2/06/14

Kesäkuulumisia

27 54 P6028649.JPG

Ihanaa, mutta ihan hullua, että on jo kesäkuu! Miten se livahti tänne ihan yhtäkkiä kuin varkain. :) Olipa kiva repäistä kalenterista toukokuun lehti ja startata virallisesti kesä. Jotenkin tänään tuli sellainen olo, että teki vain mieli napsia satunnaisia räpsyjä täällä kotona sellaisista jutuista, joista tulee kesä mieleen. Ainakin kukista, mansikoista ja hellehatuista. Konkreettisin kesän merkki oli tänään, kun vaihdoin raikkaan veden poikakaverin tuomille syvänpunaisille pioneille ja bongasin kukkien joukosta salamatkustajan. Maljakon kylkeä nimittäin hiissasi onnellisena eteenpäin pieni etana tuntosarvet ojossa. <3

Ajattelin, että olisi kiva aloittaa uusi kuukausi ja kesä kyselemällä taas teiltä kuulumisia. Viimeksi oli niin kivaa lukea teidän mietteitänne ja kuulumisianne, että mietin, pitäisikö tehdä tästä vaikka kuukausittainen tapa. Toukokuu jäi väliin, mutta ehkä aloitetaan uusi traditio tästä! Eli kertokaahan, mitä kuuluu? Oli se sitten hyvää tai huonoa tai mitä vain. Olisi mukava lukea. :)

P6028655.JPGP6028637.JPG P6028640.JPGP6028685.JPGP6028639.JPG P6028641.JPG P6028654.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Koti

27 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vivienne

  No ihan hyvää tässä, kiitos. :) Odottelen malttamattomana kesälomaa – pääsen kahdeksi viikoksi Suomeen peltojen keskelle, hetkeksi pois Lontoon vilinästä. 4.6. tulee kuluneeksi kolme vuotta siitä, kun muutin tänne Britteihin, ja vielä olen täällä viihtynyt. Viime kuukaudet ovat menneet vähän sumussa uuteen työhön totutellessa, ja nyt näyttää siltä, ettei tämä työ olekaan mun juttu. Neljä kuukautta olen tullut aamuisin hammasta purren ja itku kurkussa töihin. Nyt alan olla sitä mieltä, että on aika etsiä (taas) uusi. Mieltä piristää se, että syksyllä odottavat psykologian opinnot – se onkin ollut haaveeni aivan nuoresta, ja nyt tuntuu siltä, että olisi aika toteuttaa tämä unelma.

  Tulikin aika syvällinen viesti. Mutta tällaista mulle. Kiitos, Jenni, ihanasta blogista.

 • LaaDiLaa

  Hei Jenni! Mulla oli vähän huono päivä, mutta jotenkin sait minut taas hyvälle tuulelle! Mulle kuuluu ihan mahtavaa: lähden neljän viikon kuluttua lomalle Pariisiin elämäni rakkauden kanssa, jonka kanssa olen ollut yhdessä yli 10 vuotta. Olen haaveillut Pariisin matkasta pikkutytöstä asti. Kertoisitko jonkun ehdottoman Pariisi-vinkin? Rakastan vintagea, kirpputoreja ja paikallisia taide-elämyksiä. Kiitos vielä Sinulle, Jenni, ihan mahtavasta blogistasi! Olet tuonut arkeeni suurta iloa jo useamman vuoden! :D

 • täti-ihminen

  Juuri tänään olen herännyt kiireettä ensimmäiseen loma-aamuun. Kävin kävelyllä aamuviileässä säässä ja torilla ostamassa tuoretta kalaa lounasruuaksi. Siivouksen ja pitkien päiväunien jälkeen istun parvekkeellani miettimässä, kuinka huomisesta alkaen olen virallisesti vapaa entisestä elämästäni ja miehestäni.

  Blogiisi olen tutustunut vasta tänä keväänä, mutta se on ollut minulle iloa antava kokemus. Olen pitkästä aikaa jälleen huolehtinut itsestäni ja omasta hyvinvoinnistani, sen sijaan että aina laittaisin kaikki muut etusijalle. Kauniista vaatteista yms. nauttiminen on ollut ihanaa! Vaikka sinä olet paljon minua nuorempi, tarinointisi kiinnostaa ja on avuksi oman itsen uudelleen rakentamisessa. :)

 • N.

  Jännittää ihan hulluna, kiitos kysymästä! Hyppäsin kandin opintojen jälkeen työelämään ja syksyllä olisi tarkoitus palata koulun penkille ja hankkia vihdoin se maisterin tutkinto. En tehnyt asiasta turhan helppoa ja päätin hakea maisteriohjelmaan ulkomaille. Tässä nyt sitten jännäillään ja odotellaan hakujen tuloksia, pari viikkoa pitäisi vielä odotella äääääk!!

 • Jane C.

  Etanat on niin söpöjä! :D

  Tänne kuuluu hyvää, kiitos kysymästä :-) Tästä kyllä pitäisi saada ihan ehdottomasti traditio, on kiva kertoilla omia juttuja ja lueskella muiden kuulumisia, luo sellaista tietynlaista yhteisöllisyyttä… Mutta niin, ne kuulumiset. Kohta alkaa taas (kesä)työt psykiatrisella osastolla, tällä kertaa ei jännitä yhtään – viime kerralla olin niiiin hermona…  :D

  Tsemppiä muuten kaikille pääsykokeisiin lukeville ja niihin osallistuville ja osallistuneille, toivottavasti menee hyvin!

 • Heippa Jenni! Minulle kuuluu erittäin hyvää, kiitos kysymästä. :) Pääsin lauantaina ylioppilaaksi ja vietin yhden elämäni ihanimmista päivistä. Tällä hetkellä kirjoittelen tätä viestiä töissä ruokataullo. Olen iloinen, että minulla on töitä elokuun loppuun asti. Olen tulossa keskiviikkona sinne Helsinkiin pääsykokeeseen, joka jännittää hiukan. Uskon se kuitenkin menevän pienestä jännityksestä huolimatta ihan hyvin. Kokeen jälkeen pääsen sitten kiertelemään kaupoissa sekä katselemaan kaunista ja kesäistä keskustaa.

 • Bright and shiny

  Kukkuu ja kiitos kysymästä. Kesä menee tylsästi kesäduunissa (ei oma ala mutta siisti sisäduuni niin ei jaksais valittaa) mutta toisin kun viime kesänä, tällä kertaa aion nauttia vapaa-ajastani täysiä silloin kun sitä on! Duuni tarkoittaa ekstra rahaa ja kesä tarkoittaa mahdollisuuksia jotka vaatii tarttumista. Eilen vietettiin #kesähesa reissua ja ens viikonloppuna on vuorossa tuparit. Elämä on kivaa, jos vaan muistaa lopettaa tyhjästä kitisemisen. JA POIKAYSTÄVÄ TEKEE TUOLLA KEITTIÖSSÄ LETTUJA!! JEE JEE

 • Jihuuu

  Onnea pääsykokeisiin ja ööö YOU GO GIRL!

  T. Tuntematon tsempparisi :)

 • Lako

  Kiitos kysymästä kuuluu aika hyvää! Olen just junassa matkalla kaksista pääsykokeista kotiin. Kokeet saattoivat mennä jopa ihan hyvin, eli hyvä fiilis jäi niistä :D Odotan jo että ylihuomisen viimeiset kokeet olisi ohi ja voisi kunnolla alottaa kesän vieton! Hyvää kesää!

 • Sra

  Moi Jenni! Kiitos kun kyselet meidän kuulumisia, tulee aina mukava fiilis. :)

  Mulle kuuluu ihan hyvää. Olen valmistumassa syksyllä eikä töistä tai rahasta ole tietoakaan, mikä tietysti huolettaa ja jonkin verran surettaakin. Yritän kuitenkin pysytellä hyvällä mielellä ja uskoa siihen, että kyllä aina jokin työ löytyy. Toisaalta saan olla iloinen, koska työttömyyden ansiosta olen koko kevään saanut tehdä kaikkia mielekkäitä vapaa-ajan juttuja, joista osa on poikinut myös jotain hienoja mahdollisuuksia(joista tosin ei valitettavasti saa rahaa :D).

  Vietän kesän kirjoittaen opinnäytetyötä, eli saan rauhassa mennä niin omalle kuin poikaystävän mökille vanhempien kestittäväksi. Aion myös olla vastuuton ja nostaa opintolainaa, jolla kustannan liput festareille. Viime viikonloppuna sain juhlia ystävien valmistumisia, tämä viikko taas huipentuu siihen että olen kaasona ystäväni häissä! Ei siis kyllä voi toisaalta valittaa, kun lukee tätä listaustani!

  Ihanaa kesää sulle ja poikaystävällesi ja nähdään täällä blogissa! :)

 • Saranda

  Taas kerran niin raikkaita ja kauniita kuvia!

  Ja hyvää kuuluu, elämä hymyilee :) Oon vähän ernu ja rakastan maanantai-päiviä – tänään on ollut rento aikataulu töissä, ruusu poikaystävältä muuten vain, päivällinen kaverin kanssa ja nyt blogihommia.

  Ihanaa kesää. ♥

 • Tänne kuuluu oikein mukavaa. Ihanaa kun kesäkelit tulevat taas. Huomisen ohjelma on ihan auki vielä. Ehkäpä ruvetaan tyhjentämään turhia tavaroita varastosta ja tyhjennetään kaappeja muutenkin. Tai sitten hilpastaan rannalle tai muuten vain lomailemaan. Huominen näyttää. :) Kiva kun kysyit.. :)

 • MS

  Hyvää kuuluu! :-) Huhkin hiki hatussa töitä pitkän viikonlopun jäljiltä ja kirjaimellisesti raahauduin kaupan kautta kotiin. Tein kuitenkin maittavia valintoja kaupassa ja illalla olen saanut nauttia oman seuran lisäksi hyvästä ruuasta, auringosta ja hiljaisuudesta :-)

  Odotan malttamattomana kesän kivoja suunnitelmia ja tapahtumia, mutta parhaita hetkiä taitavat sitten kuitenkin olla nämä arjen pienet ilot.

  Aurinkoisia päiviä kesääsi :-)

 • Minulle kuuluu pitkästä aikaa hyvää, kiitos kysymästä. Vuodenvaihteessa minut lomautettiin, ja sen jälkeen löysin nopeasti uuden työn, joka osoittautui kuitenkin melko ahdistavaksi. Olen voinut sen takia huonosti ja ollut todella väsynyt. Lisäksi mieheni joutui huhtikuussa yllättäen leikkaukseen, mikä oli melkoinen järkytys. Mutta nyt hän on taas kunnossa, ja minä aloitan uudessa työssä kahden viikon kuluttua. Ja on kesä, jee! Aurinkoa päiviisi, Jenni!

 • aida xx

  mulle kuuluu ihan mietelltömän hyvää :) sain lauantaina valkolakin kolmen vuoden lukiourakan ja yhden vaihto-vuoden jälkeen, fiilis on edelleen mahtava! lahjarahat ja matkalahjakortti taskussa voin alkaa suunnitella tulevan välivuoteni seikkailuja. tällä hetkellä ei edes ahdista niin paljoa sekään, etten yhtään tiedä, mitä tulevaisuudessani teen opiskelujen suhteen. onhan se pelottavaa, mutta nyt mulla on aikaa miettiä ja enemmän ovia auki kuin koskaan aiemmin! :) uskon, että mä löydän paikkani tässä maailmassa! hyvää kesää myös sulle xxx

 • nupsi

  Minulle kuuluu ihan hyvää. Aloitin kesäopinnot Tampereella, ja on jännittävää olla uudessa kaupungissa. Toisaalta hieman pelottaa tuleeko täällä yksinäistä ilman tuttuja ihmisiä. Tunnen välillä syyllisyyttä päästinkö täydellisen pojan menemään oman ujouden takia, mutta yritän lohduttautua ajatuksella, että jos hän olisi SE oikea ymmärtäisi ja hyväksyisi hän luonteeni täysin kaikkine vikoineenkin. Elämä näyttää pienestä murheesta huolimatta oikein mukavalta. Mitä Jenni sinulle kuuluu? :)

 • ennallaan

  Minullekin kuuluu hyvää, sellaista levollista onnea.

  Kuuntelen Ólafur Arnaldsia ja itse asiassa oon tosi iloinen kaikkien niiden kamujen, ja muun muassa sinun Jenni, puolesta, jotka on rakastuneita ja onnellisia. Täytin äsken tämän vuoden onnellisuuspurkkiani – lasipurkki johon pistän iloiseksi tehneitä asioita paperilapuilla vuoden ajan. Vuoden lopussa luen laput ja oon kiitollinen. Suosittelen onnellisuuspurkkia, kun asettaa riman ainakin aluksi matalalle on ihana nähdä purkin täyttyvän hyvillä jutuilla ja sen näkeminen muistuttaa pitämään silmät auki yhä uusille hyville jutuille. On myös aika ihanaa sitten joulukuussa muistella kaikkia vuoden onnenaiheita!

  Valmistuin viime viikonloppuna. Päivä oli mahtava (ja mahtavan pitkä), ehkä parasta oli kun tanssilattialla törmäsin poikaan, joka vei jalat suustani ja altani koska osasi Bomfunk MC’sin Freestylerin sanat ulkoa. Kun jaksan vielä tämän viikon, pääsykokeet ja SM-kisat, saan sitten hengähtää hieman. Mutten liian kauaa. Lähden kesällä reissuun: ensin viikoksi Tukholmaan, josta ystäväni ja minä saimme suhteilla ilmaisen (!) kämpän, ja sen jälkeen kuukaudeksi yksin seikkailemaan Eurooppaan. Matka innostaa ja hirvittääkin, mutta viihdyn omassa seurassani ja olen sillä tavalla rohkea nuori nainen ettei reissukavereiden hankkiminen liene aivan ylivoimaista matkan päällä.

 • Mirla

  Minulla alkoi eilen kesäloma, ensimmäinen palkallinen kesälomani ja tuntuu niin aikuiselta :D Ja minulle kuuluu ihan hyvää, olen päättänyt, että kaksi ekaa viikkoa lomastani väännän kandiani, jotta saan ehkä vihdoinkin paperit ulos yliopistolta! Ja eilen tapasin maailman ihanimman kandiohjaajani, joka jaksaa ymmärtää, vaikka olenkin aika huithapeli hommien hoitamisen suhteen. Odotan tältä kesältä ihania ekstemporereissuja ja vielä mielessä siintävää ulkomaanmatkaa parhaan ystäväni kanssa. Yritän myös kiertää kirppareita ja toki istua siellä kirjastossa naputtamassa tekstiä. Ihanaa kesää Jenni sinulle ja toivottavasti sinäkin ehdit pitää ihan oikeaa lomaa <3

 • leena.

  Kiitos kysymästä, oikein hyvää! Eilen alkoi äitiysloma ja saan vihdoin mennä omaan tahtiin ja levätä ennen vauvan tuloa.Tuntuu uskomattomalta, että ihan pian tuo potkukone onkin täällä toisella puolella mahaa. Yritetään nyt poikaystävän kanssa keksiä kaikkea mukavaa mitä voidaan tehdä näinä viimeisinä viikkoina kun ollaan vaan kaksin. Ihanaa kesää sulle ja kiitos inspiroivasta ja asiallisesta blogista!

 • määä

  Mahtava toi onnellisuuspurkki. Multa löytyy positiivisuusporkki kotoa, johon, mun on joka päivä keksittävä positiivinen asia itsestäni (koska omaan huonon itsetunnon), lisäksi aion pyytää jokaista vierailijaa pistämään purkkiini yhden kehun musta, vähän niinkuin vieraskirja. Ja sitten kun oon kurjalla tuulella tai tunnen itseni tosi huonoksi, voin kaataa purkista lappuset ja lueskella, kuinka hyvä tyyppi sit kuitenkin olen ja saan sit yllätyspositiivisuuskommentteja kavereiden lapuista… vaikkakin mietin, et harveneeko mun kavereiden vierailut, kun ne joutuu joka kerta täyttää ton lapun ;)

 • Minä vain

  No, tavallaan kuuluu ihan hyvää, tavallaan ei.. Olen laittanut viime vuodesta asti varmaan yli 10 työhakemusta ja käynyt kahdessa työhaastettelussa; aina tulee kielteinen vastaus. Sellainen syö naista; tässä alkaa jo miettiä, mikä minussa on vikana, kun en kelpaa minnekään.. Mutta toisaalta, taitaa Suomen työllisyystilanne olla syvältä muutenkin tällä hetkellä!

  Toisaalta on hyvä fiilis, koska minulla on maailman ihanin poikaystävä, joka tsemppaa ja tukee minua tästä työttömyydestä huolimatta! :) Viime viikonloppuna näin myös hänen ihanan koiransa ensimmäistä kertaa pitkään aikaan; ja siinä kyllä murheet kaikkosivat hetkeksi! Tämä koira kun laski päänsä syliini..<3

 • Anonyymitar

  Ihana blogi ja kiva, että kyselet meidän kuulumisia. :) Mukavaa kun kaikille kuuluu pääosin hyvää! Minullekin kuuluu pääosin hyvää: on kesä, joustava työ, loma häämöttää, huomaavainen ja huolehtiva aviomies, maailman parhaat ystävät, rakastava perhe ja ihanat harrastukset. Sitten minulle kuuluu myös vähän muutakin: pari suru-uutista lähipiirissä, lopputyö venyy ja samalla tulevaisuuden suunnitelmat lipuvat saavuttamattomiin… Ja päällimmäisenä päätäni sekoittamassa on se seikka, että olen korviani myöten ihastunut varattuun, naispuoleiseen ystävääni! Vaikka vähän ahdistaakin, en anna minkään masentaa, vaan uskon, että kaikki selviää aikanaan! :) Huh! Tulipas avauduttua! Hyvää kesää kaikille meille! :D

 • Nunu La

  Kiitos kysymästä! Koko perheen kesäloma alkoi eilen ja jatkuu seuraavat 2,5 kk. Lähiaikoina starttaa pikaloma ystävän kanssa Tukholmaan ja heinäkuussa miehen ja vauvan kanssa kohti Berliiniä. Vielä suunnitteilla on koko perheen loma ehkä Viroon tai jonnekkin päin kotimaata.

 • iidaac

  Vau, kiitos Tuntematon tsemppari! :D

 • aN-nA

  Heip.
  Viime ajat ovat olleet itselleni erittäin rankkoja. Vaikeat sairaudet ja niiden vaikutus koko elämään. Paljosta olen joutunut luopumaan, monta kertaa on vedetty matto jalkojen alta vaikka on pyrkinyt suunnitelmat toteuttaa, ja ihan heti ei tälle kaikelle loppua näy.
  Tätä hankalinta aikaa on kuitenkin elokuussa kulunut jo vuosi, joten voin sanoa olevani ylpeä siitä että olen pärjännyt tässä kaikessa. Etiä päin vaan. Nyt kesäkuussa minulla on tavoitteena itselleni, että en joutuisi kertaakaan syömään sairaalan aterioita, olisi ensimmäinen kuukausi sitten marraskuun kun en sairaalassa joutuisi olemaan vaan vain käydä siellä.

  Blogit ym tuovat ihanaa hengähdystä päivään, kun voi sulkea ajatuksensa ja lukea vain jotain postausta.

 • Herkkusuu

  Hyvää kuuluu,kiitos! Hikiset terveiset aurinkoiselta lomalta Portugalista! Viimeksi odotin kuumeisesti kesälomaa ja matkaa. Ihanaa on ollut! Onneksi joukkoon on sattunut muutama sadepäiväkin,jotta olen malttanut pötkiä sisällä hömppälehtiä ja -kirjoja lueskellen. Kotiinkin on jo hieman ikävä.. Aina on mukava lähteä reissuun,mutta vielä ihanampaa on palata kotiin! Josko saisin kotimaisia uusia perunoita ja jälkkäriksi tuoreita suomalaisia mansikoita.. Ah! :)

 • Emilia_

  Kuuluu oikein hyvää, kiitos kysymästä :-)

  Olen ollut uudessa työpaikassa reilun kuukauden ja tuntuu edelleen hyvältä. Yritän toipua edellisen työpaikan luomasta ahdistuksesta ja pitkäaikaisesta uupumuksesta, mutta nyt näkyy jo valoa tunelin päässä. Mietin uutena asiana mitä muuta haluan tehdä kuin töitä ja aloin pitämään parempaa huolta itsestäni. Elämänilo on palannut ja olen jo löytänyt muitakin kiinnostuksenkohteita kuin työ :-) Omituista kun ei ahdista enää ja hymyilytää ihan vaan siksi kun on niin hyvä fiilis ja onnellinnen olo. Jännä ilmiö, jota osaan arvostaa nyt todella paljon ja välillä meinaa tulla tippa linssiin kun sen tajuaa.

  Ihanaa kesää Jenni ja muut, nautitaan siitä että on kesäkuu :-)

Related posts