11/06/14

Kimallusta ja säihkettä

6 47 P6108824.JPG

Eilen oli jälleen aika käydä huollattamassa geelikynnet ja mustavalkoisen graafisuuden jälkeen kaipasin jotakin ihan toisenlaista. Minulle käy usein niin, että olen pyöritellyt päässäni jotain vaihtoehtoja jo etukäteen, mutta istahtaessani Mariannen tuoliin ja kun eteeni levitetään se miljoonan vaihtoehdon väriviuhka, mieli ehtii muuttua ensimmäisten 15 minuutin aikana vielä moneen kertaan.

Olin alun perin ajatellut jotakin kesäistä punaisen sävyä, mutta tuumin haluavani sittenkin tällä kertaa jotain neutraalimpaa. Minulla on tulossa kesällä muutamia häitä ja juhlia ja jotenkin vähän neutraalimpi värivaihtoehto tuntui tuvallisemmalta, koska en ihan vielä tiedä, mitä aion laittaa juhliin ylleni. Eivätpähän sitten ainakaan kynnet riitele asun kansssa. On muuten hauskaa, että vaikka sitä kuvittelee enemmänkin matchaavansa kynnet omaan tyyliinsä, kummasti alkaa vähän hallitsevampien kynsityylien kanssa oikeastaan sovittamaan tyyliä kynsiin. :D Huomasin niiden edellisten mustavalkokynsien kanssa hakeutuvani automaattisesti mustavalkoisiin ja graafisiin värimaailmoihin myös pukeutumisessa.

Tykkäsin niistä taannoisista avaruuskynsistä ja hologrammin tavoin hohtelevasta geelistä niin paljon, että löysin itseni harkitsemasta sitä väriä taas. Päätin sitten kokeilla jälleen kerran ihan erilaista tyyliä kuin koskaan aiemmin. Yhdistin vaaleanpunaiseen taittavaa hologrammihohdetta ja hopeista glitteriä niin, että puolet kynnestä on toista ja puolet toista – vaakasuunnassa rajattuna. Kauniithan nämäkin ovat, mutta eivät ehkä omat lempparikynteni kautta aikain. Tulipahan nyt silti kokeiltua tällaistakin. :D Hyvä puoli näissä on se, että neutraali värimaailma sopii varmaankin useimpien juhlavaatteideni kanssa yhteen!

Kynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

P6108827.JPG

Kuvat: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • emmelemzi

  Ihanat :D

 • Iiduska

  Musta noi on tosi kivat! Tykkään ihan sikana kaikista glitterlakoista ja käytän sellaista itse koko ajan, varsinkin tuollaisia hopean sävyisiä. Lumenen Natural codella ja Opilla on ihania glitterlakkoja :)

 • Oi, kun on nätit! Juuri tuollaiset voisin itsellenikin ottaa juurikin näin kesäksi. Sopivat mahtavasti kesäjuhliin :)

 • Lumihiutaleinen

  …joo, mä oon kyllä kans huomannut tuon, miten kynnet alkaa ohjailemaan pukeutumista. ;) No, mun vaatekaappi on aika neutraali väreiltään, niin itseasiassa kynsistä onkin tullut usein se juttu, joka on tuonut vähän väriä tai muuta piristystä kokonaisuuteen.

  Ps. Kivathan nuo on! Mielenkiinnolla odottelen, millaiseen pukeutumisinspiraatioon nuo sinut tällä kertaa saattavat. ;)

 • Vierailija

  Noi on kivat! Ootko ajatellu ottaa perinteistä ranskalaista joskus? Se on aina niin ihana :).

 • Vierailija

  Kynnet näyttää ihan mahtavilta!! Turhaan epäröit niitä! Muutenkin tuossa Jenni mietin tätä ja aikaisempiakin postauksiasi siitä miten vaaatteiden,kynsien,laukkujen ja kenkien on hyvä aina jollain tavalla esim. värimaailmaltaan matchata keskenään…aina näin ei tarvitse olla ja rennompi ote värien sovittamisessa yhteen voi saada ihania ja rennompia asukokonaisuuksia aikaan! :) välillä toivoisinkin lisää rohkeutta sinulta siinä,että asukokonaisuudet eivät olisi niin loppuun asti suunniteltuja juuri värimaailman osalta! Vaatteilla,asusteilla,väreillä,kengillä..niillä voi todella leikitellä!! :)

Related posts