27/05/14

Hellää hoivaa silmänympärysiholle

1 49 P5218038.JPG

Olipas ilo kuulla, että viime viikolla tekemästäni silmänympärysvoide-postauksesta oli iloa varsin monelle. :) Kiitos teille kaikille mietteitänne jakaneille – kommenttejanne oli kiva lukea! Joku kyseli vielä kommenteissa siitä, että miten ja mihin kohtaan se silmänympärysvoide ihan konkreettisesti tulee levittää ja pyyteli rautalankaversiota ohjeista. Silmänympärysvoiteen nimi antaa jo osviittaa siitä levitysalueesta: yksinkertaisuudessaan voidetta levitetään siis silmiä ympäröivälle alueelle. Käytännössä silmän ympärille voi ajatella vaikkapa kulmakarvoista silmäkulman kautta silmän ympäri ulottuvan alueen. Minulle itselleni se on aina tuntunut melko loogiselta ja haastattelemani kosmetologikin ohjeisti, että tässä hommassa voi luottaa omaan tuntumaan.

Sain kosmetologilta jälkikäteen vielä pari vinkkiä silmänympärysvoiteen levitystä ajatellen. Voide kannattaa levittää aina kevyesti taputellen. Älä käytä liikaa voimaa, äläkä venytä tai hankaa ihoa – se saattaa ärsyttää ihoa ja muutenkin turhaa venyttelyä kannattaa välttää. Taputtelu itsessään lisää nestekiertoa silmänympärysihon alueella ja sitä kautta voi laskea myös turvotusta.

P5218046.JPG

Mutta sitten on aika julkistaa voidepurtiloiden voittajat. :) Viisi onnellista kommentoijaa voittavat nimittäin omakseen toivomansa silmänympärysvoiteen. Arpa on heitetty (hohhoh) ja tässä ovat onnettaren suosikit:

karkkimaria:

Kiitos näistä vinkeistä! Vasta lapsen kanssa vuoden valvottuani havahduin kuinka paljon olenkaan vanhentunut. Silloin 25-vuotiaana näytin ennemin 45selta.. Mustat ja roikkuvat pussit silmien alla eivät oikein kohottaneet itsetuntoa.. Siitä lähtien olen etsinyt sopivaa silmänympärysvoidetta ja muita tuotteita omille kasvoilleni.

Näistä valintani on Avene, jonka kosteutsvoiteeseen ihastuinkin jo aiemmin keväällä. Nyt jännäämään kuinka käy :)

Henskuliini:

Oi mikä arvonta. Tämä tulisikin taatusti käyttöön… Oma valintani on: turvotusta lievittävä
*Favora uudistava silmänympärysvoide!

kodama:

Avène Soothing eye contour cream olisi oma ehdoton suosikkini. Ihoni on todella herkkä ja kuiva, joten tuo olisi varmasti yllä olevista tuotteista paras.

Itse olen vielä täysin untuvikko silmänympärysvoideasioissa, vaikka tiedänkin että sen käytön aloittamisessä olen hieman myöhässä. Jotenkin ollut ongelmaa muutenkin ihon ja kropan kanssa, että tätä aluetta siksi laiminlyönyt – ei vain ole ollut energiaa, aikaa saati rahaa paneutua vielä senkin hoitoon vaikka suoraan sanoen tämäkin alue olisi usein vaatinut hoidokseen muutakin kuin peruskasvovoiteet.

Tiedän siis tämän aineen olevan aika ehdottoman tarpeellinen itselleni, mutta jotenkin menen tarjonnan edessä vain hämilleni enkä sitten osaa ostaa. Silmänympärysvoiteissa en osaa oikein arvioida, mikä voisi olla tuotteen hinta-laatu-suhde ja yleensä muutaman purkin tsekattuani jotenkin lamaannun koko touhuun ja palaan vanhaan kaavaan.

Sitä en kyllä tiennyt, että silmänympärysvoidetta voi käyttää myös huulten ympärille! Hyvä vinkki kyllä, sillä itselläni tämäkin alue joskus kuivuu jotenkin oudon paljon, joten voiteesta olisi hyötyä siinäkin :) Pitäisi siis ihan oikeasti ottaa se vain käyttöön ja satsata se raha, mutta…

Katherinez:

Itse olen jo jonkin aikaa käyttänyt silmänympärysvoidetta, vaikka vielä aika nuori olenkin. Oli mukava lukea tämä infopläjäys ja saada vahvistus, että voiteen käytöstä on hyötyä :) Oma silmänympärysihoni on aika herkkä ja reagoi varsinkin allergioiden takia välillä voimakkaasti. Siksi onkin tärkeää omistaa hellävarainen voide silmänympäryksille. Valintani olisi siis Avene soothing eye contour cream!

sarrwe:

Yöuneni ovat pääsykoeurakan, töissä käymisen ja edellä mainituista johtuvan järkyttävän stressaamisen vuoksi jääneet lyhyiksi jo useamman kuukauden ajan, mikä tietysti jossain määrin näkyy myös silmänympärysiholla. Valitani olisi siis Vichy Aqualia Thermal roll-on yeux, sitä olisi ihana laittaa, kun silmät ristissä seisoo kylppärin peilin edessä aamulla 5.30. :)

Käykäähän kurkkimassa sähköpostejanne, niin siellä odottaa lisätietoa! 

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • eviela

    (ent. kodama kommentoi siis nyt)

    Tuli voitto kyllä niin makeaan paikkaan, etten osaa sanoin kuvailla. Pakko siis vielä täälläkin kiitellä, olen niin iloinen tästä. Ilo se on pienikin ilo, pakko sanoa! Täällä melkoinen taival nyt askeltavana ja koetan taas järjissäni selvitä sen läpi. Jos ei muuta, niin nyt selviän sen läpi nätein silmin ;) Ei vaan, oikeasti mieletön piristys vaikka saattaa hölmöltä tuntuakin. Itseäni arpaonnet kiertää jotenkin kaukaa joten arvostan jotenkin mielettömästi tällaista pientäkin voittoa, kun kohdalle osuu ja lisäksi nyt voitin tuotteen mitä oikeasti tarvitsen!

Related posts