19/05/14

Täydellinen lahja SINULLE

434 58 lahjaideat-kisa1.jpg

Yhteistyössä Perkko Oy / Lahjaideat.fi

Onpa kiva aloittaa viikko niin, että voin ilahduttaa teitä aivan huipulla kesäkisalla! Ylioppilasjuhlat, valmistujaiset ja muut kesän kinkerit lähestyvät kovaa kyytiä ja monien juhlien yhteydessä on mukavaa voida antaa päivänsankarille jotakin muistoksi erityisestä päivästä. Lahjoja on tietenkin aina ihana saada, mutta minä kuulun niihin ihmisiin, joista on erityisen kivaa hemmotella muita pienillä tai joskus isommillakin yllätyksillä. Tunne siitä, kun keksii jollekin läheiselle täydellisen lahjan, on ihan mahtava. Vastaavasti voi aiheuttaa harmaan hiuksen jos toisenkin, mikäli sopivaa lahjaideaa ei kertakaikkiaan putkahda mieleen. Suomen vanhin kellojen maahantuoja Perkko Oy perusti nettisivuston tätä pulmaa helpottamaan.

Lahjaideat-sivusto on siis luotu inspiraatioksi niille, jotka kaipaavat vinkkejä lahjaostoksille esimerkiksi synttäri-, valmistujais- tai ylioppilaslahjaa etsiskeleville. Sivustolle on koottu tyylikäs valikoima erilaisia kelloja koruja muun muassa Marc by Marc Jacobsilta, DKNY:ltä, Michael Korsilta, Emporio Armanilta, Dieseliltä, Seikolta ja Leijonalta. Ideana on, että sivustolta voi käydä tsekkailemassa inspiraatiota lahjaostoksille ja näppärästi tarkistaa sekä hinnan että lähimmän jälleenmyyjän. Ja voihan sivustoa toki käyttää toisinkin päin eli miksipä juhlakalu itse ei voisi käydä kurkkimassa Lahjaideat-sivustolta, josko sieltä löytyisi mieluisa lahjatoive. Sitten vain linkkiä eteenpäin! :)

lahjaideat-marc-jacobs.jpg

Saan siis jakaa yhdelle teistä jonkun noista Lahjaideat-sivuston kauniista kelloista tai koruista, mutta lisäksi tarvitsisin teidän apuanne! Saan nimittäin itsekin valita yhden noista aarteista omakseni, mutta en ole päässyt vielä asiassa kovin pitkälle, sillä en osaa päättää. Jotkut teistä saattavatkin muistaa, kun fiilistelin jokin aika sitten Marc by Marc Jacobsin kellomallistoa ja himoitsin niitä kaunokaisia omakseni. Olen siis pitkään etsinyt kaunista rannekelloa ja nyt sattui niin mahtavasti, että nuo Marc by Marc Jacobsin kellot ovat mukana myös Lahjaideat-sivustolla. Totta puhuen voisin ottaa kelloista omakseni minkä tahansa, mutta nyt on tehtävä päätös. 

Kokosin tuohon ylempänä näkyvään kollaasiin omat suosikkini tuosta Marc by Marc Jacobs -valikoimasta, mutta kertokaapa oma näkemyksenne, että mikä niistä on teidän suosikkinne! Ensisijaisesti toivoisin metallirannekkeista kelloa, sillä sellaista minulla ei ole koskaan ollut. Värivaihtoehtoja metallisävyisissä kelloissa on käsittääkseni kaikissa teräs, kulta ja ruusukulta. Tällä hetkellä taidan olla eniten kallellaan tuohon vasemman yläkulman ruusukultaiseen kaunokaiseen, mutta vielä vähän ailahtelen parin eri vaihtoehdon välillä, joten mielipiteet ja näkemykset otetaan ilolla vastaan päätöksenteon tueksi! :)

Ja nyt sitten siihen postauksen kivoimpaan osioon eli kisaan, jossa yksi onnekas voittaa omakseen unelmiensa lahjan tuolta Lahjaideat-sivustolta! Tehtävänänne on siis käydä tutustumassa sivustolla tuotevalikoimaan ja valita lempparilöytönne – ja yksi kisan osallistujista voittaa sitten lahjatoiveensa omakseen. Toki kisan voi hyödyntää myös toivomalla lahjaa jollekulle läheiselle, jolla on merkkipäivä tiedossa. :) Pääset siis osallistumaan kilpailuun seuraavasti: käy tutustumassa Lahjaideat.fi-sivuston tuotevalikoimaan ja kerro, minkä lahjaideoista mieluiten toivoisit omaksesi. Saa myös mieluusti antaa mielipiteensä siitä, mikä noista Marc by Marc Jacobsin kelloista olisi mielestänne kaunein ja paras meikäläisen ranteeseen! Jätä kommenttisi tämän postauksen alle pe 22.5.2014 klo 24 asti, niin olet mukana kisassa. Muista jättää kommenttisi yhteyteen toimiva sähköpostiosoite!

PSST, Lahjaideat-sivuston löydät myös Facebookista. :)

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

434 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts