minulla ehti olla 7 vuotta pitkä tukka, pisimillään selän puolivälin ulottuva. Noin kuukausi sitten leikkasin olkapäille ulottuvan polkan ja sen jälkeen olen vain miettinyt, miksen tehnyt sitä jo aiemmin. Eli suosittelen!

 • Hosuli

  Minä taas olen juuri kasvattanut lyhyttä tukkaani polkaksi. Luulen, että voisin viihtyä napakassa, lyhyessä polkassa (with a twist!) oikein hyvin. Se twist voi olla vaikkapa pieni sivusiili toisella puolella. Peruspolkka tuntuu jotenkin liian tylsältä. Mutta jakauksella voi onneksi leikitellä.

  Siitä vaan, polkka ei ole mitenkään hirveän raju muutos, siihen tottuu nopeasti! :) Ja se tosiaan raikastaa ilmettä kivasti. Hiukset kasvavat takaisin yllättävän nopeasti, jos kaipaa taas pitkää mallia.

 • kukka

  Itse leikkautin pitkät hiukseni polkaksi alkuvuodesta. Olen ollut todella tyytyväinen! Ainakin tällainen luonnonkihara hius asettuu hyvän kampaajan käsissä malliin, jolloin ei hiuksille tarvitse aamuisin tehdä mitään. Olen saanut hirveasti kehuja tutuilta ja tuntemattomilta näistä ”ranskalaisen filmitähden” hiuksistani, jotka ovat siis olleet edelleen suoraan sängystä noussessa asennossa. Pinneillä, pannoilla ja (nyt kun tää on vähän kasvanut) myös pampuloilla saa halutessaan vaihtelua. Liikuntaan suosittelen ranskanlettiä hiusten etuosaan, ettei suortuvia pääse kasvoille häiritsemään.

 • Peppie

  Itsekin näkisin sinulla lyhyemmän polkan, pidempi voi tosiaan jäädä tylsähköksi. Kauniit kasvot kun sinulla on, niin miksipä ei kokeilisi :) Nopeastihan kasvaisi sitten pidempään jos sellaista jäisi kaipaamaan. Itsekin haeskelen fressimpää ilmettä luonnonkiharaan tukkaani ja mahdollinen polkka pian täälläkin! Mielenkiinnolla jään odottelemaan kuvia uudesta lookistasi :)

 • Peppie

  En voi olla kysymättä (jos Jenni sallii:), kun jälkeesi kommentoin ja itselläkin luonnonkihara tukka, että mistä olet löytänyt taitavan kampaajan, joka taitaa kiharan hiuksen? Heti kun sellainen taikuri löytyisi, niin pätkäisisin omankin tukkani polkaksi! Kiitos jos haluat jakaa aarteesi :)

 • chance

  Polkka tuntuu nyt olevan jotenkin muodissa, eipä siinä hyvältähän se näyttää. Itsekin leikkasin viime keväänä olkapäille ulottuvan polkan ja tykkäsin kovasti. Nyt se tosin on jo venähtänyt puolipitkäksi, kun viime kampaajakäynnistä alkaa olla aikaa :P seuraavaksi himoitsen vähän lyhyempää, katsoin juurin Drive-leffan ja Carey Mulliganin tukka siinä oli aika valloittava!

 • Polkat on ihania. Mulla oli parin vuoden ajan joskus, mutta nyt olen kasvattanut pari vuotta. Välillä tekee mieli leikata, mutta en ole viitsinyt, kun haluan ensin ne pitkät hiukset! Mutta kunhan saan ensin pitkät joksikin aikaa niin ajattelin kyllä polkkaan palata. :) Polkka (miksei vähän lyhempikin kuin olkamalli!) sopii sinulle varmasti. :)

Related posts