27/05/14

Kalpeanaama kesäillassa

16 69 P5268428.JPG

Kaikille midihameita rakastaville on jälleen luvassa asupostausta ja inspiraatiota, sillä liehuin taas eilen kesäillassa vekkihame ylläni. Totesin, että jos kerran kesäsäät ovat vähäksi aikaa tässä, on lämmöstä otettava ilo irti ja puin siis päälleni uuden lempparihameen. Eilisen asu oli oikeastaan hauska fuusio kahdesta viimekertaisesta asusta, sillä yhdistin puuterinsävyisen midihameeni tällä kertaa viime asupostauksessa nähtyyn siniseen silkkitoppiin. Tuo puuterisävy on sitä näppärä, että mustan tavoin siihen voi yhdistää lähes mitä tahansa väriä ja aina toimii. :) Itse asiassa tämä asu oli ylläni kerran jo viime viikolla, mutta vasta nyt sain siitä räpsäistyä pari kuvaa.

P5268462.JPG

Huomasi, että illalla lämpötila alkoi jo viiletä ihan eri tavoin kuin aiempina päivinä ja tuulikin puhalsi koleasti, joten nappasin harteilleni mukaan R/H:n kreisin bomber-takin, jonka ostin itselleni alkuvuodesta synttärilahjaksi, kun bongasin haaveilemani takin sopivasti alennusmyynneistä. Hassu takki on tasaisen sinistä denimiä ja siinä on olkapäillä kullanhohtoiset hapsut. Ja takki kyllä oli lopulta ihan tarpeen, kun aurinko laski ja tuuli yltyi. Vaikka aiempina päivinä on ollut ihanan aurinkoista ja lämmintä, niin meikäläisen kalpeaan hipiään väri ei ihan niin helposti tartukaan. Kalpeanaamana siis mennään ja mikäs siinä. :)

P5268431.JPG

Sininen sävy toistui takin ja topin lisäksi sandaaleissa, jotka ovat monena menneenä kesänä olleet lempparikengät. Ostin nuo joskus kolmisen vuotta sitten Zarasta ja ovat palvelleet uskomattoman hyvin. Kulumisen merkkejä ei ole ja kaiken huipuksi kengät ovat todella mukavat jalassa. Näillä jaksaa kävellä pidemmänkin matkaa. Rusketusrajoista ei tällä kalpeanaamalla ole vielä huolta, mutta loppukesästä saattaa olla jaloissa hauska seeprakuosi, jos kesä menee näissä sandaaleissa hilputellessa. :D

P5268450.JPG

Sininen oli myös kainalossa keikkuneen pillerilaukun teemaväri. Löysin veikeän veskan Tukholman muotiviikon aikaan & Other Storiesista pilkkahintaan alennusmyynnistä. Huulet punasin taas luumusävyyn ja varpaankynnetkin matchasivat näpsäkästi huuliin, kun menin viime viikolla luumupäissäni lakkaamaan ne tuollaisiksi oikein tummiksi. 

P5268427.JPG

Bomber-takki R/H, puuterinvärinen midihame Zara, sininen silkkitoppi second hand, pillerilaukku & Other Stories, sandaalit Zara, aurinkolasit Weekday, sormus & Other Stories, huulipuna Yves Rocher (saatu blogin kautta)

P5268442.JPGP5268454.JPG
P5268446.JPGP5268466.JPGP5268439.JPG
P5268464.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Killabee

  Ihana Jenni! Sun asun sävyistä (beige+sähkönsininen) tulee mieleen Flow13 festarikassi! :)

 • Aisha J

  Ihana asu! Tykkään hameesta todella :) Ja kengät on aivan ihanat! Minäkin olen pysynyt kalpeanaamana, vaikka aurinko onkin paistellut viime viikot. Mutta mitäs siitä :)

 • HAMI

  olit hel-looksissa, hihi :’–)! pyöreät pikkulaukut on parhautta!

 • Hosuli

  Ai että tuon asun yhteensopivat osat miellyttää silmää. Mätsäily <3

 • Minä vain

  Jenni, auta! Meille on koulussa aikoinaan opetettu, että jos kyse on jostain lukusanasta, se taipuu ensimmäisen tavun mukaan, ei jälkimmäisen (esim. tulin kotiin 12:lta). Nyt kuitenkin olen törmännyt sellaiseen, että se taipuukin jälkimmäisen mukaan (tulin kotiin 12:sta). Kumpi on oikea muoto?

 • Jenniii

  Hauskaa, että käännyit meikäläisen puoleen tässä ongelmassa. :) Mutta siis kyllä, koulussa opetettu tapa on kieliopillisesti oikein. Asia on helppo tarkistaa ihan siten, että mietit mikä on lukusanan perusmuoto. Esimerkkitapauksessa se on kaksitoista ja taivutettu muoto taas on kahdeltatoista. Eli koska vain sanan alkuosa taipuu (ja tuo -toista pysyy joka taivutusmuodossa muuttumattomana), myös tuo numeron kanssa käytetty pääte napataan siitä alkuosasta. Oikea taivutusmuoto on siis nimenomaan 12:lta. Toivottavasti tästä oli jotain apua. :)

 • Minä vain

  No, kun tiesin sun osaavan kieliopin.. :D Mutta siis, minäkin olin sitä mieltä, että taipuu ton ekan muodon mukaan! :) Kiitos tästä varmistuksesta!

 • Palikka

  Aivan ihana asukokonaisuus! Kaunis olet :) voisitko hei kertoa tuon huulipunan sävyn nimen, yritin kurkkia aiemmastakin postauksesta jossa se oli mutta ei osunut silmiin?

  Mukavaa kesää!

 • Vautsi vau, tajuttoman upee toi kreisi bomber-takki!!! :–) Itse tein vähän vastaavanlaisen löydön kirpputorilta jokin aika sitten, mutta tottahan se kalpenee R/H:n takin rinnalla, siis ihan mieletön! Peukkuja täältä! xx Veera
  http://the-style-jungle.blogspot.fi/

 • Jenniii

  Voi kiitos! :) Näissä kuvissa huulilla on Yves Rocherin Grand Rouge -sarjasta löytyvä sävy Violet Profond.

 • Jenniii

  Kiitos! <3 Sitäpäs kassia en itse muistakaan. Harmi, ettei ole sitä omana – olisi muuten voinut yhdistää tähän asuun. :D

 • Jenniii

  Kiitos Aisha! Tervetuloa Kalpeanaamojen Klaaniin. ;)

 • Jenniii

  Hahaa, hyvin bongattu. :D

 • Jenniii

  Joskus on ihana matchailla oikein huolella ja joskus taas rikkoa harmoniaa. Tällä kertaa oli matchy-matchy-fiilis. :D

 • Jenniii

  Voi kiitos! Tuo oli kyllä sellainen löytö, että meinasi tulla uniinkin, kun en aluksi raaskinut sitä ostaa. Onneksi kukaan ei ehtinyt napata talteen normaalihintaisena, niin ostin sitten omaksi alesta. R/H:n tytöt myöhemmin mainitsivat, että näitä takkeja ei ole valmistettu kuin muutama kappale, joten sattuipa vielä niin, että kyseessä on jonkinlainen harvinaisuus. :)

 • Fee-

  Pysy vaan kalpeana, ihanaa, kun kaikki ei ole pyörineet itseruskettavissa ja kärtsänneet auringossa! Ihooni ei rusketus tartu ollenkaan, joten odottelen, koska kalpeus tulisi muotiin ;)

Related posts