4/06/14

Festaritunnelmissa

4 42 jc-kisa2.jpg

Kaupallinen kampanja: yhteistyössä JC

Onpas hauskaa, kun tällaisia stailaushaasteita nyt satelee! Minua nimittäin pyydettiin jälleen stailaamaan ja tällä kertaa tehtävänä oli loihtia kaksi asukokonaisuutta JC-liikkeisiin tänään ilmestyvän festarimalliston vaatteista. JC on siis nyt historiansa toista kertaa julkaissut tällaisen Festival Edition -malliston, jonka ideana on ollut luoda mukava, sopivasti näyttävä sekä helposti yhdisteltävissä oleva kokoelma vaatteita – siis juuri sellainen setti, josta on helppo napata festareille mukaan kampetta ja taiteilla joka päivä eri näköinen asukokonaisuus.

jc-kisa1.jpg

Mukaan festarikamppikseen haastettiin kolme bloggaajaa: minä sekä supertyylikkäät Mi Mi Mendine ja Lainahöyhenissä-blogin Piret. Olipa taas hauska nähdä, miten erilaiset asut olemme onnistuneet samoista elementeistä kokoamaan! :) Käytössämme oli siis festarimalliston valikoima sekä sen lisäksi saimme poimia mukaan halutessamme myös Crockerin denim-vaatteita.

P5258280.JPG

En ole itse koskaan ollut mikään festareilla könyäjä ja viihdyn ehdottomasti parhaiten siisteillä kaupunkifestareilla, joilta voi kätevästi livahtaa yöksi omaan petiin nukkumaan ja omaan suihkuun. Omat festari-lookini ovat siis ehkä parhaimmillaan Flow-festareiden, Pori Jazzien ja Helsingin Juhlaviikkojen tyyppisissä tapahtumissa eivätkä niinkään jossain Roskilden kaltaisella heinäpellolla hilluessa (vaikka Roskilde olikin ihan huikea elämys, jota suosittelen lämmöllä!). 

P5258196.JPG

Pääsin juuri edellisessä postauksessa kauhistelemasta valkoisten kesähameiden, -mekkojen ja -housujen epäkäytännöllisyyttä tahra-alttiudessaan – ja menin heti perään stailaamaan valkoisen hameen festarityyliin. :D Noh, naisen logiikka kunniaan! Tässä näette siis kaksi meikäläisen stailaamaa asukokonaisuutta. Toisessa lookissa mennään hitusen sporttisia tennis-viboja herättävillä linjoilla tuon valkoisen hamosen ja college-paidan kera. Toisessa lookissa rohkaistuin vähän oman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja puin ylleni todella ihonmyötäisen minihameen ja piukean hameen pariksi pääsi klassinen farkkupaita. Tennistyttö on näistä kahdesta ehdottomasti enemmän minua, mutta kummasta te tykkäätte eniten?

P5258248.JPG

Käykää kurkkaamassa myös muiden bloggaajien stailaamat festarityylit kampanjasivulla ja muistakaa äänestää asukokonaisuuksista suosikkianne. Jaossa on nimittäin aika huippu palkinto: festariasut itselle ja kaverille JC:stä sekä kahden päivän liput elokuussa järjestettävälle Weekend Festivalille (arvo yhteensä 850 euroa)! Eli hop hop äänestämään ja osallistumaan TÄÄLLÄ!

P5258157.JPGP5258187.JPGP5258164.JPGP5258172.JPGP5258170.JPGjc3.jpg P5258260.JPG P5258282.JPGP5258290.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • hanne_tasteofhoney

  Molemmat asut ovat mielenkiintoisia ja kauniita kaikessa yksinkertaisuudessaan, näytät molemmissa lookeissa tyrmäävältä! Tosiaan tuo tennariasu on ehdottomasti enemmän näköisesi, mutta wau mitkä sääret tuossa minimekossa! Osoitit myös sen, että farkkupaitaa voi yhdistää muuhunkin kuin metsurityyliin (itse olen henkeen ja vereen mekkotyttö ;) )

 • Lullah

  goodness graceous, mikä hame! JC Ouluun nyt heti! Pidän tuosta tiukemmasta lookista, sillä se on enemmän oman henkinen, kun ajatellaan niin omaa tyyliä, kuin festaripukeutumista.

 • tiina-85

  Ihana toi valkoinen minihame! Tahdon lähteä kanssa kaupungille tuollaisessa :)

  Millaisia pikkareita pidät valkoisen mihinameen alla? Itse en tykkää pitää mitään mummopöksyjä, näkyvät liian selvästi, mutta pikku stringit saattavat vilauttaa liikaa. Suosituksia?

 • Jenniii

  Minulla on sellaiset saumattomat nudesävyiset mutta silti ihan nätit pikkarit Calvin Kleinilta, jotka sopivat täydellisesti sellaisiksi huomaamattomiksi alusvaatteiksi. Itse en välitä stringeistä, joten nuo ovat olleet pelastus. Parhaiten toimivat sellaiset liukasta ihonväristä kangasta olevat pikkarit, joissa reunat on laserleikattu eli saumoja ei ole. :) H&M:llä olen myös nähnyt samantyyppisiä, joskaan en ole varma onko siellä nude-sävyisiä. Kannattaa silti tsekata!

Related posts