12/06/14

Ruusukultaa ja ilta-aurinkoa

13 50 P6118866.JPG

Viime päivinä olen tuntenut pitkästä aikaa intoa pukeutua sellaisiin klassisiin herrainhousuihin. Kaapista löytyvät muutamatkin, mutta kaikkein rakkaimmat ovat joskus ikuisuus sitten Gina Tricot’sta löytyneet mustat pöksyt, jotka pitävät sinnikkäästi kiinni lempparin asemastaan ja ovat vuosienkin jälkeen yhä kuin uudet. Parasta housuissa on meikäläisen vartalonmallille täydellisesti istuva leikkaus ja mukava tuntu päällä. Ja bonusta pöksyt saavat hauskasta pienestä yksityiskohdasta, joka ei näy muille kuin minulle: vyötärönauhan sisäpuoli on nimittäin tehty leopardikuvioidusta kankaasta. Riemastuttava pikkujuttu, joka ilahduttaa joka kerta, kun housuja pukee tai riisuu. Tällaista lisää ehdottomasti! :D

P6118883.JPG

Olen viihtynyt herrainhousuissa tällä viikolla useamman päivän putkeen ja on kyllä hauska huomata, miten tuollaiset siistimmät housut tuovat heti pukeutumiseen himpun verran skarpimman fiiliksen esimerkiksi farkkuihin verrattuna. Mitään erityistä tarvetta minulla ei ole tällä viikolla ollut pukeutua normaalia siistimmin, joten olen sitten yrittänyt tasapainottaa fiinimpiä housuja muilla asioilla. Meikki on saanut olla tosi luonnollinen ja kerrankin olen jättänyt huulipunan tyystin pois ja korvannut sen ensimmäistä kertaa varmaan liki kymmeneen vuoteen (!) huulikiillolla. Olen myös pukenut siistien housujen pariksi rentoja neuleita ja collegepaitoja. Eilen yllä oli tuo hunajakennokuosilla varustettu Banana Republicin neule, jonka löysin reilu vuosi sitten superalennuksella Pariisista. 

P6118924.JPG

Huomaan muuten, että koruissa ja asusteissa tänä keväänä kovasti näkynyt trendisävy ruusukulta on vaivihkaa hivuttautunut myös tämän tytön korurasiaan ja asustehyllylle. Parasta tuossa kauniissa sävyssä on se, että se on jotenkin sopivasti vähän kullan ja hopean välimaastosta – ja sopii tarvittaessa yhdisteltynä molempiin. Sain viime viikolla pienennytettyä uuden kelloni rannekkeen sopivaksi ja nyt sitten olen muutamana päivänä kokeillut vuosien tauon jälkeen kulkea kello ranteessani. Olin aiemmin vannoutunut rannekellon käyttäjä, mutta niin se jäi lopulta minullakin pois käytöstä. Jo parissa päivässä olen huomannut, miten kätevää oikeasti on, ettei tarvitse aina kaivella kännykkää esiin ajan tarkistaakseen. Lempparisormuskin sopii kauniisti uuteen kelloon. :) Valinta meni kyllä just nappiin!

P6118943.JPG

Sain hiljattain myös Lumilta lahjaksi kevät-kesä 2014 -malliston laukun. Tällaiset valinnat ovat aina hankalia, mutta myös laukkurintamalla ruusukulta veti puoleensa. Ruusukullan värisellä soljella ja ketjuhihnalla varustettu hailakan beige Olga-laukku näytti jotenkin minulta. Nuo kauniin väriset metalliyksityiskohdat tuovat kummasti särmää hillityn väriseen laukkuun. Tätä ihan samaa väriä ei taida enää olla verkkokaupassa jäljellä, mutta aika ihana on myös hennon punertava Blush-sävy.

P6118852.JPG

Herrainhousut Gina Tricot, neulepusero Banana Republic, laukku Lumi (saatu blogin kautta), kengät & Other Stories, kello Marc by Marc Jacobs (saatu blogin kautta), sormus & Other Stories

P6118915.JPG P6118931.JPG P6118950.JPGP6118865.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Mrs. K.

  Tosi kaunis kokonaisuus! Mulle kelpaisi nuo kaikki :)Esim. tuo pusero ja kello. :)

 • lodju

  Voi vitsi mä Tykkään ihan hirveesti sun tyylistä. En Oikeen osaa selittää mikä siinä on niin kiehtovaa. Mulle tulee ehkä joka asusta erilainen fiilis. Siks en varmaan kyllästy.. :D

 • Vierailija

  Katsoinkin, että mitä outoa sinussa on ja huulipunahan se puuttui.. tuo tekee susta värittömän ja jotenkin vanhemman näköisen, kun ei ole kunnon väriä huulissa.

 • emmelemzi

  Hyvältä näyttää :)

 • Anne,

  Onko sormuksesi kestänyt hyvin käyttöä? Saman merkin teräksen värinen sormukseni kului todella nopeasti käyttökelvottomaksi.

 • Jjjohanna

  Miksi kirjoitit jotain noin kurjaa?

  Tuskin on olemassa toista ammattikuntaa/ihmisryhmää, jotka saavat yhtä paljon ikäviä anonyymejä kommentteja ulkonäöstään ja muista henkilökohtaisista ominaisuuksistaan kuin bloggaajat!

 • nupsi

  Onpa taas ihan nappiin mennyt asu! Olen itsekin ihastunut viime aikoina ruuuskultaan.. :) Ja huulikiilto näyttää superraikkaalta, pitää kaivaa omista kaapeistakin esiin vaihtelun vuoksi. :)

 • :(

  no höh ei kyllä pidä paikkaansa!

 • Vierailija

  Mä taas katoin, että ootpas freesi ja kaunis vähemmälläkin meikillä :) Ihanat housut, itselläkin ois tarvetta tuollaisille vähän puetummille housuille!

 • Hanna-Leena

  Kylläpäs vain oletkin kaunis ja tuntuu siltä, että kaunistut päivä päivältä! Mikä lienee vaikuttanut asiaan. ;)

 • sisa

  Jos vanhemmalta näyttäminen tässä tarkoittaa raikasta, tyylikästä ja kaunista niin hyvin in onnistuttu. Hyvä Jenni! Huulipunalla tai ilman, näytät itseltäsi. Ps. Tuo neule on kyllä niin uskomattoman kaunis, lisäksi näyttää superpehmeältä.

 • Jenniii

  Sormus on minulla kestänyt ahkeraa käyttöä tosi hyvin, joten ei valittamista. Ainahan nämä rihkamakorut vähän toisenlaisia ovat laadultaa kuin jalometallit, mutta oma sormus on kyllä pysynyt hyvänä ja kauniina. :)

 • nn

  Mielipiteen saa sanoa, jos bloggaa, pitää varautua siihen että joku kirjoittaa joskus jotain takaisinkin. Kommenttini ei mielestäni ollut kurja, vaan kerroin, että paremmalle näyttää huulipunan kanssa. Sopii ihmisille, jotka on todella vaaleita muutenkin väreiltään.

Related posts