15/05/14

Bravolution-kisan voittajat!

2 36 bravolution1.jpg

Olipa mielenkiintoista lukea Bravolution-postaukseen tulleita kommenttejanne ja pohdintojanne alusvaateasioista. Yksi päällimmäisiä huomioni kiinnittäneitä juttuja oli ainakin se, että alusvaatteissa maut tuntuvat kyllä olevan ihan yhtä moninaiset kuin muissakin tyyliasioissa. :) Siinä missä yksi rakastaa värejä, toinen vannoo mustan nimiin. Joku taas suosii ehdottomasti sileitä t-paitaliivejä, kun toinen ihastelee naisellisia pitsejä. Puhumattakaan siitä, mitä tulee kaaritukiin, muotoiluun, olkaimiin ja ties mihin. Onpa hyvä, että valinnanvaraa siis on!

bravolution2.jpg

Vaikka Lindexin uusi Bravolution-mallisto on askel parempaan suuntaan alusvaateostoksilla, niin lukijoilta tuli myös kovasti toiveita ja kehitysehdotuksia siitä, mitä alusvaatteilta vielä kaivattaisiin. Suurimmaksi haasteeksi moni koki kovin rajallisen kokovalikoiman. Erityisesti moni peräänkuuluttaa enemmän vaihtoehtoja pienissä ympärysmitoissa (60-70 cm) sekä niiden osalta sitten sekä pieniä että suuria kuppeja. Monien ongelma tuntuu olevan juuri se, että ympärysmitta on kovin pieni, mutta kuppi suuri, jolloin sopivia liivejä löytyy vain erikoisliikkeistä, vaikka asiakaskuntaa selvästi riittäisi muillekin toimijoille. 

Oma ongelmani rintsikkaostoksilla on ollut se, että kaipaisin pienikokoisille ja pienirintaisille (ympärysmitalla 65-70 ja kupilla A-C) nimenomaan toppaamattomia ja kaarituettomia sekä olkaimettomia liivejä – ylipäänsä enemmän vaihtoehtoja. Kovin usein näitä pieniä kokoja on tosi vähän saatavilla ja monissa kivoissakin malleissa ympärysmitta alkaa 75:stä. Olen monet kerrat ollut tilanteessa, jossa jostakin kaipaamastani rintsikkamallista ei joko edes tehdä riittävän pientä kokoa tai vaihtoehtoisesti pieniä kokoja on ollut, mutta niitä on ollut vain muutama kappale ja ne on jo myyty. Postaukseeni tulleiden kommenttien perusteella kysyntää olisi selvästi tarjontaa enemmän. Tässä siis Lindexille ja Bravolution-mallistolle yksi kehitysideoita, joilla voisi upeasti erottautua muista edullisemmista alusvaatemerkeistä ja vastata aitoon tarpeeseen! :)

bravolution3.jpg

Mutta sitten takaisin siihen kilpailuun… On nimittäin aika julkistaa viiden onnekkaan voittajan nimet. Tällä kertaa arpaonni oli seuraavien kommentoijien puolella:

Aisha J:

Alusvaatteilla on todellakin iso vaikutus siihen, miltä vaatteet näyttävät ja tuntuvat päällä. Itse satsaan alusvaatteisiin ihan jo sen takia, millainen henkinen vaikutus niillä on :) Kun tietää, että vaatteiden alla on pitsiä ja hehkuvia värejä, niin kyllä tulee hyvä olo! 

0ili:

Hävettää myöntää, mutta en edes muista, milloin olen viimeksi ostanut rintaliivit. Se on aina ollut jotenkin haasteellinen tehtävä – löytää sopivat, joten tulee ostettua harvoin. Nyt kun miettii, niin olisi kyllä alusvaatehyllyni päivityksen paikka. Olisipa ihana voittaa tuo palkinto! :) Itse tykkään melko neutraaleista rintaliiveista. Omistan parit räväkän sävyiset, mutta ei tule juuri käytettyä. Lindeksiltä olen alusvaatteeni aina ennenkin ostanut, ja tuo uusi mallisto vaikuttaa hyvältä. Pitää käydä testailemassa…

Tiii: 

Viimeksi olen ostanut rintsikat, apua, puolitoista vuotta sitten! Pitäisi todellakin uusia rintsikkalaatikon sisältöä… Olen aika kaikkiruokainen rintaliivien suhteen, riippuu ihan mielialasta ja muista vaatteista, laitanko ylleni perustylsät beiget t-paitaliivit vai viettelevät pitsiunelmat. Värin valitsen sen mukaan, että rintsikat eivät loista t-paidan läpi! Lindexin uutuuksista Adore on lempparini.

Riiks: 

Kävin viimeksi tänään silmäilemässä tositarkoituksella kauppojen rintaliivitarjontaa, mutten onnistunut löytämään mitään sopivaa. Viimeisestä ostoksesta onkin kulunut nyt vuoden päivät, ja kaipaisin pientä päivitystä. Harmi vain, että kevyesti topattuja, kaarituettomia ja pienehköä kokoa olevia liivejä on aivan tajuttoman vaikeaa löytää! Tähän mennessä olen löytänyt sopivia juurikin Lindexistä, mutta toivoisin mustan ja valkoisen perusliivin lisäksi jotain pirtsakampaakin väriä.

Suosikkini Lindexin uusista liiveistä ovat Charmit, sillä ne täyttäisivät kutakuinkin kriteerini. Pitääkin käydä vielä sovittelemassa kaupassa, tulevatko liivien pitsit liian ylös olkaimiin :)

Maiamari:

Siitä on niin pitkä aika kun viimeksi ostin uudet rintaliivit, etten edes muista..ainakin kolme vuotta, saattaa olla enemmänkin :P Noista Lindexin malleista vetosi eniten Romance (mustana), mikä on hassua kun yleensä tykkään pelkistetyistä ja yksivärisisitä alusvaatteista, mutta noissa oli sitä jotakin :)

Käykäähän kurkkimassa sähköpostejanne! :)

bravolution4.jpg

Photos: Lindex

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Riiks

    Olipas ihanaa bongata voittoilmoitus sähköpostista, kiitos vielä :) Tuosta rintaliiviasiasta tuli vielä mieleeni tuo kokoasia. En tiedä mistä markkinamiehet ja -naiset ovat saaneet päähänsä, että niin moni pienirintainen nainen haluaisi ostaa todella topattuja liivejä. (Tämän huomion olen tehnyt etsiessäni niitä hyvin kevyesti muotoiltuja yksilöitä koossa 75A…) Jatkossa toivoisin eri ketjuilta valikoimiin enemmän kauniita, vähän topattuja liivejä meille pienirintaisemmillekin.

  • Joo...

    Kunpa yritykset todellakin tajuaisivat tuon haasteellisuuden liittyen ympärysmittoihin…Olen vuosikausia lähetellyt sähköposteja firmoihin, että eivätkö he tajua tätä markkinarakoa: Maailma täynnä 65-ympärysmitalla luotuja naisia. Olen tästä ongelmasta puhunut monien kanssa. Ei ole minun vikani, että sattuu olemaan kapoisa selkä. Silti joudun ostamaan aina ankean näköiset liivit 40 euron hintaan. Tai sitten kivan näköiset ja edulliset, mutta vähän liian isolla ympärysmitalla. Huh. Enkä todellakaan jaksa ruveta ompelemaan niitä hihnoja aina lyhyemmiksi. Nyt oikeasti. Yritykset. Herätys.

Related posts