5/06/14

Raitarakkautta

6 53 P6048674.JPG

Yksi Suomen kesän ihanimmista jutuista on ylivoimasti valo ja etenkin valoisat kesäillat. Minusta tuntuu monesti, etten tahtoisi nukkumaan lainkaan, kun on niin kivaa vain vaellella ulkona iltamyöhällä, nautiskella lempeää puhaltelevasta tuulesta ja nauttia siitä kauniisti puiden takaa loimottavasta kajosta, kun aurinko vielä loistaa sieltä viimeisiä säteitään. Eilen illalla käppäilimme iltakävelyllä ympäri Töölöä ja kyllä se vain taitaa olla niin, että kesä herättää tämänkin kaupungin eloon. Yleensä niin rauhallisen Töölön puistoissa istuskeli ihmisiä ja seurueita arki-iltana vielä kymmeneltä, eikä kellään tuntunut olevan kiire kotiin. <3

P6048703 (2).JPG

Iltakävelylle olin pukenut ylleni uuden kauniin kesämekkoni, jonka sain lahjaksi kotimaiselta Lille-vaatemerkiltä. Muodin maailmassa eletään jo ensi syksyä (ja pian jo ensi kevättä!) ja näin ollen showroomien kuvauksissa käytetyt näytekappaleet tämän kevään ja kesän mallistoista joutavat jo eteenpäin. Sain siis valita näytekappaleista jonkun itselleni ja jotenkin tämä suloinen raitamekko tuntui kuin kutsuvan nimeäni. Puuvilla-pellavasekoitteesta tehty mekko on ihan täydellinen kesäpäiviin ja mietin, että voisipa tuota käyttää ihan jossain juhlissakin. 

P6048668.JPG

Jotenkin tuntui, ettei veikeä raitakuosi kaivannut rinnalleen mitään sen kummempaa kikkailua, joten jätin korut ja turhat asusteet suosiolla pois. Nappasin olalle vain hauskan pillerilaukun ja laitoin nenälle aurinkolasit sekä huuliin hiukan pinkkiä punaa. Jalkaan pääsivät yhdet tämän hetken lempparikengistäni, jotka ovat ehkä maailman käytännöllisimmät. Himoitsin noita & Other Storiesin matalia nahkaisia avokkaita jo helmikuussa Tukholman muotiviikon aikaan, mutta en tuolloin raaskinut ostaa niitä. Kävipä kuitenkin niin onnekkaasti, että kun piipahdin Tukholmassa uudelleen maalis-huhtikuun taitteessa, samaiset viininpunaiset kaunokaiset olivat alennuksessa puoleen hintaan. Kun minun kokoanikin vielä oli, kengät lähtivät matkaan. Nuo sirot kengät ovat malliltaan vähän kuin korkkarit ilman korkoa. Nämä tulevat varmasti siis pääsemään ahkeraan käyttöön etenkin sellaisissa kesäjuhlissa ja -tyyleissä, joihin en halua laittaa korkokenkiä. :)

P6048719 (2).JPG

Pakko vielä sanoa tuosta Lille-vaatemerkistä sen verran, että on kyllä aivan huippua löytää uusia kiinnostavia suomalaisia merkkejä! Onko Lille jollekin teistä jo entuudestaan tuttu? Minä itse asiassa olin kuullut siitä aiemminkin, mutta olin autuaan tietämätön, että merkki on suomalainen. Lillen suunnittelijakaksikko oli paikalla showroomilla visiittini aikaan, joten käytin tilaisuuden hyväkseni ja haastattelin heitä hiukan. Merkin pisteet nousivat silmissäni kohisten entuudestaan, kun kyselin naisilta vaatteiden valmistuksesta ja tuotannosta. Kaikki Lillen vaatteet valmistetaan nimittäin Suomessa tai Virossa (tosin syysmallistossa on mukana myös yksi Italiassa valmistettu neule) ja materiaaleissa painotetaan nimenomaan laadukkaita luonnonmateriaaleja. Pääsin kurkkaamaan jo ennakkoon syysmallistoa ja vinkiksi etenkin Samujin ystäville, että kannattaa ehdottomasti tutustua tähän!

P6048684.JPG

Raitamekko Lille (saatu blogin kautta / sample), pillerilaukku & Other Stories, aurinkolasit Weekday, avokkaat & Other Stories

P6048744.JPG P6048728.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • LK

  Katoin jo instagramin puolella tätä mekkoa esittelevässä kuvassa, että oot leikkauttanut itsellesi kesäpolkan. :) Tollainen hiusmitta sopisi sinulle kyllä täydellisesti!

 • Oooo, aivan älyttömän makee mutta samalla kätevän rento look! Tykkään! :)

  T: http://arjensaarnoja.blogspot.fi

 • Jenniii

  No koko ajan mietin sen polkan leikkauttamista, mutta vielä en ole raaskinut. Jossain vaiheessa se hetki koittaa kyllä, lupaan sen! :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Tykästyin itsekin mekkoon niin, että se oli samantien yllä pari päivää putkeen.

 • Ihana mekko, sopii kesään täydellisesti! :)

 • LK

  Jee, innolla jään odottamaan ;) Kokemuksesta, pariin otteeseen semmoisen pitkän polkan leikanneena, voin sanoa, että se kasvaa kyllä yllättävän nopeasti takaisin pitkäksikin. Minulla on itseasiassa aika samanlainen tukka kuin sinulla. Pituus useimmiten tuota luokkaa, tyypillinen suomalainen ohut hiuslaatu, mutta hiusta on melko tiheässä. Värikin on aika samanlainen, minulla ehkä hieman tummempi nyt kun en ole raidoittanut moniin vuosiin.

  Tuli hiljattain leikkautettua puolivahingossa taas lyhyempi kesätukka. Kerrostusta tuli hieman liikaa, niin päätin napsaista pisimmistä latvoista vähän itse tasapainottaakseni leikkausta. Nyt tää on tällainen välimuoto; ei ihan polkka, mutta ei pitkäkään :D

Related posts