14/05/14

Pupulandia täyttää 7 vuotta!

30 40 P9059825.JPG

Tänään on aika jännittävä päivä, sillä Pupulandialla on synttärit! Voitteko uskoa, että tämäkin blogi on tullut jo ”kouluikään”? Pupulandia täyttää nimittäin tänään kokonaiset 7 vuotta. Se on aika pitkä aika blogimaailmassa. Vaikka muistankin blogini ensimetrit kuin eilisen, on näiden seitsemän vuoden aikana ehtinyt tapahtua paljon. Aloitin blogini 23-vuotiaana opiskelijana Brysselissä, muutin sittemmin takaisin opiskelukaupunkiini Jyväskylään ja sieltä Helsinkiin. Opiskelijaelämä vaihtui ensin päivätyöhön ja sitten yrittäjyyteen. Tyylikin on (onneksi) ehtinyt vuosien mittaan hioutua. ;)

P9059829.JPG

Olen varmaan siinä mielessä blogimaailmassa vähän poikkeustapaus, että olen jättänyt blogin arkistot alkuajoista lähtien vapaasti luettavaksi. Moni häpeilee nuoruutensa tuotoksia ja piilotelee tai poistelee myöhemmin vanhoja postauksia, mutta minä en ole nähnyt siihen syytä. Oikeastaan minusta on jopa aika hauskaa lueskella blogini alkuaikojen tekstejä näin jälkikäteen. Häpeän sijaan minua hymyilyttää: tunnistan teksteistä täysin itseni ja monet jutuista voisin hyvillä mielin allekirjoittaa edelleen. Kuvat ja tyyliasiat ovat ehkä muuttuneet blogin alkuajoista eniten, mutta toisaalta, kenen tyyli ei muuttuisi edes hiukan ikävuosien 23-30 välillä? :) Loppujen lopuksi blogini ei ole ihan kamalan paljon muuttunut seitsemän vuoden aikana hengeltään ja aiheiltaan. Jos siis haluatte kokea hauskan aikamatkan nuoruusvuosiini ja Pupulandian alkuajoille, niin käykäähän lukemassa esimerkiksi kesän 2007 postauksia!

PA155980.JPG

Synttäreiden kynnyksellä on aina hauska antaa puheenvuoro teille lukijoille. :) Ajattelin taas kysellä teiltä kaikenlaisia muistoja ja kokemuksia Pupulandiasta vuosien varrelta. Onko joku postaus tai muu blogiin liittyvä juttu jäänyt aivan erityisesti mieleen? Muistatteko, miten kauan olette lukeneet Pupulandiaa? Kaikki mietteet ja ajatukset ovat tervetulleita! Tässä yhteydessä saa myös esittää postaustoiveita, jos sellaisia tulee mieleen. Kaikkia en välttämättä pysty toteuttamaan, mutta on silti aina kiva kuulla, mistä te haluaisitte lukea. :)

Ja mikä tärkeintä: KIITOS teille näistä 7 vuodesta! Ei tämä bloggaaminen maistuisi miltään ilman teitä. <3 Pusuja ja sydämiä siis teille! 

P9059736.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

30 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Nalle

  Onnea! Kurkkaus vuoteen 2007 sai hymyn huulille♥

 • VSL

  Onnittelut synttärinä! :)
  Löysin blogisi kesällä 2010 kun etsin netistä second hand -kauppoja Brysselissä. Siitä lähtien kelkassa mukana :)
  Oma reittini kulki: Jyväskylä-Bryssel-Jyväskylä-Helsinki ja taas Bryssel. Eli Brysselissä majailen nyt jotakuinkin pysyvästi.. Edelleenkään en ole yhdessäkään second hand -liikkeessä käynyt ;)

 • Onnea onnea! Heh, nyt vasta tosiaan tajusin, että niinpäs näkyykin koko historia! :) Ja sehän on vaan hienoa, mitä sitä turhaa blogihistoriaansa(kaan) häpeämään. :) Tottakai tyyli muuttuu, kuvat paranee jne., mutta itse ainakin pidän blogiani myös ”päiväkirjana”, kiva palata välillä vanhaan. :)

 • -H

  Onnea koululaiselle :) Tosi kiva, että pidät vanhatkin postaukset avoimena lukijoille, sillä itse tykkään käydä välillä niitä blogeissa katselemassa, sillä niistä huomaa hyvin blogin ja bloggaajan kehityksen. Aloin lukemaan blogiasi noin pari vuotta sitten, enkä ollut aikaisemmin käynyt katsomassa alkuaikojen postauksia. Olin hieman hämmentynyt, mutta kuten sanoit, kenempä tyyli ei olisi muuttunut seitsemässä vuodessa varsinkin ikä huomioiden ;) Tykkään blogistasi juuri sellaisena kuin se on, tosin aina en jaksa lukea pitkiä tekstejä, mutta se lienee oma ongelmani ;) Toivottavasti Pupulandia jatkaa vielä ainakin seuraavat 7 vuotta!!

 • Kakkurikasta vuosipäivää :)

 • Onnea seitsenvuotiaalle! Olen seurannut blogiasi alusta asti, vuodesta 2007 siis :) Hyväntuulinen ote kirjoittamiseen on sinulla jatkunut alusta asti, mukana on ollut ilo olla! :)

 • Toimitus

  Onnea ihana Jenni ja loistoblogi! On kunnia, että Pupulandian koti on Lilyssä.

 • Emilia S.

  Onnea Jenni, olet tehnyt hienoa työtä ;)

 • Paljon onnea ihanalle blogille ja vähintään yhtä ihanalle Jennille!

 • apparition

  ONNEA Jenni!!! Ja iso KIITOS<3 :)

 • Minä vain

  Onnea Pupulandialle! :)

 • Riinuli

  Onnea seitsämän vuotiaalle blogille. Olemme molemmat tuoneet tähän maailmaan jotain kaunista ja hyvää samana päivänä, esikois tyttöni täyttää myös tänään seitsämän vuotta.

 • Vierailija

  Voi apua, onnea! Täähän meinaa että oon siis ollut Pupulandian lukija melkein tuon 7 vuotta! Muistelen löytäneeni blogisi silloin 2007 vuoden syksyllä, mutta kun selasin nuo sen ajan asut niin ensimmäinen jonka selkeästi muistan on se pikkujoulupostauksen pallomekko.. Ja kun kävit kampaajalla siinä 2007-2008 vuodenvaihteessa, olisin niiiin halunnut samanlaisen tukan :D Välissä, joskus 2009 ja 2010 paikkeilla pidin täysin paussia blogeista ja silloin Pupulandiakin jäi lukulistalta, mutta palasin tänne taas myöhemmin (ja luin myös vanhempia postauksia ;) Hauskinta on ehkä että oma tyylini ja ”tyylimakuni” on muuttunut melkein samaa tahtia kanssasi, just noista 2007 vuoden pallomekoista ja Converse-tennarifiilistelyistä nykyiseen vähän simppelimpään (klassisempaan?) suuntaan.

  Kaikenkaikkiaan muistelen aloittaneeni blogien lukemisen joskus vuoden 2006 tienoilla, silloinhan niitä oli ehkä noin viisi kappaletta :D Olikohan se ihan ensimmäinen lukemani blogi nimeltään Precious Girl vai Precious Me, mutta se oli tosiaan silloin 2006-2007, lopetti ennen kuin blogit nousi edes kunnolla suosioon. Oon käytännössä kasvanut blogeja lukien, kauheeta! Onneks on tullut tehtyä vähän muutakin tässä samalla hahaa.

 • Onnea Jenni! Hieno saavutus. :) Minä olen ollut Pupulandian lukija kauan, mutta en kyllä muista miten kauan. Kuusi vuotta?

 • Vierailija

  Päällimmäisenä nousee mieleen vaan sun persoona, kaikki ne kerrat kun olen avannut sivun ja nähnyt sun piristävän asukuvan ja saanut siitä hyvää energiaa. Ja persoonaan liittyy se kaikki muukin, mitä olet antanut itsestäsi aidoimmillasi.

 • EH

  Onneksi olkoon! Itse olen lukenut blogiasi nyt n. vuoden verran ja tämä on kyllä noussut omassa toplistassani ensimmäiselle sijalle. Jatka samaa rataa ja toivottavasti saamme lukea vielä monta vuotta pupulandiaa :)!

 • Maria S.

  Pidän siitä, että Pupulandiaan tullessani tiedän missä olen. Vaikka kaikki postausaiheesi eivät varsinaisesti osu omaan pirtaani, tulee blogista aina rauhallisen hyvälle mielelle. Onnea juhlapäivänä! :)

 • lumihiutaleinen

  Hmmm…. kun selailin noita sun vanhoja juttuja, alkoi 2010 vuoden kohdalla tuntua tutulta. :D Oon siis tykännyt seurata kyllä blogiasi. :) Siinä on oma persoonallinen, luova, tyttömäinen ja tyylikäs sävy ja on kiinni tässä hetkessä. Noita aikoja rupesin lukemaan muitakin blogeja, mutta taitaapa olla niin, että blogisi on ainoa, joka enää nykyään on säännöllisesti lukulistalla.

  Mieleen on jäänyt jotkut tietyt asupostaukset ja sitten erityisesti elämänmuutoksista kertoneet hyvin omakohtaiset jutut, esim. silloin kun siirryit vakityöstä freelanseriksi. Elämäntarinat ovat inspiroivia ja on ollut mielenkiintoista seurata sinunkin matkaasi näiden vuosien aikana.

  Paljon onnea & menestyksekkäitä ja elämänmakuisia vuosia sulle ja blogillesi jatkossakin! :)

 • Tuyaa

  Paljon onnea! Olen lukenut Pupulandiaa nyt ehkä kolmisen vuotta, ja muistaakseni löysin tänne jonkin lehtijutun innostamana. Olen tässä vuosien varrella kahlannut blogisi läpi alusta saakka, ja on ollut tosi kiva nähdä tyylisi kehitys ja seurata elämäsi käänteitä. Pidän paljon blogisi iloisesta mielialasta ja ihanasta tyylistäsi. Sinun innoittamanasi olen itsekin alkanut vähitellen oppia käyttämään värejä ja tuomaan persoonaani enemmän esiin pukeutumisessani. Blogisi on piristänyt päiviäni ja joissain asioissa tarjonnut myös vertaistukea. Kiitos! Odotan innolla jatkoa. :)

 • iduska

  Onnea Pupulandia! Ja kiitos Jenni. En ole ihan varma, mutta ainakin 2010 vuodesta olen ollut mukana :)

 • ekke

  Hämmentävää:D täytän tänä vuonna 17, ja meillä ei ole oikeastaan paljonkaan yhteistä (joitain osia aatemaailmassa on tosin samaa!), mutta olen silti lukenut blogias jo muutaman vuotta. En tiiä, mikä tässä aina vetää puoleensa: tekstit eivät ole minun tyylisiä, minua ei ns. kiinnosta (ei siis pahalla tietenkään tarkoita, tarkoitan vain, että olen kiinnostunut erilaisista asioista)… mutta silti vain aina tulen lukemaan tätä:D Haha, oli vaan pakko jotenkin kertoa, jännä juttu. Arvostan siis sua suuresti ja sinussa on sitä jotain, joka saa mut yksinkertaisesti koukuttumaan tähän blogiin!:)

 • Hannari

  Muistelisin, että alotin blogisi lukemisen kun oltiin samaan aikaan töissä sanomatalossa, vuosi oli 07 tai 08? Muistan sen pastellisen pallotaustan edelleen :D yksi postaus jossa kerroit kuunnelleesi carpark northia on jäänyt sieltä kaukaa mieleen, koska sillon ajattelin että tuon tyypin kanssa tykkäisin varmaan hengailla kun on noin hyvä musamakukin! Saattoi olla yksi ekoista kommenteistani blogeihin koskaan. Kaikkea sitä kovalevylle tarttuukin.

 • Hanna-Leena

  Onnea onnea, kylläpä aika rientää! :) Yllätyin itsekin, kun aloin laskea, kauan olen seurannut blogiasi: viisi vuotta. Vieläkin naurattaa, miten löysin blogisi: tykkään tosi paljon pupuista ja jostain syystä googlettelin niiden kuvia. Tuloksissa oli linkki blogiisi ja tietty oli nähtävä, mistä oikein on kyse. Sillä tiellä ollaan. Luen blogisi yleensä aina viimeisenä, koska siitä jää niin hyvä mieli. Blogistasi saa tosi hyviä vinkkejä, kuten musiikkisuosituksia. Kiitos sinulle Jenni näistä vuosista. :)

 • Vierailija

  Yksi on selvää: juttusi olivat viihdyttäviä jo vuonna 2007, aivan kuin nykyäänkin. Onneksi muoti on kuitenkin muuttunut. Olen lukenut muotiblogeja jo vuodesta 2008, mutta sinun blogiasi säännöllisesti varmaan viimeisen vuoden ajan. Syy varmaan on tyyliseikat, pidän samantyylisistä asioista, ja täältä saa vinkkejä ja silmäniloa. Myös tekstit ovat runsaita, itselläni ei todellakaan riittäisi yhtä paljon juttua.

 • Maarit

  Taidat olla ensimmäinen bloggaaja,jonka kirjoituksista kiinnostuin. Onnea!!!!!!

 • Milou

  Olen tykännyt blogistasi heti siitä lähtien, kun ensimmäisen kerran tänne eksyin – en muista vuotta, mutta postaus oli sellainen, missä esittelit videolla muistaakseni My O My -liikettä (silloin, kun naistenkin vaatteet olivat vielä Erottajalla). Blogisi pirteys ja hyväntuulisuus on saanut palaamaan tänne sen jälkeen lähes päivittäin, vaikka aika harvoin kommentoin. Kiitos, että jaksat kirjoittaa :) Lisäksi blogisi on yksi harvoja, joissa sisältö on aina vähintään yhtä tärkeää kuin kuvat – muiden blogien postauksista saatan selata vain kuvituksen ja satunnaisia tekstejä, täällä luen aina kaiken, koska kirjoitustyylisi on niin mainio! Onneksi olkoon Pupulandialle siis <3

 • Lelluu

  Oon ollut lukija lähes alusta alkaen. Hui kun siitä on aikaa, kun alkaa miettimään! :D Tästä blogista jää niin hyvä mieli aina, lempiblogiksi sanoisin. :) Mielipidejutut ja asut on aika parhautta+tietty kaikki muu siihen päälle, en osaa päättää. :D Et vissiin ole niin videontekoihmisiä, mutta jotain videoita ois kiva katsella? :) Tai sitten juuri jotain pohtivia tekstejä/mielipiteitä. Enivei kaikki aina käy! :D

 • Lape

  Löysin blogisi kun kuulin haastattelujasi Voice-radiokanavalta. Kaipaan kovasti keskustelujasi Viihdekettu Mariannen kanssa! :)

 • Hurjasti onnea pioneerille! Ja hatunnosto aina laadukkaista ja huolella tehdyistä postauksista.

 • Minn

  Onnea! Seitsemän vuotta on pitkä aika! Olen lukenut blogiasi melkein alusta saakka, välillä vähän enemmän, nykyään harvemmin, mutta kuitenkin. Olen pari vuotta sinua nuorempi ja tuolloin vaikutit niin vanhalle ja viisaalle itseeni verrattuna, vaikka olin tuolloin jo pari vuotta itsekin opiskellut. Käytännössä siis samassa elämäntilanteessa. Muistan, että tuolloin vielä silloin tällöin kävin viihdykkeeksi lukemassa Demin sivuja ja sieltä löysin tieni ensimmäisiin suomalaisiin muotiblogeihin, siis sinunkin blogiisi.

  Paljon on muuttunut elämässäni, mutta yksi asia on pysynyt; kiinnostus erilaisiin asioihin ja uuden oppimiseen. Sellainen asenne välittyy blogistasikin ja siksi olen siitä aina pitänyt. Iloa tuleviin vuosiin!

Related posts