20/05/14

Menovinkki perjantaille: Siivouspäivän etkot -bloggaajakirppis!

12 41 siivouspaivan-etkot1.png

Ensi lauantaina vietetään taas Siivouspäivää ja kaupunki täyttyy kadunkulmissa päivystävistä kirpparimyyjistä. Minua pyydettiin jokin aika sitten mukaan ottamaan pieni varaslähtö Siivouspäivän kierrätystunnelmiin, nimittäin torstaina ja perjantaina järjestetään klo 16-20 Sähkötalossa Helsingin Kampissa (3. kerros) Siivouspäivän etkot -tapahtuma, jossa on luvassa bloggaajakirppis sekä muutakin mahtavaa ohjelmaa. Varatkaahan siis perjantai-ilta kalentereistanne ja tulkaa mukaan! :)

Koska kirpparikamat tekivät mahtavasti kauppansa noin kuukausi sitten järjestetyssä Kierrätystehdas-tapahtumassa, minäpä nappaankin omaan pöytääni kuokkavieraan, jonka vaatekaappien kätköt ovat täynnä aivan mielettömiä ja kreisejä aarteita. Muistatteko rakkaan ystäväni Riikan kauniin kodin, jonka esittelin jokin aika sitten? Lupailin jo tuolloin, että esittelisin myös ystäväiseni upeaa tyyliä (ja se juttu on siis tulossa joskus lähiviikkoina), mutta nyt voitte tulla kurkkimaan tätä tyyliniekkaa paikan päälle ihan livenä, sillä Riikka on kaivanut aarreaitastaan melkoisen määrän merkkivaatteita, erikoisia löytöjä ja muita herkkuja kirpparipöytäni täydennykseksi. Koko Riikalla on kutakuinkin sama kuin minulla, mutta kenkiä löytyy hänen kätköistään koossa 38-39, kun omani ovat kokoa 36-37. Aikamoinen kirpparikattaus on siis (pääasiassa Riikan ansiosta) luvassa! Muista kirpparimyyjistä nostaisin mainitsemisen arvoiseksi ainakin trashionista Outi Pyyn, jonka pöytä notkuu varmasti kaikkea ihan huikeaa! Muitakin tuttuja naamoja blogimaailmasta voi paikan päältä bongailla. :)

Bloggaajakirppistä vietetään siis perjantana klo 16-20, mutta ohjelmaa on Siivouspäivän etkoilla Sähkötalossa jo torstaista lähtien. Luvassa on muun muassa seuraavaa:

Torstaina 22. ja perjantaina 23.5. kello 17-20

KAIKKI OSAA! Tule ja valmista valaisimelle varjostin MUM’sin opastamana! Materiaalina kierrätetty muovi, välineenä kädet ja sakset. Tuo mukanasi puhtaaksi pestyjä muovisia muovipulloja, tai käytä vaikka MUM’s tarjoamia Mehukattikanistereita. Vetäjänä Mum’sin äiti Outi Puro.

Torstaina 22. ja perjantaina 23.5. kello 16-20

2. Elämä Designin vetämässä korupajassa pääset valmistamaan koruja kierrätysmateriaaleista. Voit myös tuoda mukanasi omia materiaaleja, vaikkapa legopalikoita, sotaukkoja, sanomalehtiä.. Vain mielikuvitus on rajana! 2. Elämä näyttää sinulle miten tehdä kauniita koruja polkupyörän kumista ja tietokoneen osista!

Perjantaina 23.5. kello 16-20

Bloggaajakirppis! Etkoilla pääset shoppaamaan muotibloggaajien kirpputorilla löytöjä!

Lisäksi: 

Muotikuvaaja Mikko Rasila valokuvaa kirpputorille osallistuneita uusissa tai vanhoissa kierrätysvaatteissaan. Kuvat lisätään Helsingin Energian Facebook-sivulle.

Toivottavasti nähdään perjantaina bloggaajakirppiksellä! :)

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Herttaaaah

  Ai vitsit, olisi niin kiva päästä tutkimaan kyseistä tapahtumaa, mutta harmi vain asun liian kaukana:/ Olen miettinyt jo kauan että olisi kiva tuon tyyppisiin tapahtumiin päästä mutta välimatka on vainn yksinkertaisesti liian pitkä:/ Ehkä vielä joskus, pääsen minäkin paikalle:) mutta mukavaa bloggaajakirppis päivää:) t.hertta/ herttahelmii.blogspot.com

 • kzx

  Siivouspäivillä on sentään avoimessa netissä sivu, sitä voisi käyttää sen sijaan että linkataan vain feseen?
  http://siivouspaiva.com/

  Etkotapahtuman linkki on rikki, vaikka väliäkö tuon jos sekin on fb-eventiin ;)
  ( ”http://Siivouspäivän Etkot 2014” )

 • Jenniii

  Aina täällä jaksaa joku valittaa näistä Facebook-eventeistä ja -sivuista. Monien tapahtumien infot on kätevimmin koottu Facebookiin ja siksi sinne on helppo linkata. Google on ystävä ja jos ei ole Facebookissa, niin sitä voi käyttää. :) Kaikki olennainen info Siivouspäivän etkot -tapahtumasta on lisäksi jo kerrottu tässä postauksessa eli tervetuloa, niin Facebookiin kuuluvat kuin kuulumattomatkin!

  Kiitos, kun vinkkasit rikkinäisestä linkistä! Lisäsin tekstin myös linkin Siivouspäivän nettisivuille.

 • Miss Piggy

  No voi ihanuus! Tulen ehdottomasti perjantaina jos vaan paranen tästä typerästä flunssasta sitä ennen :( Olisi huutava pula (hah) pitkähihaisista paidoista ja neuletakeista, jostain syystä en ole löytänyt kaupoista mitään mieleistä nyt keväällä.

 • Jenniii

  Voihan harmi! Suurin osa tällaisista jutuista järjestetään yleesä viikonloppuisin, joten pitää toivoa, että sattuisi sopivalle viikonlopulle joskus. :) Ehkä sielläpäin voisi yrittää innostaa lähempänä asuvia bloggaajia järkkäämään myös blogikirppiksiä?

 • Minä vain

  Sori, pakko viilata pilkkua, mutta koska on kyse viidennestä kuusta (eikä siis esim. 22. päivä viisi, vaan 22. päivä viidettä), perään tulee piste; siis esim. 22.5.

 • Herttaaaah

  Täytyy miettiä:) mutta viikonloppusin kun on tuollaisia niin täytyy seurailla ja pistää ylös niin voisi päästäkkin:) kyllä se 3h menee nopeasti mutta ei ihan viitti perjantai illaksi lähteä helsinkiin ja tulla yömyöhään takaisin:/ mutta ehkä vielä joskus:)

 • Reetta_e

  Ihan huikean hyvä toi sun idea ottaa ystävä mukaan! :)

  Olis pitänyt keksiä itsekin tehdä noin, koska mua vaan jännittää niin kovasti tulla sinne! :D

 • Jenniii

  Voi ei, kesäflunssa! Toivottavasti saat taudin selätettyä ja nähdään perjantaina! :)

 • Jenniii

  KÄÄK! Copy-pastesin tuon ohjelmakuvauksen suoraan muualta, enkä hoksannut yhtään, että siellä oli tuollaisia painovirheitä. Kiitos kun huomasit, korjataan välittömästi!

 • Jenniii

  Voiiii! :D Ei sitä tarvitse jännittää. <3 Hyvin se menee ja veikkaan, että paikan päällä on niin kova tohina, ettet siellä ehdi edes miettiä koko asiaa. Nähdään perjantaina!

 • Reetta_e

  Oot varmasti ihan oikeassa, kiitos! :)

  Perjantaihin! <3

Related posts