18/05/14

Ensimmäisen kesäpäivän puuteriunelmia

20 51 P5177785.JPG

Ihanaa, kesä on viimein täällä! Näinä aurinkoisina ja lämpiminä päivinä on ilo räpsiä asukuvia, kun saa vihdoin pukea hiukan kepeämpää päälle eikä tarvitse palella. Eilen oli alkuillasta ihan uskomattoman kaunis valo, kun napsimme asukuvia täällä Töölössä – ei heti uskoisi, että kello kävi näiden kuvien ottohetkellä jo kuutta-seitsemää. Vaikka Suomessa sitä pimeyttä riittää talvisin vähän liiaksikin, kesällä kyllä valon lasta hemmotellaan. :)

P5177815.JPG

Olen aina ollut vähän huono käyttämään hameita ja sitä uskollista kirpparilöytö-midihamettani lukuunottamatta en ole kamalasti hameita käyttänyt. Nyt kuitenkin tuumasin, että jos kerran tuo midimitta tuntuu omalta, niin miksipä en hankkisi kaappiin lempparihamelle kaveria. En ollut mitenkään kamalasti metsästänyt uutta hametta, mutta piipahtaessani Zarassa tässä yhtenä päivänä kaverini seurana, osui silmiin todella kaunis puuterin sävyinen vekkihame – sopivasti juuri midimitassa vieläpä. Kiikutin hamosen sovituskoppiin ja totesin sen täydelliseksi.

P5177780.JPG

Minulla on tämän uuden kauniin hameeni varalle jo ehkä miljoona asuideaa kesäksi, joten tulette takuuvarmasti näkemään tätä päälläni usein. Luvassa on siis takuuvarmasti paljon asuinspiraatiota midihame-pukeutumisvinkkejä kaivanneille! :) Tällä kertaa nautin kesän ensimmäisistä oikeasti vähän lämpimämmistä päivistä vielä paksut sukkahousut ja nilkkurit jalassani, mutta pian toivottavasti uskaltaa astua ulkoilmaan jo paljain säärin. Puin tällä kertaa hameeni pariksi viime kesänä Berliinistä löytämäni mustan, simppelin topin. Sandron alennusmyynnistä bongaamani toppi on yksi suosikeistani – se tuntuu sopivan vähän kaiken kanssa. Harteille ja käsivarsille lämmikettä toi Samujin sample salesta ostamani pikkuruinen villatakki, joka on ollut tänä keväänä ahkerassa käytössä.

P5177819.JPG

Aiemmin keväällä Väskalta saamani superkaunis Sini-laukku sopii muuten värinsä puolesta täydellisesti puuterisen hameeni kanssa, joten ne muodostivat harmonisen parivaljakon. :) Halusin asuun vähän jotain kontrastia (sekä vaihtelua viime kuukausien pinkkiin huulipunafiksaatioon), joten punasin huulet keväisten ja kesäisten sorbettivärien sijaan syvällä luumunpunaisella. Tuo sävy sopii kyllä kauniisti vaaleaa ihoa vasten.

P5177804.JPG

Viimeisen silauksen asuun toivat aivan mielettömän mahtavat aurinkolasit, jotka olen saanut keväällä Glitteriltä. Hauskinta oli, että nuo vain tupsahtivat minulle postitse, enkä edes ollut valinnut niitä itse. Näemmä Glitterin suunnalla valintaa tekemässä oli joku asiansa osaava tyyppi, koska lasit istuvat meikäläisen nenälle täydellisesti ja ovat ihan mahtavalla tavalla vähän överit. Luulen, että nämäkin pääsevät kesällä ahkeraan käyttöön. Kiitos siis Glitterille hauskasta ylläristä!

Tästä asusta tuli yksi viime aikojen lemppareistani. Mitäs te muut tykkäätte? :)

P5177776.JPG

Villatakki Samuji, vekkihame Zara, toppi Sandro, korkonilkkurit Clou, laukku Väska*, aurinkolasit Glitter*, sormus & Other Stories, huulipuna Yves Rocher*

*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta

P5177811.JPG P5177827.JPG P5177835.JPG P5177783.JPG P5177838.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Voi miten ihastuttava asu taas! Itsellänikin on parin vuoden takaa tuollainen miltein samanlainen puuterinen hame. Joskin se on hieman liian iso ja kirppiskasassa vieläpä, mutta tämän postauksen innoittamana voisin ottaa sen sieltä taas käyttöön! Täytynee vaan keksiä joku viritelmä, jotta se pysyis päällä!

 • Ihana asukokonaisuus! Itse kamppailen sen kanssa, että rakastan midihameita mutta koska olen lyhyt (160cm), midihameet saavat minut omasta mielestäni näyttämään vielä pienemmältä. Oletko kamppailut itse tämän pulman kanssa? Löysin vähän aikaa sitten ihanan valkoisen midihameen Olo-huone second had & lifestyle -liikkeestä mutta se on ollut päällä vain kerran. Tuo Zaran hame on ihana, oliko sitä muissa väreissä myös?

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Hei ihan mielettömän upea tuo burgundy huulipunasävy! Sopii hienosti sun uusien, koristeellisten arskojen kanssa. Suurkiitos ihanasta blogista, Jenni!

  Olen muoti- ja lifestyle-blogia kirjoittava lääketieteen opiskelija.

  Kurkkaa meikkisuosikkini uusimmasta postauksesta Arctic Vanilla -blogissani!

  http://www.arcticvanilla.com/

 • norx

  heippa!

  tosi kiva asu! olisi kiva nähdä toisen tyyppiset nilkkurit myös midimittaisen hameen kanssa, jostain syystä nuo tuntuvat olevan hieman outo valinta.

  mikä on muuten Sandro?

 • Jenniii

  Kiitos! :) Jos hameessa on kuminauhavyötärö, niin sitä voi yrittää kiristää itsekin leikkaamalla vyötärökaistaletta vähän auki hameen sisäpuolelta ja kiristää kuminauhaa käsin solmimalla sen vaikka solmuun. Jos kuitenkin vyötärökaistale on erilainen, pienennys ei taida onnistua kovin helposti. Kokeile kurrata hametta vyötärölle esimerkiksi vyön avulla? :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) En ole itsekään mikään hujoppi (165 cm), joten samaa pähkäilin minäkin aluksi. Olen sitä mieltä, että lyhytkin voi käyttää midihametta ihan hyvin, mutta sen pariksi kannattaa valita ehkä mieluiten joko korkokengät tai sitten jotkut tosi sirot pikkukengät (ballerinat, tms.). Ja toisaalta, mitäpä se haittaa, jos joskus näyttää lyhyemmältä? Pieni on kaunista. ;)

  En nähnyt Zarassa tätä hametta muissa väreissä, mutta toisaalta en kyllä kauheasti katsellutkaan, vaan bongasin vain tämän ja nappasin sovitukseen. Kannattaa käydä kurkkimassa tai tsekkailla nettisvuilta valikoimaa. :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Tykkäsin itsekin tästä väriyhdistelmästä. Jotenkin kesällä ei monesti tule edes ajatelleeksi huulipunissa näitä perinteisemmin syksyisiksi miellettyjä sävyjä, mutta itse asiassa juuri tuollaisten puuterisävyjen kanssa burgundinpunainen ja luumu sopivat kauniisti. :)

 • NN

  Aivan ihana asu!
  Olen jotenkin tänä keväänä ihastunut juuri tuollaiseen haaleaan puuteriseen väriin. :)
  Ja vielä huulipunasta tuli mieleen, että tiedätkö onko sitä ehkä vuosi (?) sitten suunnittelemaasi korallinpinkkiä huulipunaa vielä saatavilla? Viime kesänä sen osto jostain syystä jäi vaikka blogissa sitä ihastelinkin, nyt kesän saapuessa jotenkin taas muistin sen, eli korallinpinkki huulipuna olisi nyt hakusessa. :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Itse tykkään noista hiukan kolhoista korkonilkkureista tällaisten naisellisempienkin asujen kanssa, mutta ymmärrän hyvin, että se ei ole kaikkien juttu. Valitettavasti kaapista ei kuitenkaan oikein löydy muunlaisia mustia korkonilkkureita, joten toistaiseksi nyt näillä mennään. :)

  Sandro on ranskalainen (muistaakseni?) vaateketju, jolla on itse asiassa tosi kivoja vaatteita. Ainakin Ranskasta, Saksasta ja Briteistä olen bongannut merkin liikkeitä. Hintahaarukka on sellainen designer-merkkejä halvempi, mutta halpaketjuja kalliimpi. Suurin osa vaatteista taitaa pyöriä jossain 100-300 euron tuntumassa, mutta alesta voi löytää paljon edullisemminkin.

 • Jenniii

  Kiitos! Ihana kuulla, että tykästyit. :) Sitä MSCHICille suunnittelemaani korallista huulipunaa saa edelleen merkin omasta verkkokaupasta. Eli täältä löytyy ainakin: http://fi.mschic.com/product/300/lipchic–coral-crush

 • Jenniii

  Kuvassa sävy näyttää vähän tummemmalta, todellinen sävy näkyy paremmin näistä omista kuvistani: www.lily.fi/blogit/pupulandia/pupulandian-ikioma-huulipuna

 • Minä vain

  Ihana hame, ja koko asu muutenkin! <3 Hei, mitä mieltä olet; uskallanko yhdistää vaaleansinisen laukun vaaleanpunaisiin farkkuihin? Jos laittaisin mustan T-paidan ja mustat ballerinat. Olen vähän arka yhdistelemään pastellivärejä keskenään..

 • Marianne k.

  Hassua että h&m:llä oli viime kesänä tismalleen samanlaiset aurinkolasit… Ihana hame!

 • Aisha J

  Ihana yhdistelmä! Erityisesti hameen, laukun ja aurinkolasien kombo iski! :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Minusta värien kanssa ei sillä tavalla ole koskaan oikeaa ja väärää, vaan kannattaa rohkeasti kokeilla erilaisia yhdistelmiä. Itsekin olen kokeilemalla löytänyt monesti ne parhaat jutut. :) Musta saattaa joskus näyttää pastellivärien rinnalla aika kovalta, joten kannattaa miettiä, että se jollain tavalla toistuu asussa juuri esimerkiksi paidassa ja kengissä, kuten itsekin ehdotit. Musta on siinä mielessä helppo väri, että se sopii yleensä melkein kaiken kanssa.

  Pastellivärien yhdistely keskenään toimii myös ihan kivasti, ja joskus pastellinsävyisestä värimaailmasta voi tehdä koko asun pääjutun. Kokeile yhdistää pastellivärien rinnalle joko vaaleaa harmaata tai valkoista. Toisaalta pastelleihin voi myös yhdistää tummempia sävyjä tai jopa neonvärejä. Kaivelin vähän netin syövereitä ja asuinspistä pastellivärien yhdistelyyn. :) Tästä omasta vanhasta postauksestani löytyy kivoja katumuoti-esimerkkejä vaaleanpunaisen yhdistelystä sekä tekstistä konkreettisia ehdotuksia, mitä värejä esim. vaaleanpunaiseen voi kokeilla matchata: http://www.lily.fi/blogit/pupulandia/pinkkinspiraatio

  Lisäksi kaivoin netistä pari muuta katumuotikuvaa, joissa on puettu mielestäni onnistuneesti ylle vaaleansinistä. :) Tsekkaapas ainakin nämä:

  Suosittelen hakemaan esimerkiksi Lookbook.nu-sivustolta värin perusteella, niin löydät takuuvarmasti mielettömän annoksen asuinspistä pastellien yhdistelyyn. :) Haku värien perusteella onnistuu niin, että etsit ensin yhden asun, jossa on sellaista väriä, jota etsit. Sen jälkeen klikkaat kuvan auki ja painat kuvan alla näkyvästä väripalkista haluamaasi väriä ja päädyt tällaiselle sivulle. Sen jälkeen maailma on avoinna! ;)

 • Jenniii

  Hassua! Itse en ole pitkään aikaan käynyt vaatekaupoissa pyörimässä, joten olen missannut nuo. :) Mutta varmaan tällaisia saman tyyppisiä on tällä hetkellä monellakin merkillä – bongasin myös Cubukselta tällaiset kukkalasit, joissa kukat olivat värillisiä. 

 • Jenniii

  Voi kiitos! Itsellä on tällä hetkellä sellainen fiilis, että tekisi mieli pitää noita aurinkolaseja koko ajan – satoi tai paistoi. :D

 • Minä vain

  Kiitos kattavasta vastauksesta! :) Pitää tutustua noihin sivuihin.

 • Sale

  Todella kaunis hame ja pusero ja koko asu! Luumunpunainen huulipuna on kyllä hieman turhan raskas, olisin nähnyt huulilla mielummin jotain nudea tai heleää nudepinkkiä. Huulipuna, neuletakki ja sukkahousut ovat niin kaukana kesäisestä toisin kuin hame ja pusero joten yhden ”raskaamman” elementin olisin kyllä asusta karsinut pois. Mutta hame on upea kertakaikkiaan!

 • kaisu p

  Tää asu kolahti taysillä! Suunnittelen samanlaisen hameen tilaamista,mutta mietin mikä ois mulle oikea koko. Olen tismalleen sun pituinen ja saman vartalotyypin omaava, painoa siinä 58 kg. Mikä sun hameen koko on? Onko vyötärökaistale sellainen venymätön?

Related posts