12/06/14

Aurinkovoidekisan voittajat!

49 P6048703.JPG

Vaikka tänään ainakin Helsingissä tulee vettä kuin saavista kaataen, niin palataan hetkeksi viime viikon aurinkoisiin tunnelmiin ja aurinkovoiteisiin. On nimittäin aika julkistaa Avainapteekkien kanssa toteutetun aurinkovoidekisan voittajat! Olipa ilo lukea kisapostauksen kommenteista, että varsin moni suojaa itsensä auringolta hyvin, mutta yhtälailla oli ilo myös huomata, että onnistuin postauksella muistuttelemaan ja herättelemään heitäkin, joilla vielä olisi vähän parantamisen varaa. UV-säteily ei ole leikin asia, joten muistakaa siis kesähelteillä aurinkosuoja, huivit, hatut, aurinkolasit ja järki matkassa. :)

P6048715.JPG

Sain arpoa kilpailussa kolmen Avainapteekeissa myydyn aurinkotuotemerkin tuotepaketit ja onnelliset voittajat ovat siis tässä:

Vichy-tuotepaketti

santtu20:

Hei!Suojaudun vaatteilla ja hatuilla sekä aurinkovoiteilla, sillä ihossani ei ole juurikaan pigmenttiä, joten en juurikaan rusketu lainkaan, vaan ilman suojaa kertakaikkiaan palan ja mitään kaunista rusketusta on turha odottaa!Aurinkovoiteet on tärkein suojautuminen,ja kyllä nitä kuluukin…. ja jos voitan kilpailussa niin toivoisin Vichyn pakettia, joilla on loistava suojakerroin + kosteutuscombo!(on testattu):)

Eucerin-tuotepaketti

Olen lapsesta saakka tottunut kesäisin läträämään aurinkovoiteella ja sitä kuluukin ruhtinaallisesti. Plekuja täytyy myös ehdottomasti kantaa mukana kesäsäillä. Onneksi on niin paljon kivoja aurinkolaseja, että niitä pitää oikein mielellään 8)
Kiitos hyvästä ja laadukkaasta postauksesta!

Avene-tuotepaketti

pihka:

Ihan peruskombolla mennään: aurinkorasva, aurinkolasit ja päähän myös hattu/huivi jos tulee oltua pidempään ulkona. Rusketun todella huonosti, enkä myöskään pala herkästi, minkä en ole malttanut hirveästi aurinkorasvaa käyttää. Mutt nyt viime vuosien aikana siihenkin on tullut muutos. Olen mielummin kalkkilaivan kapteeni kun otan liikaa riskejä.

Käykäähän siis kurkkimassa sähköpostejanne! :)

P6048722.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts