26/05/14

Kello sulle ja mulle

6 57 P5268311.JPG

Yhteistyössä Perkko Oy / Lahjaideat.fi

Vaikea valinta on nyt vihdoin tehty ja kiitos teille avusta prosessissa. ;) Olen vatvonut rannekellon hankkimisessa vuositolkulla, koska mitään juuri täydellistä ei ole tullut vastaan – ja toisaalta olen itsekin vaiheillut eri vaihtoehtojen välillä, mitä edes haluaisin. Ihastuin viime syksynä bongaamaani Marc by Marc Jacobsin kellomallistoon ja olin jo hankkimassa yhtä kelloista omakseni, kun jäin yhä vatvomaan päätöstäni. Olen yleensä kaikenlaisessa päätöksenteossa nopea ja napakka, mutta en tiedä, miksi juuri kellon valinta on tuntunut niin vaikealta. Kiitos siis teille kaikille, jotka viime viikkoisen postauksen yhteydessä annoitte mielipiteenne! Sain niistä juuri sopivasti vahvistusta omille mietteilleni ja sain viimein tehtyä valintani. Ja se on Marc by Marc Jacobsin ruusukullan värisellä metallirannekkeella varustettu kaunokainen. <3

Mietin pitkään, valitsisinko pienen ja siron vai hiukan suuremman mallin. Omaan ranteeseeni kävisi kauniisti pikkuruinen ja kapea kello, mutta jostain syystä suurempi koko viehätti minua silti. Koin, että maskuliiniset kronografi-kellot olisivat meikäläisen tyyliin ja rimpularanteeseen ehkä liian jyhkeitä, mutta sitten tulikin vastaan tuo kellokaunotar, jolla on sopivasti kokoa mutta joka on silti hiukan naisellisempi tyyliltään. Vaikka rakastan kellon ruusukultaista sävyä, arkailin sitä hieman alkuun, kun mietin, että sopiiko se sitten yhteen eri väristen korujen kanssa tai kyllästyykö tämän hetken trendiväriin nopeasti. Mutta kun pääsin kokeilemaan kelloa ja pujottamaan sen ranteeseeni, päätös oli sillä sinetöity. Nyt tarvitsee enää pienennyttää ranneke sopivaksi, että pääsen viimein käyttämään sitä! Tulette siis varmaankin lähiaikoina näkemään asukuvissa kelloa useinkin. :)

P5268313.JPG

Sain arpoa myös yhdelle onnekkaalle lukijalle mieleisensä lahjan Lahjaideat-sivustolta. Vastauksianne lukiessa tuli fiilis, että voi kun voisinkin toteuttaa teidän kaikkien toiveet! Tällä kertaa onnettaren suosioon pääsi kuitenkin nimimerkki Immu, jonka kommentissa oli minusta hauska ajatus. On totuttu siihen, että häiden kunniaksi annetaan morsiusparille lahjoja, mutta hänpä päätti antaa itselleen avioerolahjan. Go Immu! Suhteita tulee ja suhteita menee, mutta timantit (ja ehkä rannekellot?) ovat ikuisia. ;)

Immu:

Kaikki tietää ja tuntee häälahjat ja muut parisuhteellisuuteen liittyvät rituaalit. Minäpä antaisin itselleni avioerolahjaksi ihanan Marc by Marc Jacobsin rosekullanvärisen teräskellon MBM3244:n, eli tämän! Ja saman kellon näkisin mielelläni myös sinun ranteessasi, koska olemme tyyliltämme hyvin erilaisia mutta olet niin inspiroiva että haluaisin nähdä kuinka sinä tuon kaunottaren yhdistät omaan tyyliisi!

Käyhän kurkkimassa sähköpostiasi, niin saadaan lahjasi perille!

P5268317.JPG

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Kisuli

  Ihana kello, mutta mistä on tuo kiva avaimenperä? :)

 • Vierailija

  Siis arvotko sinä nämä vai valitsetko kommentin perusteella? Jäi nyt vähän epäselväksi…

 • Jenniii

  Arvon! Random.org toimii onnettarena. Mutta tällä kertaa osui minusta arpa erityisen hauskaan vastaukseen. :)

 • Jenniii

  Avaimenperä on tanskalaisen designmerkki Hayn. :) Ainakin merkin omassa verkkokaupassa on myynnissä!

 • emmaemma

  Hei mikä merkki/sävy on tuo kuvassa näkyvä pinkki huulipuna? Näyttää täydelliseltä!

 • Jenniii

  Huulipuna on Yves Rocherin Grad Rouge -sarjasta ja sävyn nimi on Rose Eclatant. :)

Related posts