5/06/14

He hit me (and it felt like a kiss)

43 Lana-Del-Rey-Ultraviolence-2014-1500x1500.png

Sainpas vinkin, että Lana Del Rey on julkaissut jälleen uuden sinkun. Huomaan, että yritän aina muka suhtautua Lanaan vähän kriittisesti, mutta silti ihastun melkein jokaiseen hänen tekemäänsä biisiin. Kai se on vain hyväksyttävä, että Lana on meikäläisen heiniä, vaikka intuitio yrittääkin jostain syystä vastustella.

Otsikon häiriintynyt sitaatti on uuden Ultraviolence-biisin lyriikoista ja kappale itsessään on taattua Lanaa: kauniin kohtalokasta melodiaa, mahtipontista soundia ja viehkeän raukeaa laulantaa. Hämmentäviä sanoituksia en oikein osaa tulkita – puhutaanko tässä nyt sairaasta ja väkivaltaisesta parisuhteesta vai jostain ihan muusta? Valveutuneemmat nettikommentoijat olivat heti spotanneet lyriikoista viitteeen 60-luvulla julkaistuun ja kohua herättäneeseen The Crystals -biisiin He hit me (and it felt like a kiss). Lyriikoistaan huolimatta Ultraviolence on aika tykki biisi, joten suosittelen!

Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts