20/05/14

Kesätyttö iltakävelyllä

17 62 P5197928.JPG

Oi, mikä ihana kesä sieltä tupsahtikaan! :) Tämä tuli jotenkin niin yllättäen, että en meinaa vieläkään tajuta, että nyt tosiaan on kesä. Toivotaan, että saadaan nauttia näistä lämpimistä säistä ja auringosta vielä hyvän aikaa. Eilen illalla Helsingissä jyrähteli pieni ukkoskuurokin ja oli mahtavaa, kun aurinko paistoi ja vettä satoi kaatamalla yhtä aikaa. Olin juuri suunnitellut lähteväni iltakävelylle, kun taivas ratkesi. Onneksi kesäinen sadekuuro oli hetkessä ohi ja pääsin haistelemaan sateen jälkeistä tunnelmaa Töölön rauhallisille kaduille. Ja tulipa siinä samalla napattua kauniissa ilta-auringossa asukuvatkin.

P5197944.JPG

Olen aiemmin jostain syystä pitänyt tummansinistä melko tylsänä värinä, mutta jostain syystä viime vuosina olen alkanut mieltyä siihen yhä enemmän ja enemmän. Yksi lempparikesävaatteistani on joskus kolme vuotta sitten Monkilta saatu kukkahame, joka löytää tiensä ylleni joka kesä. Siinä on todellista kesän tunnelmaa, kun tuon hamosen saa vetää päällensä ja eilen oli se juhlallinen hetki, kun kesähame puettiin ensimmäistä kertaa tänä vuonna. :) Puin korkeavyötäröisen kellohameen kanssa suosikkeihini myös kuuluvan silkkitopin, jonka löysin nelisen vuotta sitten tukholmalaiselta kirpputorilta. Hassua, etten ollut keksinyt yhdistää näitä kahta koskaan ennen!

P5197912.JPG

Hameen ja topin yhdistelmästä tuli niin tyttömäinen olo, että nostin hiukset korkealle ponnarille ylös päälaelle ja vedin jalkaan pitsisukat. Mainitsen varmaan asian joka kerta, kun nuo pitsisukat ovat jalassa, mutta kun se on vain niin uskomatonta, että nuo samat sukat ovat olleet minulla ala-asteen ensimmäisiltä luokilta lähtien. :D Vieläkin ovat priimakunnossa ja mahtuvat jalkaan. Puin pitsisukkien kanssa Samujin sample salesta löytyneet herrainkengät ja sipaisin huuliin pinkkiä huulipunaa. 

P5197976.JPG

Tummansinisiin tunnelmiin sopi mahtavasti uusi reppuni, jonka sain alkukeväästä Fjällräveniltä. Minulla on ennestään sellainen tummanpunainen Kånken, jonka ostin toissasyksynä ja sitä on kyllä tullut käytettyä paljon. Näppärän kokoinen ja mallinen reppu oli muun muassa täydellinen festariasuste viime kesänä Roskildessa. Bongasin viime keväänä lehdistöpäivästä ihan mahtavan uutuuden, kun Kånkenista oli julkistettu tällainen nahkasomisteinen versio. Postasin tuolloin tästä repusta kuvan blogiinkin, vaikka reppu tosiaan oli tulossa myyntiin vasta vuotta myöhemmin. Mutta nyt näitä nahkasomistein koristettuja Kånkeneita siis vihdoin on saatavilla. :) Kiitos Fjällrävenin porukalle kivasta ylläristä!

P5197910.JPG

Kukkahame Monki*, silkkitoppi second hand, herrainkengät Samuji (sample), reppu Fjällräven*, aurinkolasit Lindex, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta

P5197950.JPGP5198005.JPGP5198013.JPGP5197989.JPG P5197960.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Saranda

  Ihanaa kun oot jaksanut miettiä jokaista yksityiskohtaa. Näyttää tosi hyvältä, ja samantyyppiset sukat on itekin hankittava! Vaikka niissä ei piiliskään yhtä kiva tarina. :D

 • Lintu sininen

  Innostus siniseen väriin saattais liittyä siihen, että se on ollut aika lailla muotiväri viime vuosina – samainen väri on itselläkin pitkästä aikaa löytänyt tiensä moniin asuihin :)

 • Noorasisko

  Tosi kiva asu. Tuo reppu on kans ihana, oon miettinyt monesti ostavani, mutta aina empinyt. Pitäis varmaan :)

 • Pitsisukat!! i h a n a t:—D Tommosia pitäis ehkä alkaa metsästämään.. hih, kiitos kesäinspiksestä. Ja ainiin, mahti asukokonaisuus!
  http://the-style-jungle.blogspot.com/

 • Hannako

  Ihana sukkatarina, mutsiis en voi uskoa että ne mahtuvat jalkaan kaikkien kasvun vuosien jälkeen!! Mahtavaa. Olikohan ne sitten aikoinaan ihan makkaralla?

 • Kai se on pakko hankkia Kånken jossain vaiheessa. On se kyl niin kiva. :D

 • Vierailija

  ovatko kaikki lilyn bloggaajat yhtäkkiä henna virkkunen/kokoomus-faneja??

 • Jenniii

  Mitäpä luulet? Kyllä, tämä on kaikki osa suurempaa suunnitelmaa, jossa Lilyn bloggaajat on valjastettu Kokoomuksen vaalikoneiston maskoteiksi.

  Siis ihan hyvä, että kysyy, jos asia on jäänyt epäselväksi, mutta tulisiko mieleen, että jos sama mainos kerran näkyy kaikissa Lilyn blogeissa kautta sivuston, ehkä me bloggaajat emme ole sitä itse tänne valinneet? Valitettavasti bloggaajilla ei Lilyssä (kuten varmasti useimmissa muissakaan muissakaan blogiportaaleissa) ole mahdollisuutta valita blogissa näkyviä mainoksia. En itse pidä siitä, että Lilyssä on poliittisia mainoksia ja tällaisia tahallisia tai tahattomia väärinkäsityksiä voi syntyä ja olen antanut asiasta eteenpäin palautetta, mutta veikkaanpa, että ainakin näiden vaalien aikaan nämä mainokset vielä ovat ja pysyvät. Toivon, että jatkossa politiikka pysyy Lilyn mainoksista poissa.

 • Jenniii

  Kiitos! Ihana kuulla, että pidit. :) Pitsisukat tuovat kyllä kivan lisän etenkin tyttömäisiin asuihin kengänvarresta pilkottaessaan.

 • Jenniii

  Itse en kyllä muotia seuraavana ole huomannut, että sininen olisi jotenkin noussut erityisesti trendeissä esille. Tai omiin silmiin ovat ainakin pompanneet enemmän muut trendivärit. :) Mutta voihan se aina olla, että alitajuisella tasolla trendit vaikuttavat, vaikka niitä ei tietoisesti hoksaisikaan. Hauskaa sinänsä, että vaikka olen ajatellut, etten erityisesti välitä sinisestä, lähes kaikki siniset vaatteeni ovat silti useamman vuoden takaa eli kaipa se väri on silti jotenkin kutsunut minua puoleensa jo hyvän aikaa. Nyt sitten korjaillaan satoa eli huomataan, että vaatekaapissa onkin yllättävän paljon sinistä. :D

 • Jenniii

  Kiitos! Kånken on kyllä ihan ässä. :) Ja erityisesti tämä nahkasomisteinen versio on todella kiva!

 • Jenniii

  Voi kiitos! :) Vitsit, ei kyllä hajuakaan, mistä pitsisukkia voisi metsästää! Eivät taida olla ihan se tämän hetken suurin hitti, vaikka ala-asteaikoina niitä kaikilla pikkutytöillä olikin. :D Kerro, että mistä löysit, jos onnistut löytämään!

 • Jenniii

  Veikkaan, että taisivat tosiaan olla vähän makkaralla silloin pienenä. :D Tosin jalkani on ollut saman kokoinen jostain 5-6-luokalta tähän päivään asti. Minulla on vieläkin yhdet sandaalit, jotka sain ollessani 6. luokalla. :D Muistan muuten, etten lapsena tykännyt näistä sukista yhtään, sillä minulla oli kahdet pitsisukat ja ne toiset olivat paljon mukavammat jalassa – sekä ehkä sopivamman kokoiset? ;)

 • Jenniii

  Minä kyllä liputan Kånkenin puolesta! Tosi näppärän mallinen ja hyvä kantaa selässä – tosin suuri painolasti ja nuo kapeat olkaimet paljasta kesäihoa vasten ei välttämättä ole maailman mukavin yhdistelmä. Kannattaa siis pitää repun paino maltillisena ja/tai pitkähihaista alla, jos painoa on enemmän. :)

 • tiia_

  Samaa mieltä vaalimainoksista, ne eivät sovi Lilyyn. Tosi hyvä juttu, että olet antanut tästä palautetta! Mäkin kävin eilen huutelemassa asiasta Toimituksen vieraskirjaan, mutta toistaiseksi eivät ole vastanneet mitään.

 • SaR

  Tuollaiset sukat löytyivät ala-asteella minunkin vaatekaapistani :)

 • Vierailija

  Mistä oikein tuollaisen repun voi ostaa? <3

Related posts