7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Jenni H.

  Tämä on ihana!

 • lumihiutaleinen

  …tässä joskus onnistuva, mutta ehkä liian usein epäonnistuva. Miten sitä oppisi oikein saamaan muut ympärillään kukoistamaan? Kilpailuhenkinen maailmamme ja minä sen yksi jäsen.

 • petrapetra

  nää viikon ajatus postaukset on maailman parhaita <3 jälleen aivan ihana!

 • Vierailija

  Onko tämä viikon ajatus sinun entisestä rakkaasta miehestäsi..? ;)

 • Ennu

  Hei!

  Kommenttini ei liity tähän postaukseen, mutta avasin blogisi (jota luen lähes päivittäin, kiitos!) enkä voinut olla huomaamatta sivun ylälaidassa olevaa Henna Virkkusen vaalimainosta. Onko tämä mainos kaikkien Lilyn blogien sivun ylälaidassa vai onko siihen kysytty lupa bloggareilta? Muuten minua eivät ole mitkään mainokset ennen häirinneet, mutta olisi mukava tietää mainostatko tarkoituksella Henna Virkkusta blogisi lukijoille. Kiitos vastauksesta!

 • Jenniii

  Hyvä, että kysyit! Kaikki Lilyssä näkyvät mainokset tulevat Lilyn mediamyynnistä eli bloggaajilla ei ole mahdollisuutta vaikuttaa omassa blogissaan näkyviin mainoksiin – joskin kysymyksesi myötä heräsin miettimään, että ehkä tällaisissa poliittisissa asioissa olisi syytä, jotta ei synny vääränlaista viestiä. Ymmärrän, että vaalien aikaan vaalimainoksissa on kiinni paljon rahaa ja tilanne kannattaa hyödyntää, mutta en haluaisi ite profiloitua kenenkään silmissä poliittisesti sellaiselle suunnalle, jota en oikeasti kannata. Henna Virkkuseen en ole tarkemmin tutustunut, mutta mainos ei siis todellakaan ole minun valitsemani kuten ei mikään muukaan Pupulandiassa tai muualla Lilyssä näkyvä mainos.

 • Jenniii

  En kyllä ollenkaan ymmärrä, miksi ja mistä tällainen ajatus on juolahtanut päähäsi? En mielestäni ole koskaan puhunut exästäni mitenkään muuten kuin kauniisti, eikä ole syytäkään. Vaikka meidän suhteemme ei onnistunutkaan, hän on yksi ihanimmista tuntemistani ihmisistä. Joten ei, lause ei liity millään tavalla häneen. Älytöntä, että tällaista edes kysytään.

  Pakko tähän väliin todeta, että halveksin ihmisiä, jotka keskustelupalstoilla ovat ruotineet eroomme liittyviä asioita. En ole nähnyt ainoatakaan kommenttia, jolla olisi ollut mitään tekemistä totuuden kanssa. Siellä on spekuloitu kolmansilla osapuolilla ja pettämisillä ja ties millä, ja minusta on todella asiatonta, että tuollaisia täysin valheellisia väitteitä esitetään ympäri nettiä minusta tai entisestä poikaystävästäni. Eromme oli meidän kahden välinen asia ja sen yksityiskohdat eivät kuulu internetin anonyymeille utelijoille, vaikka niissä ei mitään likaista tai salailtavaa olekaan. Uteliaisuus on inhimillistä, mutta peräänkuulutan jotain käytöstapoja.

Related posts