19/05/14

Mustavalkoiset kesäkynnet

11 35 P5197889.JPG

Olin niin rakastunut niihin juuri vapun kynnyksellä laitattamiini avaruuskynsiin, että tuntui tosi haikealta luopua niistä tänään. Välillä kynsihuoltoon mennessä on tosi tarkka visio siitä, mitä seuraavaksi haluaa (kuten viime kerralla), mutta tänään pää löi täysin tyhjää. Mietin aluksi, että olisin laittanut ihan vain simppelit kokovalkoiset kynnet, mutta niin kivalta kuin ne näyttävätkin, niiden ongelma on, että valkoiseen geeliin saattaa aika helposti tarttua väriä. Tummat farkut, värjäävät ruoat ja muut asiat, joista lähtee väriä saavat kynsien kärjet helposti värjäytymään. Tästä syystä arastelen vähän valkoista väriä – vaikka olivathan ne pilkkukyntenikin valkoiset ja pysyivät kohtalaisen siisteinä loppuun asti.

Kynsiäni laittava Marianne ehdottikin, että mitä jos laitettaisiin kynsiin Konad-leimoilla jotakin hauskaa kuviota valkoisen pohjavärin päälle. Innostuin ajatuksesta, sillä minulla on kerran aiemmin ollut Konadilla tehdyt leopardikynnet – joskin väriyhdistelmä oli tuolloin mintunvihreää ja valkoista. Tällä kertaa valitsin valkoisen pohjan päälle mustaa ja graafisia kuvioita. Tuli aika räväkät! ;) No, ainakin nämä ovat ihan erilaiset taas kuin koskaan ennen. Ainakin yksi kaveri oli näistä aivan haltioissaan jo, mutta mitäs sanotte te?

Geelikynnet sponsoroi Bio Sculpture.

P5197891.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 • iduska

  Oi, nuo on niiiiin hienot! Harvoin jaksan kommentoida kynsipostaukseen, kun ei ole ehkä se itseä eniten kiinnostava juttu mutta nämä on mun ehdottomat lempparit! Ihanat! Sun tekijä on taitava :)

 • ....

  Hei, mitä kulmaväriä, -kynää, tms. käytät? En löytänyt vastausta aiemmista postauksista :) Sun kulmat on aivan ihanat <3

 • Anniaaa

  Voi että miten ihanat!! Vau! Tollaset mäkin haluan :)

 • Hosuli

  Aaaa miten hienot! En ole tajunnut, että pelkistetyt graafiset kuviot sopivat kynsiin noin kivasti. Olen simppelien kynsikoristelujen ystävä, mutta tuollaise kyllä kelpuuttaisin.

 • Miss Piggy

  Siis nää on upeat! <3

 • Jenniii

  Kiitos! :) Hauskaa huomata, miten eri ihmiset tykkäävät ihan erilaisista kynsistä. Oikeastaan senkin takia on hauska kokeilla ihan kaikenlaista laidasta laitaan, kun huomaa, miten saa uusia ihmisiä erilaisten kynsityylien kautta innostettua. :D

 • Jenniii

  Jos saan suositella, niin suosittelen vahvasti geelikynsiä ennemmin kuin akryyleja. Akryylikynnet vahingoittavat omia kynsiä pahimmillaan todella paljon, kun taas esimerkiksi Bio Sculpturen geelit ovat omalle kynnelle todella hellävaraisia. Oman kynnen pintaa ei viilata ja geeli lähtee pois asetonipitoisella kynsilakanpoistoaineella. Olen kuullut monelta kauhutarinoita siitä, kuinka omat kynnet ovat menneet akryylikynsistä aivan pilalle. :/

 • Jenniii

  Omat kulmani ovat luonnostaan vahvat ja tummat, joten niille ei tarvitse tehdä kamalan paljon mitään muuta kuin nyppiä muutamat hajakarvat pois. Joskus vahvistan kulmia vielä vähän entisestään ja tällä hetkellä käytössä on Yves Rocherin kulmakynä. Tarkkaa sävyä en onnistunut kynästä löytämään, mutta se on tuollainen harmaanruskea. :) Olisikohans se tuo sävy Cendré? http://www.yves-rocher.fi/control/meikit/kulmakynat/kulmakyna/?cmSrc=Category

 • Jenniii

  Voi kiitos! Ihana kuulla, että muutkin tykkäävät. :)

 • Jenniii

  Joo, itse asiassa erilaiset graafiset kuvioinnit näyttävät kynsissä tosi hyvältä, jos värimaailma vain on kohdallaan! :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Ainakin ovat tosi erilaiset ja näyttävät!

Related posts