13/05/14

Arkiaamun piristys

12 57 sss-man3.jpg

Ajattelin, että tämä harmaa tiistaiaamu kaipaa hieman piristystä, joten tällä kertaa katumuotipoiminnoissa nähdään naisten sijaan miehiä. Olen satunnaisesti bongaillut Stockholm Street Stylen sivuilta myös melkoisen tyylikkäitä miekkosia, joten tämä postaus on omistettu heille. Muutaman valikoimani kuvan joukkoon mahtuu monenlaista tyyliä, mutta kaikissa on jotakin, mistä pidän. Minulla on oikeastaan kolme eri linjaa, joista pidän miesten pukeutumisessa. Yksi on tällainen huolitellumpi mutta rohkea tyyli, jota itse asiassa useampikin tämän kokoelman kuvista edustaa. Sen lisäksi pidän vähän street-henkisemmästä ja rennommastakin pukeutumisesta, kunhan farkut ovat melko kapeaa mallia. ;) Kolmanteen kategoriaan osuvat sellaiset hieman persoonallisemmat pukeutujat, joilla voi tyyliin kuulua aika hassuja tai boheemejakin elementtejä. 

Harmi, että Stockholm Street Stylen sivuille kuvataan niin harvoin miehiä. Pitänee ryhtyä itse katumuotikuvaamaan, kun tyylinsä puolesta kiinnostavia miehiä kävelee vastaan. Joka tapauksessa, ilo näitä on katsella, kuten kivasti pukeutuneita ihmisiä aina. :) Millaisista tyyleistä te muut pidätte miehillä?

sss15.jpgsss-man1.jpg sss20.jpgsss19.jpgsss12.jpg sss-man5.jpgsss-man4.jpg

Photos: Stockholm Street Style (published with permission)

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Maarit

  Oi,olikin piristävää !!! Ihanasti pukeutuneita miekkosia,ilo silmälle!!!! Tämmöisiä myös Suomen katukuvaan enemmän!!!

 • lelele

  Klassinen tyyli toimii mielestäni parhaiten myös miehillä! Esimerkiksi oma poikaystäväni käyttää paljon kauluspaitoja, mistä pidän kovasti. Erottuu kivasti niistä perus t-paita/hupparijanttereista. Alakulttuurityylit eivät miellytä omaa silmää yhtään, mutta kai esimerkiksi hopparityylillekin löytyy kannattajansa.

 • Paulina

  one word: PUVUISTA ;) JOKA kerta tulee sellanen vau-efekti..
  arkisemmassakin tyylissä kauluspaidat näyttää aina skarpilta, ja Steve McQueen saisi mun mielestä olla useammankin miehen tyyliesikuvana..

 • HAMI

  ei hitsi, miksi miehet näyttää noin kivoilta? huivihemmo ja vihreä mies on mun lemppareita. voisin ottaa vikan tyypin koko asun laseja myöten, laukun heittäisin kyllä pois.

 • Iiduska

  Setä nro.2 on oma lempparini :) Tykkään kyllä katsella pukumiehiä, mutta rennompi tyyli tuntuu paljon helpomminlähestyttävältä ja noh, rennommalta. Ruskeat puvut on jotain ihanaa ♥

 • Minä vain

  Tykkään miehistä, jotka ovat pukeutuneet siististi (ei esim. ryppyjä paidassa / housuissa) ja jotka kantavat vaatteensa tyylillä ja itsevarmuudella. Minulle on samantekevää, ovatko vaatteet muodikkaita; kunhan mies itse pitää siitä, mitä hänellä on yllään! :) Myös persoonallinen pukeutuminen on aina plussaa.

 • Vierailija

  Ei sillä niin väliä siisti vai rentumpi jne., miehiäkin on kiva kattella kun tulee sellanen fiilis, että henkilö on omassa tyylissään, istuu vaatteisiinsa kotosasti…Mutta vetoa en jostain syystä ole koskaan tuntenut pukeutuviin miehiin, tai nätteihin poikiin, kukaan poikaystävistäni ei ole juuri välittänyt vaatteista.

 • Mielestäni miehelle sopii hyvin huoliteltu klassinen tyyli, jossa kuitenkin mukana ripaus leikkisyyttä ja vaikka jokin moderni yksityiskohta. Toki miehiin pätee sama totuus kuin naisiin, pukeutujan oma asenne ja itsevarmuus tekee kantajasta asuineen mielenkiintoisen. Itse en pahemmin lämpene tribaaleille ja Ed Hardy-tyylille. Oikein hienoja kuvia löysit :)

 • Vierailija

  Miesten pukeutumisessa viehättää sama kuin naistenkin kohdalla: ei mitään liikaa yritystä ja alleviivaavaa, ihminen näyttää parhaimmalta kun hän on pukeutunut niin, että vaatteissa on hyvä olla eikä niitä oikeastaan tarvitse ajatella.

 • Vierailija

  Veit sanat suustani.

 • Vierailija

  Tarkistaa Hel Looks ( hel-looks dot com )
  Paljon inspiraatiota siellä.

 • Ohituskaistalla

  Yli 500 seuratut ilmoitusta Lily:ssä alkuvuodelta ja kuvien perusteella selatessa avasin vain tämän – yllätys. :)

  Inspiksiä hakevien kannattaa tsekata Pitti Uomo, jonka aika on jälleen parin viikon päästä Firenzessä. Ainakin GQ ja Sartorialist raportoivat sieltä tiuhaan.

  Eiköhän sieltä löydy myös postauksen kuvasarjan viimeinen revittelijä Lapo Elkann.

Related posts