15/05/14

Keväinen stailaushaaste

12 40 P5112114.JPG

Yhteistyössä Gaudete

Olen viimeisen vuoden aikana päässyt useamman kerran kokeilemaan stailaamista oman vaatekaappini ulkopuolella ja huomannut, että se on tosi hauskaa. Joskus olen päässyt loihtimaan putiikille näyteikkunan, joskus saanut tehtäväkseni luoda toiselle ihmiselle ihan uuden tyylin ja joskus taas olen saanut pukea itselleni jotakin omaan garderobiini kuulumatonta. Nyt sain jälleen kerran hauskan yhteistyöehdotuksen, jonka myötä minut haastoi stailausprojektin pariin helsinkiläisputiikki Gaudete. Liikkeestä toivottiin, että valikoisin putiikin vaatteista jotakin juuri tähän hetkeen sopivaa ja stailaisin niistä oman näköiseni asukokonaisuuden. 

P5112148.JPG

Gaudeten rekeissä roikkuu jo ihania kesäisiä mekkoja, mutta koska säät ovat vielä olleet melko viileät, päätin valita stailaushaasteeseen jotakin arkisempaa. Mekot ja hameet saivat vielä jäädä odottamaan lämpimämpiä kelejä, mutta niiden sijaan nappasin mukaan boyfriend-farkut ja rennon neuleen, jotka sopivat jo näihin vielä vähän kirpeisiin päiviin. Ja sen kirpeyden sain toden totta tuntea nahoissani, kun asua ulkona kuvatessa kalsea viima yritti tunkeutua luihin ja ytimiin. Jos siis näytän kuvissa siltä, että palelee, se johtuu vain siitä, että oikeasti meinasin jäätyä. Hihatkin jäivät käärimättä ylös kuten olin suunnitellut, sillä en yksinkertaisesti tarjennut paljastaa käsivarsiani. Kesää kohti silti mennään, vaikka väkisin! :D

P5112118.JPG

Nappasin siis mukaan stailaukseen Acnen boyfriend-henkiset, hiukan revityt farkut, joissa on pitkän kapeita farkkuja suosivan kauden jälkeen virkistävän erilainen malli ja hiukan tavallista boyfriend-tyyliä väljemmät lahkeet. Farkkujen pariksi poimin Iron kauniin vaalean neuleen, joka on aavistuksen läpikuultavaa neulosta. Omasta kaapistani nappasin tyyliin mukaan vielä Marc by Marc Jacobsin puuterisävyiset korkokengät, Longchampin vaaleanharmaan laukun sekä Erica Weinerin lempparikseni nousseen Wrong Angle -kaulakorun.

P5112176.JPG

Gaudete avasi juuri viime viikonloppuna uudistuneet nettisivunsa ja verkkokauppansa, ja halusi nyt tämän stailausyhteistyön tiimoilta tarjota myös teille Pupulandian lukijoille jotakin spessua. Tästä päivästä sunnuntaihin asti on nimittäin voimassa Gaudeten verkkokauppaan ja putiikkiin alekoodi PUPULANDIA, jolla saa ostosten loppusummasta pois -15%. :) Tiedoksi muuten, että myös ACNEn tuotteita saa tilattua kotiin, vaikka ne eivät olekaan myynnissä verkkokaupassa. ACNEn tuotteet löytyvät siis verkkokaupan tuotelistauksesta, mutta merkin omien säännösten mukaan niitä ei voi myydä siellä suoraan. Liikkeeseen kilauttamalla kuitenkin myös ACNEa voi tilata kotiovelle helposti ja liittää osaksi muuta tilausta.

P5112112.JPG

Farkut ACNE / Gaudete (kuvauslainassa), neule Iro / Gaudete (kuvauslainassa), korkokengät Marc by Marc Jacobs, laukku Longchamp, kaulakoru Erica Weiner, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

P5112143.JPG P5112183.JPGP5112153.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Aivan ihana asu! :) Voisin vetäistä tuon vaikka heti päälleni.

 • Aivan ihana asu <3 Olen metsästänyt jotain tuollaisia housuja, noi olisi kivat :)

 • tiina-85

  Ihana pusero! Saitko oikeasti noi stailauksen jälkeen omaksi vai pitikö palauttaa?

 • Jenniii

  Kiitos! Ihana kuulla, että tykkäsit. :)

 • Jenniii

  Kiitos. :) Nuo farkut olivat kyllä tosi kivat, kelpaisivat minulle omaksikin!

 • Jenniii

  Kiva kuulla, että tykkäsit! En saanut vaatteita omaksi eli jos tuotetiedoissa lukee ”kuvauslainassa” se tosiaankin tarkoittaa, että vaatteet ovat olleet vain lainassa kuvauksia varten ja olen sen jälkeen palauttanut ne liikkeeseen / showroomille. :) Ja selkeyden vuoksi olen juuri siksi merkinnyt tiedon erikseen, samoin kuin merkitsen aina, jos tuote on saatu blogin kautta. Pupulandiassa asiat ovat aina juuri niin kuin niiden sanotaan olevan eli kuvauslaina on kuvauslaina ja saadut tuotteet merkitään aina selkeästi.

 • tiina-85

  Kävin ostamassa puseron liikkeestä vinkkauksesi perusteella, kiitos paljon :) Nyt meillä ei sitten ole kaupungilla samoja puseroita päällä.

  En ajatellut asiaa tuolta kannalta, hyvä huomio, hienoa, että olet ajatellut tämän asian näin tarkasti. Olet kyllä Suomen ykkösbloggaaja <3

 • Jenniii

  No olipa sitten hyvä, että se pusero oli siellä sinua odottamassa! :) Ja kiitos huipusta palautteesta. <3

 • AnnukkaR

  Ihana asu, tykkään kovasti myös nuden sävyisistä kengistä tuossa kokonaisuudessa. Olisi kiva nähdä miten boyfriend farkut istuvat takaa. Ja miten niiden oikeesti pitäisi istua: jäädä reilusti löysiksi vai ”istua”? Miten valitaan oikea koko?
  Aurinkoista viikonloppua!

 • Katih

  En ole aiemmin lämmennyt poikaystäväfarkuille, mutta tuo asukokonaisuus näyttää kyllä oikein kivalta.

 • Jenniii

  Kiitos, kiva kuulla! :) Harmi, ettei tullut napattua farkuista kuvaa takaa ja nyt ne ovat jo takaisin kaupan hyllyllä (tai jonkun onnellisen omistajan vaatekaapissa). Boyfriend-farkkujen istuvuudessa on varmaankin kahta eri koulukuntaa eli osa tykkää, että farkut vähän lököttävät takaa ja osa taas toivoo niiden istuvan takapuolesta, vaikka ovatkin muuten löysempää mallia. Itse sanoisin, että boyfriend-malli saa olla pyllystäkin vähän erilainen kuin tavalliset farkut. Ei tarvitse näyttää siltä, että takamuksessa on kamalasti tyhjää, mutta ainakin omissa bf-farkuissani on vähän rennompi takaosa. Sanoisin, että sovittelemalla löydät parhaiten itsellesi sopivan mallin. 

  Koon valinnasta sen verran, että se riippuu siitä, valitsetko naisten osastolta ns. boyfriend-mallin vai ihan oikeasti miesten farkut. Helpointa on marssia suoraan esim. H&M:n farkkuosastolle ja etsiä sieltä boyfriend-malli ja valita siitä se sama farkkukoko, jota käytät muutenkin. Jos haluat puolestaan kokeilla ”autenttista” bf-farkkutyyliä pukemalla ylle miesten farkut, oikea koko on vain etsittävä sovittamalla. Minusta bf-farkkujen kuuluukin olla vähän löysät, jotta syntyy juuri se vaikutelma poikaystävältä lainatuista pöksyistä. :) Mutta myös miesten farkuissa on miljoona eri mallia, joten vain sovittelemalla löytyy se itselle sopivin.

 • Jenniii

  Kiitos! Onpa hauska kuulla, että sain sinut näkemään bf-farkut uudella tavalla. :)

Related posts