9/06/14

Mistä aineksista syntyy huippufiilis? Äänestä ja voita lahjakortti Net-a-porteriin!

2 44 P6028631.JPG

Kaupallinen kampanja: yhteistyössä Starbucks

En ole koskaan juonut kahvia enkä ole koskaan juonut energiajuomia. Ilmeisesti energiaa on riittänyt ihan sopivasti jo omasta takaa. ;) Siitä huolimatta lähdin mukaan Starbucksin minulle heittämään haasteeseen, jossa tehtävänä oli ikuistaa kuvaan jokin hetki tai asia, josta minulle tulee huippufiilis. Omasta kuvastani ei siis löydy siis kahvikupposta, mutta sen sijaan keräsin yhteen kokoelman asioita, joista ammennan hyvää mieltä ja energiaa omassa arjessani. Sellaisia juttuja ovat muun muassa:

 • aamu-uinnit ja vesijuoksu Stadikalla
 • ihanat tuoreet marjat aamiaisella (ja vähän joka välissä)
 • huulipuna, joka piristää kummasti sekä ilmettä että fiilistä
 • kauniit kukat
 • aurinko ja kesä
P6028621.JPG

Starbucksin kampanja liittyy uuteen Refresha-energiajuomaan, joka saapuu kauppoihin tänä kesänä ja vaikuttaa poikkeuksellisesti siltä, että minäkin voisin sitä maistaa. Tämä hedelmäinen juoma ei nimittäin sisällä lainkaan keinotekoisia aromeja tai väriaineita, ja mikä parasta: se ei kuulemma maistu energiajuomalta lainkaan.

Kampanjaan liittyy siis kilpailu, jossa bloggaajat on haastettu nappaamaan kuvia asioista tai hetkistä, jotka ovat virkistäneet heitä huippufiiliksiin, mutta sen lisäksi luvassa on jotain hauskaa myös teille. Bloggaajien kuvia äänestäneiden kesken arvotaan nimittäin lahjakortteja Net-a-porter-verkkokauppaan. Kannattaa siis äänestää omaa suosikkikuvaansa, sillä kaikkien kisassa äänestäneiden kesken arvotaan 5 x 150 euron lahjakortti Net-a-porteriin! :) Myös eniten ääniä saaneen kuvan napannut bloggaaja saa 500 euron lahjakortin samaiseen verkkokauppaan. Olisi toki hauska voittaa, mutta eniten toivon noita onnenkantamoisia teille lukijoille. Äänestää voitte suoraan tästä postauksesta tuon härpäkkeen kautta, mutta mikäli haluatte käydä kurkkaamassa kaikki kisassa mukana olevat kuvat ennen äänestyspäätöstänne, niin sen pääsette tekemään TÄÄLLÄ.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Elämä

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Karkki

  Mukava kilpailu ja ennekaikkea loisto palkinto :)

  Mä elän aamun jälkeen vasta, kun olen saanut kahvia saavissa, mutta energiajuomia en ole minäkään ikinä maistanut, jos urheilujuomia ei lasketa tähän sarjaan. Energiajuomat haisevat superimililtä ällötyksiltä, juuri niin keinotekoisilta, että niissä ei voi olla mitään hyvää.

 • Ellikkä

  Voi että tuo One Day olikin hyvä kirja! Olenkin unohtanut sitä hehkuttaa ihmisille – jatkan projektia. ;D

Related posts